Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5753562 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Deadam

Tamam Başkan Yalan Söyledi Vinçler sökülmedi Cuma Günü Sökülecek

Ne değişir. Böyle olsa.

Beşiktaş Başkanına yalancı demek camiaya ne kazandırır.
Demekki planlandığı gibi gitmedi herşey o açıklamayı yaptığında söküm için hazırlıklara başlanılmıştır. Ancak planda değişiklik yapılmıştır.
Çok mu önemli.
O vinçler önümüzdeki pazartesi bir kederlik olmazsa sökülmüş olacak. Membranlarıda dışardan atacaklar çatının üstüne insan gücü ve küçük manivelalarla gerecekler.
Koltuklar için membranın beklenmeyeceğini düşünüyorum ben açıkcası çokta gerek yok. Hem yağmur güzel yıkar onları tertemiz olurlar.
bu arada biten kedi yolları tarafınada vinç sökülür sökülmez drenaj malzemeleri yığılmaya başlanır.

Hepimizizin tahmin ettiği gibi 19.03 hedef bir hafta erken bir hafta geç  koca inşaatta tartışılmayacak şeyler bunlar. Velevki her iş bitti 19.03 te stadımız hazır belediye kullanma izni vermezse kontroller yetişmezse yine açılışı yapamayız.

Artık takılmayın  bu sezon olmayacakmış gibi düşünün olursa Sürprzi olur negatif enerji yaymayın etrafınıza
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı cursedofdragon

hatta 2 vincinde sökülmesine başlandı demiş.. artık zemine başladık da ayrı bir konu.. ben en az 1 hafta kadar daha başlayabileceğimizi düşünmüyorum

"artık zemin çalışmalarına başladık. Orada 3 tane vinç var. 2 tanesinin sökülmesi 1 hafta gibi bir süre alacak. O vinçlerin sökümüne başlandı. Artık zemine başladık. Koltuk montajına üst tribünlerden başladık."

çok problem yapıyorsunuz :)

Çevrimdışı Seckinn79

Abi bunu ben hic anlamiyom yaa neden ki :alala: membran yokken ray takiliyor ama koltuk olmuyor mu yani.. Yada raylar bitse tamamen daha membran yok diye koltuk takilmayacak mi cok sacma sorular var aklimda :D  :ebebe:

Sanırım membranlar takılınca yağmuru engelleyecek, koltukların yağmur çamur vsden etkilenip eskimesini istemiyorlar..

Çevrimdışı onurturan

fikretcim hoşbulduk...:) diye yanlış alıntı yaptım
Fikret Orman olduğumu kim deşifre etti yaa :kop:
Bugun forum cok guzel :halay:
 :hosgeldin

Çevrimdışı Ensar

ne utanmaz insanlarsınız ya , tamam başkan yalancı , başınız göğe erdi mi ?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Erdem Çözer

haddini bil!

ayrıca başkan defalarca kendi ifade etmiş beyaz yalanlar söylediğini ben de söylemeye devam ediyor diyorum hepsi bu!
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı onurturan

:dontknow:
O zaman devlet büyüklerimizden birinin staylasıyla sana sormak isterim @ahmetx abi musadenle.. Nerde okudun?  :kop:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

haddini bil!

ayrıca başkan defalarca kendi ifade etmiş beyaz yalanlar söylediğini ben de söylemeye devam ediyor diyorum hepsi bu!

Fazla abartıp sürekli ordan vurmaya çalışıyorsunuz ,

Çevrimdışı ahmetx

O zaman devlet büyüklerimizden birinin staylasıyla sana sormak isterim @ahmetx abi musadenle.. Nerde okudun?  :kop:
nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama bir yerde okudum . :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cagdas44

hatta 2 vincinde sökülmesine başlandı demiş.. artık zemine başladık da ayrı bir konu.. ben en az 1 hafta kadar daha başlayabileceğimizi düşünmüyorum

"artık zemin çalışmalarına başladık. Orada 3 tane vinç var. 2 tanesinin sökülmesi 1 hafta gibi bir süre alacak. O vinçlerin sökümüne başlandı. Artık zemine başladık. Koltuk montajına üst tribünlerden başladık."

