Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5743312 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı tayfunyasar

1,5 gündür takip edemiyordum. neler olmuş neler yav. Antalyaspor maçının tarihi 20.03.2016 olarak gözüküyor ama o otomatik tarih. 19.03.2016 cumartesi gününe denk geliyor ve cumartesi maçlar 19.00 da başlıyor. :evillol: :evillol: 3 dakika için olay çıkacağını sanmıyorum :D

2003 yılında göztepe maçı öncesindeki 100.yıl kutlamalarının yerine hoşgeldin vodafone arena temasını koysak :D

Başkanın açıklamalarından sonra açılış tarihi aslında gözümüzün önünde duruyor gibi :D
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı Ensar

öyle tahmin ediyorum ikisi geçmiş biri şimdi girdiğimiz senenin olur.
sözleşme imza atıldığı tarihten itibaren geçerli ve peşinat dışında ödemeler her yıl yapılacağına göre
stad bitene kadarda yapılmayacağına göre bittiğinde birikenleri vermeleri gerekiyor. @Ensar
tamam abi , valla senin mesajlarından sonra benim de fikrim degişti eğer ki hakkıyla yapılacaksa rezil olmayacaksak bir an önce açalım stadı hepimizin isteği bu yönde zaten :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Efe

1,5 gündür takip edemiyordum. neler olmuş neler yav. Antalyaspor maçının tarihi 20.03.2016 olarak gözüküyor ama o otomatik tarih. 19.03.2016 cumartesi gününe denk geliyor ve cumartesi maçlar 19.00 da başlıyor. :evillol: :evillol: 3 dakika için olay çıkacağını sanmıyorum :D

2003 yılında göztepe maçı öncesindeki 100.yıl kutlamalarının yerine hoşgeldin vodafone arena temasını koysak :D

Başkanın açıklamalarından sonra açılış tarihi aslında gözümüzün önünde duruyor gibi :D

15 ocakta aciklarlar 19.03 saat 19.03 su cim bi girsin bakalim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Kartal Ç

öyle tahmin ediyorum ikisi geçmiş biri şimdi girdiğimiz senenin olur.
sözleşme imza atıldığı tarihten itibaren geçerli ve peşinat dışında ödemeler her yıl yapılacağına göre
stad bitene kadarda yapılmayacağına göre bittiğinde birikenleri vermeleri gerekiyor. @Ensar

Necmi abi kap açıklamasına baktım da ince bi detay var sanki "Stadın tamamlanmasını müteakip" diyor.

-Stadın tamamlanmasına kadar geçecek süre zarfında 10 milyon Amerikan Doları,
-Stadın tamamlanmasını müteakip ilk 8 yıl her yıl 7 milyon Amerikan Doları karşılığı toplam 56 milyon Amerikan Doları,
-Sonraki 5  yıl her yıl 9 milyon Amerikan Doları karşılığı toplam 45 milyon Amerikan Doları,

Aslında vodafone stadın inşaat sürecinde verdiği 10 milyonun üstüne 10 milyon (anlaşmada 5 diyordu ama süreç içinde 10'a çıkmış) da teknolojik yatırım yaptı.
3 yılda için inşaat halindeki stada 20 milyon vermiş oldu
Bu geçiş sürecimizde kazandığımız yıllık 6.6 milyon çok süper bence.

Çevrimdışı Anıl

İnşallah 6 Martta Eskişehir maçında stadı açmak gibi bir hata yapmazlar. 3 senedir bekliyoruz en azından tüm kulüp tarihi için önemli olan 19 Mart 2016, saat 19:03'te oynansın ilk resmi maç.

Çevrimdışı Necmi

Milli takımla ilgili yazılanlardan utanç duydum.. Niye oynamıyor dediğimiz Cenk'in ve Töre'nin oynadıkları maçlarda performanslarını hep beraber gördük.. Elbette tarafız ama daha objektif olmaya çalışmak lazım.. Ersan Gülüm Hakan Balta'dan iyi diyenler bile çıkmış veya daha düne kadar Beşiktaş'ın topçusu olduğundan şüphe edilen, topu alıp sürmekten başka bir şey yapamayan (son bir kaç maça kadar) Kerim Frei'ın neden çağrılmadığı sorgulanmış.. Zamanında çağrılmış olabilir ama bu kadar az süre alan ve aldığında hiç bir şey vaad etmeyen bir oyuncunun çağrılmaması gerçekten anormal mi?

