Sen yukarıda Necmi'nin yazdıklarını okumadın galiba. Ben bir kaç ilave yapayım, Şifo Mehmet orta saha oynamasına rağmen 150 gole ulaşmış biri olmasına rağmen doğru dürüst Milli Takıma çağrılmadı. terim sırf meşhur edeceğim diye vedat inceefe yi 18 yaşında milli takıma alırken görev oyuncusu Recep Çetin yedekte bekliyordu. Nasıl bir ara Almanya'da Bayern Alman milli takımının iskeletini oluşturuyordu işte gs nin de bu şekilde Milli Takımımızın iskeletini oluşturması için çevirmedikleri dolaplar kalmadı. En tazesini hepimiz hatırlıyoruz şu 1 - 1 biten maçı. Cenk olsaydı o maç o skorla bitmezdi. Kaldı ki Olcay - Töre - Oğuzhan - Cenk formda oldukları taktirde ilk 11 de oynamalılar. 4 ünü bir arada gördün mü sen . MAF lı dönemin milli takımını hatırlamak bile istemem. Takım makine gibiydi ama malum çevreler iş başındaydı.
MAF dönemine yetişmedim, orayi bilemem ama son 12 13 yil 100 cü ve 101 ci yil kadrolari dişinda en kaliteli kadromuz bu yil.
Gese iskeleti doğrudurr ama o iskelet Dünya 3cüsü oldu. Yani başarili oldu. Şimdi bizim yerli jenerasyonumuz daha iyi. 3-5 yil Beşiktaş bazli milli takim olacaktir.
O bu maçta oynadi, şu maçta tercih edilmedi meselesine girersek çikamayiz.
Şu anda direk oynamasi gerekenler Ozzie ve Töre ki son maçlarda oynadilar. Olcay Arda ile çekişmek zorunda. Cenk Tosun Umuttan çok iyi golcü, Burak kadar atletik değil. Bende şu durumda Buraki tercih ederdim.
Bence 4-5 oyuncu çağirilmasi normal, diğer iyilerimiz zaten yabanci.