Hadi vinçler sökülmüyor tamam da zemin için aynı şeyi söylemek güç, yılbaşı öncesi gördükki drenaj boruları gelmiş, yani koltuk montajı için nasılki ray kotkuluklarla süreç başladıysa burada da farklı malzemeler ve hatta iş araçlarının gelmesi ile süreç başlamıştır denilebilir.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Fazla abartıp sürekli ordan vurmaya çalışıyorsunuz , herkesin haddini bilmesi lazım.

ben mi sürekli vurmaya çalışıyorum? Başkana mı? Bu forumda da başka mecralarda da en çok savunanlardanım.. Ama bu gördüğüm yanlışları ifade etmeme engel olmaz..

Had bilmene konusuna gelince de, "utanmaz insanlar" lafınadır o sözüm..

ama şunu da net bir şekilde görmüş oldum.. bu forumda Başkan eleştirilemez.. bari bu kural olarak da yazılsın da herkes bilsin

Çevrimdışı Erdemm

"Beşiktaş'ta küçülmenin zor olduğunu kaydeden Fikret Orman, kendisinin konulara hep pozitif baktığını anlatarak, "Stadın bitişiyle ilgili bazı umutlar, parantez içinde 'beyaz yalanlar' söylemiş olabilirim. Bizim elimizdeki imkanlar bunlar" şeklinde konuştu."

http://www.ligtv.com.tr/haber/fikret-orman-lig-tvde-3

sadece bir kez söylediği ve ifade etmeye çalıştığı şey,
bağlamından çıkarılıp farklı bir algı yaratıp "beyaz yalanlar söyledim" şeklinde sürekli de söyler gibi bir algıya evriliyor..

Çevrimdışı fiko1903

Çevrimiçi Necmi

mutlumu oluyorsun yalancı ilan edince nedir sizdeki bu yıpratma hevesi
o vinçler bir günde sökülür nasıl bir günde monte edildiyse bir hafta diyerek bir sürecide söylemiş olabilir.
zemine başlandı en az 4-5 gün oldu drenaj borularının gelişi bir işe başlamak önce malzeme taşımakla olur.
yılbaşı öncesi otopark girişinde yığılmış drenaj malzemeleri vardı. koltuk montajına üst tribünlere evet aralık beşinde başladı.
o rayların ne montajı olduğunu sanıyorsun koltuk montajına başlandığına inanman için koltukmu görmen gerekiyor.
nasıl bir mantık kuruyorsunuz anlamıyorum mir oraya ekip soktuğu gün koltuk montajı başlamıştır yada sis ekip soktuğu gün
çim işi başlamıştır. Bazı şeylerin karşılığı yalan söylüyor demek değildir. bir iş başladı denince siz bitmişini görmek istiyorsunuz
üst katın ray döşemesi bitti alt katlara başlamışlar ne denmesi gerekiyor.
Bu şekilde sürekli gündem yaratarak Beşiktaşa zarar verdiğinizin farkında değilmisiniz.
sizin aşağılamaya itibar kaybettirmeye çalıştığınız kişi Beşiktaş kulübünün başkanıdır.
ben burda tüp çü diyeni bile forumdan uzaklaştırıyorum. Hiç kimse Beşiktaş kulübü başkanıyla alaycı aşağılayıcı
üslupla konuşamaz varsa eleştiriniz yapın ama saygı çerçevesinde

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ben mi sürekli vurmaya çalışıyorum? Başkana mı? Bu forumda da başka mecralarda da en çok savunanlardanım.. Ama bu gördüğüm yanlışları ifade etmeme engel olmaz..

ama şunu da net bir şekilde görmüş oldum.. bu forumda Başkan eleştirilemez.. bari bu kural olarak da yazılsın da herkes bilsin

Başkan eleştirme topiği burası değil , yani şimdi sen eve gidiyorsun eşinizi aradınız saat 19.30 da evde olacagım dediniz ,  aksilik trafik kazası oldu 2  - 3 saat geç kaldınız yalancımı oluyosunuz .