Peki Beşiktaş taraftarının çoğunun burun kıvırdığı Olcay'ın düzenli oynaması nasıl olacak? Oğuzhan'ı oynatmaya mecburmuş.. Neden? Yerine başkasını oynatsa kim ne diyebilir?

Neyse buradaki bir çok arkadaşla bu konularda aynı düşünmemiz mümkün değil. Çünkü taraftarlık bakış açılarınızı çok etkiliyor. Ligtv konusu da böyledir. Her takım taraftarı bize düşman der. Milli Takım teknik direktörlüğü de böyle. Ne fenerlisi ne gslisi beğenmez adamın seçimlerini.

Yazık ki bu düşüncelerin yerleşmesi yüzünden İstanbul'da maç yapmak milli takım için dert olmaya başladı. Rakibin oyuncusunu yuhlamak vs. O formayı giydikten sonra rakip falan kalmaz.

Özetle bana göre kim yönetirse yönetsin, kim oynarsa oynasın o takım ülkemi temsil ediyor. Stadımızda oynamaları şeref verir.
Bence milli duygular senin gözlerini perdelemiş Cenke laf ediyorsunda umutun neresi cenkden iyi Törenin ölüsü
bu milli takımda oynar biz bunlara çok şahit olduk önce sergenin milli takıma Beşiktaştan ayrıldıktan sonra alınmasını düşün
adı neydi şu cam adam genç milli takımların direk onbiriydi Beşiktaş aldı milli takımı unuttu sonra gs ye geçtiği yıl milli takımın değişmezi oldu
ayhan akman var Beşiktaştayken milli formanın yüzünü göremezdi ne hikmetse gs ye geçtikten sonra süper oyuncu oldu
Arif gibi bir adamın ilhan mansız a tercih edildiğini gördüm Tümerin bizdeyken değilde fenerdeyken keşfedilmeside ayrı bir konu
ne kadar iyi oyuncu olman önemli değil Beşiktaş forması giyiyorsan Milli olamazsın ama tabi eğer tırı vırı bir maç varsa
yada akabilinde bir derbi o zaman dikkat et Beşiktaşlı milli oyuncuların sayısı artar. Metin Ali Feyyaz tv ye çıkıp biz Beşiktaş forması
giydiğimiz için milli takıma seçilmiyorduk demesi bile sende bir fikir vermiyorsa söylenecek bir şey yok milliyetçilik gözünü
kör etmiş ama unutma milli takımın başında olanlar olaya senin kadar milliyetci bakmıyor olaya en son örnek Atınç
adam bizdeyken neden davet edilmedide gittiği ilk sene davet aldı otur bir düşün @Erdem Çözer türkiyenin en iyi orta sahaları
sergen Mehmet Rıza bir bak bakalım Beşiktaş forması giyerken kaç defa milli olmuşlar. onların seçilmediği dönemlerde kimler oynamış.
15 M şehirde milli takımı destekleyecek taraftar bulamıyorlarsa halkı suçlamadan önce dönüp kendilerine bakacaklar ne oldu bu halkada
milli takımdan soğudu diye iyi olan her renkliyi milli takımda Beşiktaş taraftarı alkışlar ama Beşiktaşta daha iyisi varken haketmeyenler
milli formayı giyiyorsa düşünmek gerekiyor Volkan Şen iyi takip et doksan dakika içinde toplasan 5-6 dakika oynar ara ara onun dışında
oyunda yoktur bu adammı Töreden veya olcaydan daha iyi işin tuhafı bu hep vardı birden fenere gelincemi değerli oldu.
nihatı unutuyorsunuz oda Beşiktaştan gidince değerli oldu bir şey demiyorum MAF kadrosuna bir bak Türkiyenin yetiştirdiği en iyi onbirdir
Tartışmasız. o sırada dön milli takıma bak kimler oynamış. Caner milli takımın değişmezi değilmi devre arası onu Beşiktaş alsın emin
ol hasan ali kaldırımmıydı fenerde işte milli formayı ona teslim eder.

Çevrimdışı enemy1903

Milli takım gitsin konyada bursada tokiarenada oynasın.bizim milli takımımızda Beşiktaş.

Çevrimdışı Necmi

Necmi abi kap açıklamasına baktım da ince bi detay var sanki "Stadın tamamlanmasını müteakip" diyor.

