Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5746127 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Sezer94

Baya bi konu disi olmus ya da bana oyle geliyor stad hakkinda konusulmuyor baslik acildigindan beri :(
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı boateng

Fransa Ligue 1'de varmış canlı yayın.

%100 bizdede yapılmalı %100..Hakem hatalarıyla kaybedilen puan sorununa apaçık çözüm olur..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Statta dev ekrandan canlı yayın hakem hatalarından dolayı engellenir diye düşünüyosak şöyle olur;

Sadece pilot kamera ve yakın çekimler verilir, pozisyon tekrarları verilir. Faul pozisyonları vs. verilmez. Böyle de çözülebilir.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

Baya bi konu disi olmus ya da bana oyle geliyor stad hakkinda konusulmuyor baslik acildigindan beri :(
stadta calisma yok ondan :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

abi söylediklerin çok subjektif.. bakış açısına göre değişecek durumlar.. ben hiç bir zaman aşırı milliyetçi bir adam olmadım.. bence tam tersi senin gözlerini Beşiktaşlılık perdelemiş.. neyse hem bu kadar uç noktalardayken orta yolu bulmak zor hem de yeri değil..
Milli mac bahanesiyle yuzlerce hatta Binlerce Renkli stada gelip mac izleyecek.

Koltuklara , Kufekilere zarar verecekler ve biz bunu kimseye fatura edemeyecegiz bilmem farkindamisin ??

Mesela rakip takim taraftari tribune ve tuvaletlere vs zarar verdiginde kulup bunu faturalandirip rakip kulube odetiyor ama milli macta olan zarari kime faturalandirip kime odeteceksin ??

Kimse kusura bakmasin Bu stada tek bir renklinin bile girmesine tahammulum yok !
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Popular Demand

yeni video ne zaman gelecek :D yeni yıl hediye videosu bekliyoruz reyiz özledik valla @Popular Demand   :ishock: :sevinc

Çekeriz hocam sıkıntı yok ama ben sizin kadar anlamıyorum inşaatın ilerlemesinden.
Gerekli gördüğünüz ve önemli bir zamanda söyleyin, takip eden ilk cumartesi veya pazar çekerim  :ok:
          [img width=41

Çevrimdışı Popular Demand

mail at madem kullanıyorsunuz bari en son çektiğimi kullanın de :D @Popular Demand

Geçti artık abi gerek kalmadı ki :)
          [img width=41

Çevrimdışı Yalçın

Milli Takim konusunda birkac sey soylemek gerekirse, bizim Besiktas olarak en buyuk eksigimiz bu gibi "haksizlik" yapilan konularda etkili bir lobimizin olmayisi. Lobiden kastim ise spora yon veren kurumlar icinde hangi takimi tuttugu bilinen kisilerin yaratacagi etkilerdir bunlar. Orneklemek gerekirse, farzi misal Besiktasliligi ile bilinen bu tip kisilerin ara sira da olsa yapacagi yorumlar cok onemlidir.

Bizler bu vatanin evlatlariyiz. @Necmi abi yasanilanlardan oturu bu tip yorumlar yapiyor, olabilir. Burada amac @Necmi abi ve ayni dusunceye haiz kisilerin bu dusuncelerine kizmaktan ziyade "neden bu dusunceye kapildiklarini" bulup bunu konusmak olmalidir. Keza gerekcelere bakildigi zaman haksiz olmadiklari da gun gibi asikar..

Baskanimiz Fikret Orman'in en buyuk ozelliklerinden birisi temsil yeteneginin kuvvetli olmasi. Tam bir politikaci tarzi var. Nerede nasil konusulacagini cok iyi biliyor.  Bu tip yetenek gerektiren tarza sahip kisilerin (Besiktasli olanlarin) daha cok konusmasi gerekiyor. Eger bir konusmaci karsit goruste olsa bile dinlendikten sonra "adam hakli beyler" dedirtiyorsa, o adami her yerde konusturacaksin. Yeri degil belki ama misal bunu gerektiriyor, Cumhurbaskanimiz RTE kendisine her ne kadar katilmasam ve ayni siyasi dusunceye sahip olmasam bile, dinledikten sonra kimi zaman "hakli adam ama" demisimdir. Fikret Orman iste bu tip konusma yetenegi olan bir adam. Fakat biz ne yapiyoruz? Konusuyor diye adama kiziyoruz. Vay efendim her kanala cikiyormus. Yahu birakalim ciksin, konussun. Bu adamin her konusmasi senin marka degerine bir katkidir. Reklamin iyisi kotusu olmaz.