Yani sonuçta başkan her olan aksiliği veya proje değişikliğini bi yayına bağlanıp söylemek zorunda değil , bazı şeylere çok takılıp kalıyoruz 3 gün 5 gün geç olsa ne olur bunu anlamıyorum.

Başkanın yanlışları var hiç kimse hatasız değil olmazda böyle bişey ama  kulup son 3 yıldır bi süreçten geçiyor ve stadını yapıyor ayrıcada şampiyonluk yarışı veriyor..

Ben BEŞİKTAŞ taraftarı olarak bu süreçte sorumluluğum kayıtsız şartsız destek olmak oldugunu biliyorum ve ona göre hareket ediyorum.. biraz daha sabır ve destek lazım Güneşli günler için..

Çevrimdışı Mehmet92

Başkanı böyle kendinden yaşça büyük bir sürü insanın olduğu forumda saygısızca savunarak bir şey elde edemezsin, senden kongre üyesi olup aynı üslupla genel kurulda da konuşmanı beklerim.

Çevrimdışı SDemirsoy

başkanın vinci sökmeye başladık demesi ardından vincin sökülmemesi elbet eleştirilir. ama abartılacak bir mevzu değildir bence bugün olmaz yarın sökülür vs.

birde kalıplaşmış bir laf var artık her bir işten 'beyaz yalan' ibaresi ile konuşuluyor :)

@Ensar utanmaz falan ayıp oluyor böyle laflar

Çevrimdışı YunusEmre

valla bu forumda da başkan eleştirilmiyorsa hiç bir forumda eleştirilmiyordur.. sson 20 mesajının çoğu başkan da başkan.. tamam başkan yalan dedi biz de ondan duyduk beyaz yalanlar dediğini bunu defalarca demenin ne keyfi var..

Çevrimdışı Erdem Çözer

mutlumu oluyorsun yalancı ilan edince nedir sizdeki bu yıpratma hevesi
o vinçler bir günde sökülür nasıl bir günde monte edildiyse bir hafta diyerek bir sürecide söylemiş olabilir.
zemine başlandı en az 4-5 gün oldu drenaj borularının gelişi bir işe başlamak önce malzeme taşımakla olur.
yılbaşı öncesi otopark girişinde yığılmış drenaj malzemeleri vardı. koltuk montajına üst tribünlere evet aralık beşinde başladı.
o rayların ne montajı olduğunu sanıyorsun koltuk montajına başlandığına inanman için koltukmu görmen gerekiyor.
nasıl bir mantık kuruyorsunuz anlamıyorum mir oraya ekip soktuğu gün koltuk montajı başlamıştır yada sis ekip soktuğu gün
çim işi başlamıştır. Bazı şeylerin karşılığı yalan söylüyor demek değildir. bir iş başladı denince siz bitmişini görmek istiyorsunuz
üst katın ray döşemesi bitti alt katlara başlamışlar ne denmesi gerekiyor.
Bu şekilde sürekli gündem yaratarak Beşiktaşa zarar verdiğinizin farkında değilmisiniz.
sizin aşağılamaya itibar kaybettirmeye çalıştığınız kişi Beşiktaş kulübünün başkanıdır.
ben burda tüp çü diyeni bile forumdan uzaklaştırıyorum. Hiç kimse Beşiktaş kulübü başkanıyla alaycı aşağılayıcı
üslupla konuşamaz varsa eleştiriniz yapın ama saygı çerçevesinde

iletilerime girip biraz incelersen Başkan'ı yıpratma heveslilerine nasıl karşılık verdiğimi görürsün.. derdim yıpratmak değil..