Bir diger konu ise, medyatik olarak bilinen fakat kotu bir zamani aportta bekleyen bildigimiz Besiktaslilar. Mesela Levent Erdogan. Adam resmen kotu bir an kolluyorki didi bidi konussun. Iyi zamanda araki bulasin. Mesela ilk yariyi lider bitirdik, duyan var mi? Fakat surada ilk yariyi ucuncu ya da dorduncu bitirseydik gazete mansetlerinden inmezdik.

Sozun ozu.. Besiktasli Durusu ile ovunuyoruz fakat bu durusu kendimize kullanarak gostermemeliyiz. Hakkimizi arayarak gostererek betimlemeliyiz. Bu vatan hepimizin fakat Besiktas sadece bizim.
[ Son Düzenleme: 02 Ocak 2016, 15:20:19 Yalçın ]
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı kyiv

Dün Fikret Orman Vodafone Arenanın açılışlarının ayrı ayrı olacağını söyledi ancak umarım Vodafone Arenada ilk maçla birlikte Kartal Yuvası da açılır. İlk maç günü kartal yuvası Darphaneye döner.Muhtemelen Türkiyede sportif ürün satışında ciro rekoru kırılır o gün.Şimdiden ürün teminine başlasalar fena olmaz.

Çevrimdışı canergiray77

Statta dev ekrandan canlı yayın hakem hatalarından dolayı engellenir diye düşünüyosak şöyle olur;

Sadece pilot kamera ve yakın çekimler verilir, pozisyon tekrarları verilir. Faul pozisyonları vs. verilmez. Böyle de çözülebilir.
West Ham United Liverpool maçından ingiltere'de kullanılıyor bu sistem  full maçı veriyolar bizlerde adam kayırmalar çok üst düzeyde olduğu için bu sistem olmaz belki 5-10 sene sonra olur @Yusuf Tekeli   :steamed:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı boateng

West Ham United Liverpool maçından ingiltere'de kullanılıyor bu sistem  full maçı veriyolar bizlerde adam kayırmalar çok üst düzeyde olduğu için bu sistem olmaz belki 5-10 sene sonra olur @Yusuf Tekeli   :steamed:
%10000 bizim staddada olmalı bu.Kesin olmalı

Çevrimdışı DrmsAli

Beşiktaşlı olmayan orda neden evlensin Beşiktaşlı olduktan sonra bence düğün işi oldukça kârlı
her ay on tane düğün organizasyonu alınsa 4-5 M $ gelir demektir. havadan gelen para bence sakıncası yok parasını verdikten
sonra isterlerse her gün evlenebilirler. stadın etinden sütünden yağından faydalanmamız lazım.
Beşiktaşın çok hızlı bir şekilde düze çıkması gerekiyor. Birileri batarken yükselebilmek çok önemli

Bir düğün 1 milyon tlye mi yapılacak yani. Sakin olun

Çevrimdışı kyiv

Milli takıma oyuncu verme konusuna gelince mümkünse bizden hiçkimse alınmasa mutlu olurum. Milli takımda sakatlanan Beşiktaşlı futbolcu görmek istemiyorum kendi adıma. Maaşını biz öderken niye başka yerde sakatlansın.Umarım Fransadaki avrupa şampiyonasına da bizden çok az futbolcu alırlar.Futblcuların yazın dinlenme imkanı olsun.Kamp dönemine geç katılan futbolcumuz olmasın.

Çevrimdışı DrmsAli

Pardon 100 bin tl yapıyor. Bu mantıklı :D :tabe:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ocak 2016, 15:10:29
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Schalke'nin stadının 24 saatlik ücreti 1 milyon dolar.

Pektemek'in düğünü Four Seasons'da 1 milyon tl ye yapılmış. Yani üst kesim için makul rakamlar. Biraz daha alt kesime biraz daha uygun olabilir tabi :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sedat_BJK

Koltuklara , Kufekilere zarar verecekler ve biz bunu kimseye fatura edemeyecegiz bilmem farkindamisin ??

Mesela rakip takim taraftari tribune ve tuvaletlere vs zarar verdiginde kulup bunu faturalandirip rakip kulube odetiyor ama milli macta olan zarari kime faturalandirip kime odeteceksin ??