ama kendi ifadesiyle özellikle söylüyorum, beyaz yalanlar söylemeye devam ediyor.. bu sadece son açıklamasıyla da sınırlı değil.. sezon başında verdiği tahminlerden tut daha bir çok konuda bunları görürüz..

tek söylediğim artık işin bu kadar sonuna gelinmişken bunlara ne gerek var idi..

kimseyi aşaladığım veya alay ettiğim yoktu ama bundan sonra Başkan'la ilgili bu ortamda olumsuz tek kelime konuşmayacağımdan emin olabilirsin..

madem bu kadar zararı olmuş o mesajdan başlayarak tüm mesajlarımı silmenizi rica ediyorum.. ne kulübe ne de Başkana zarar vermek istemem

Çevrimiçi Necmi

evet bu forumda Beşiktaş kulübü başkanıyla küçük düşürücü üslupla konuşulamaz sadece o değil renklilerin başkanlarıylada
konuşulamaz Aziz Yıldırımın kekemeliğiyle alay edildi diye bu forumdan adam uzaklaştırıldığını biliyormusun burda fener başkanına saygı gösteriyorsak kendi başkanlarımıza haliyle göstereceğiz eleştirmeyi yasakladığımız yok Beşiktaş başkanından bahsederken saygılı olacaksınız. hitap ettiğiniz yer Beşiktaş başkanlık makamıdır.
ve o makam Beşiktaşlılar tarafından yıpratılamaz.

Çevrimdışı ayayhan

bende imalat işi ve montajı yapıyorum, bende işe başlamak ihaleyi aldığım gündür.

sizin başlamadı dediğiniz işlerde bir dünya imalat yapılmıştır

Çevrimdışı Erdem Çözer

valla bu forumda da başkan eleştirilmiyorsa hiç bir forumda eleştirilmiyordur.. sson 20 mesajının çoğu başkan da başkan.. tamam başkan yalan dedi biz de ondan duyduk beyaz yalanlar dediğini bunu defalarca demenin ne keyfi var..

son 20 mesajda bu konu konuşuldu zaten..

Çevrimdışı onurturan

Erdem abiye varana kadar ne adamlar var forumda negatif enerji yayma ve moral bozma konusunda uzmanlasmis o yuzden sanki her gun boyle seyler yaziyormus gibi daha agir ve daha kotu konusmakla olmaz.. Ben uzun zamandir @Erdem Çözer abinin yorumlarinin cogunun altina imzami atarim.. Sadece bugun biraz alınmış başkana o kadar.. Siz buna boyle tepki gosteriyosaniz dun gece yazilanlari bi okuyun derim.. :ranting2:

Çevrimdışı cadavra

Ya varya bazen anlamiorum baskanimiz ki ben cok severim ama onu sevmem elestirmeyecem anlamina gelmez simdi dediki bu sene acicaz temennimiz o lagkin ortada insaati goruoruz hava sartlari kotulesecek bi gecikme.illa ki olacak eee baskanda her seye pozitif bakio olmayacak seyler soyluo kac bin taraftar umutlandi erken acicaz 1 2 mac deil diyince sonra benim burda yaptigim.elestiri tatavata daha vahimleri dier sitelerde forumarda isin nasil gittigini bilmeyenlerde simdi ben burda bunu soledim die kotu.olucaksam ben kotu oluyum ya siz iyi yanlis kardesim aksilik.olmasi kadar.normal.bi sey yok ama yuzninlerce kisiye umit verip sonra olmayinca benim burda yaptigim elestirinin kac kati daha da serti dier yerlerde donuo.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı YunusEmre

son 20 mesajda bu konu konuşuldu zaten..

tamam da bi siz konuştunuz beyaz yalan sözüne basa basa.. bir tek vinçin sökümüne başlandı dedi o gün de vinç bombunu indirmişti ama demek ki hava olaylarından vazgeçtiler sökmekten... bir şey bir defa söylenirse güzeldir ikinci de de hoştur ama sonrası artık sıkıcı gelir...