Kimse kusura bakmasin Bu stada tek bir renklinin bile girmesine tahammulum yok !
Milli takimda sakatlanan oyuncu icin bile federasyonlar tazminat oduyor. Zarar gelirse federasyona fatura edersin hersekilde.
Bu milli takim konusu tabiki herkesin kendi gorusu ancak belki de arenamiz kullanilmaya baslanirsa savundugunuz algilari da kirmis oluruz. Daha fazla oyuncumuz milli takima secilmeye baslayabilir. Klubumuzun prestiji acisindan da kesinlikle faydali olacagini dusunuyorum.
[ Son Düzenleme: 02 Ocak 2016, 15:14:47 Sedat_BJK ]
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı osman1903

Sen hiç bir milli takım maçından sonra stadı yaktılar yıktılar zarar verdin haberi gördün mü belki bir kaç tane dengesiz bir yerlere zarar veriyordur ama çok sınırlı ayrıca böyle bir zarar verilirse bunu tffden alabileceğimizi düşünüyorum.kötü bir huyumuz oluşmaya başladı takımlar milli takımın önüne geçiyor bu yüzden artık oyuncular milli takıma bile çıkmak yerine kendi takımını tercih ediyor bu hoş birşey değil.milli takım beşiktaştanda Fener'den de cimcomdanda büyüktür.ayrıca o milli takım başarılı olmazsa bizim takımlarımızda 1. Direk şampiyonlar ligine gidemez.şuan ki düşüncelerinizi anlayabiliyorum stada en küçük birşey olmasından bile korkuluyor tabi 3 yıldır bu kadar stat takip eden adamların gözünden bile kıskanması çok doğal.ama biraz daha ılımlı bakalım olaya.ayrıca milli takımla stadımızın marka değeride yükselir. Düşünün İspanya açıklama yapıyor Vodafone Arene bizim için cehennem gibi diye hepimiz gururlanmaz muyuz?

Çevrimdışı Necmi

ayda on düğün dedim bu yıl bazındadır yani yaklaşık bir düğün 80000-100000 lira @DrmsAli

Çevrimdışı Necmi

Pardon 100 bin tl yapıyor. Bu mantıklı :D :tabe:
halk tipi :D
yoksa belli bir kesime verilecek fiyat 1 den aşağı değildir otellerde yaptıklarını kaça yapıyorlar sanıyorsun
tuttuğunu öpeceksin bu borç başka türlü bitmez :evillol:

Çevrimdışı osman1903

ayda on düğün dedim bu yıl bazındadır yani yaklaşık bir düğün 80000-100000 lira @DrmsAli
Yılda 100 -120 tane orda düğün yapacak ve 100.000 lira ödeyecek adamlar bulabilirsek direk verelim yapsınlar düğün orda sıkıntı olmaz  hatta yanına birde kombine hediye edelim :)

Çevrimdışı boateng

Çevrimdışı Blackmd1

Arkadaşlar,Başkanın Konuşmasını dün izleyemedim de Video olarak atabilecek var mı Beşiktaş resmi youtube hesapından daha paylaşmamışlar :s20:

Çevrimdışı canergiray77

Schalke'nin stadının 24 saatlik ücreti 1 milyon dolar.

Pektemek'in düğünü Four Seasons'da 1 milyon tl ye yapılmış. Yani üst kesim için makul rakamlar. Biraz daha alt kesime biraz daha uygun olabilir tabi :D
bu doğru mu harbiden bu mustafa'ya kat kat daha fazla sinirime gitmeye başladı adam birşey yapmıyor 1 milyon TL'ye düğün yapıyor ohhh miss vallahi cefasını taraftar sefasını kazma sürüyor  @Çağrı  steamed: :steamed: :steamed:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı 8bir

Serme çim nerden alınacak diye düşünülüyor. Nevzat Demir de ki hibrit çimler Vodafone arena ya transfer edilse. Oray'a yeniden ekilse, Serme çimi ordan alıp zamandan kazanılamaz mı?
BEŞİKTAŞ lı olunmaz, BEŞİKTAŞ lı doğulur................

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Mustafa'yı bile savunan insanlar var, yatıp para kazanmak güzel olsa gerek.

Seviniyordum oh ne güzel Düğünü yaparım diye ama çok yüksek rakamlar :)