-Stadın tamamlanmasına kadar geçecek süre zarfında 10 milyon Amerikan Doları,
-Stadın tamamlanmasını müteakip ilk 8 yıl her yıl 7 milyon Amerikan Doları karşılığı toplam 56 milyon Amerikan Doları,
-Sonraki 5  yıl her yıl 9 milyon Amerikan Doları karşılığı toplam 45 milyon Amerikan Doları,

Aslında vodafone stadın inşaat sürecinde verdiği 10 milyonun üstüne 10 milyon (anlaşmada 5 diyordu ama süreç içinde 10'a çıkmış) da teknolojik yatırım yaptı.
3 yılda için inşaat halindeki stada 20 milyon vermiş oldu
Bu geçiş sürecimizde kazandığımız yıllık 6.6 milyon çok süper bence.
para stad bittikten sonra ödemeye başlanacakta şimdi on eşit taksite bölmüşsün
iki yıl bu taksitleri almamışsın stadı açmadığın için doğal olarak açtığında almadığın parayı toplu alman lazım

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Başkan dün akşam o kadar açıklama yaptı kendi kanalımız olan BJK TV'de ama hala yüklenmemiş Youtube resmi kanalına.

Bayrampaşa'nın maç özeti var, Başkanın açıklamaları yok.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Turkiye'yi bilmesem inanicam dedigine.

Marka degeri gosterisle olmaz. Sistemle olur ve bu sistem Turkiye'de hicbir alanda yok. Mentalite uymuyor, egitimle falan alakasi yok bunun.

Stadin mali acidan erken acilmak istenmesini anlarim (Fikret Orman) ama sampiyon olalim diye erken acilmasini isteyen sadece "gunu kurtarma" mantigiyla dusunuyor.  (Sampiyon olunca da para gelecek ama cogunun derdi sampiyon olmak sadece)

Onemli olan kulupte sistemi, altyapiyi oturtmaktir. Kulup olarak bir istikrar yakalamaktir. Sampiyon olup tekrar istikrar yakalamamiz bir 7 yil daha surecekse, yemisim sampiyonlugunu. Bu kulube bir sistem oturtup, istikrar yakalamak lazim. Gelen yeni yonetiler sadece bu sistemi izleyecekler. Her gelen yonetim kendi sistemini kurmaya calismayacak.

Ben Fikret Orman'a guveniyorum ve destekliyorum. Iyi yolda gidiyoruz. Eger baskan mali nedenlerden stadi erken acmak istiyorsa vardir bir bildigi.  Benim derdim sampiyonluk icin prensiplerden uzaklasilmasi (bir i$i yarim birakip, baska bir i$e atlamak)

"Turkiye'yi bilmesem" demen hiç hoş değil , bizim ülkemiz böyle , diğer ülke şöyle olaylarından vazgeçmeliyiz artık , muhtemelen bizden daha çok ülkesini gömen bi millet yok.

Dünya'nın en büyük kulüplerinden biri barcelona'nın usulsüz transferden ceza aldığını hatırlatmak isterim

Çevrimdışı ihsnozturk

milli takım o kadar değerli olsaydı yıllarca renklilerin alt yapısı olarak kullanılmazdı.
o formayı giymek için renkli olmak gerekiyor hak edenin giymediği bir milli takım olduğu sürece
benim içinde bir önemi yok yıllardır izlemiyorum. bizim M.A.F kadromuz bile milli takımda yoktu biliyormusun
yıllarca ligi ezdik geçtik ama milli olmaya layık oyuncumuz olmadı. yemişim öyle milli takımı
en basiti adamların forma giymemiş yedekleri oynuyordu ama bizim oyuncular olmazdı.
Dünya kupasındada renklilerin yedekleri arif falan sürekli oynarken nihat ilhan gibi oyuncular kulübede oturuyordu.
oynamayan nihat bir sonraki sene ispanyada gol krallığını zorladı. İlhanı hiç konuşmayalım sonradan girerek
milli takımı yarı finale taşıdı o haliyle bile sadece 3.lük maçında yanlış hatırlamıyorsam ilk onbir oynadı ondada
dünyakupası tarihinin en erken golünün asistini yaptı aslında topu kapmıştı gol onun sayılır Hakan onun ayağından aldı
yanlış hatırlamıyorsam.  @ahmetserdar

Tamda aklımdaki düşünceler..Hatta stadımıza sadece biz girsek keşke..İnanın kasıtlı olarak zarar verirler stadımıza.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bence milli duygular senin gözlerini perdelemiş Cenke laf ediyorsunda umutun neresi cenkden iyi Törenin ölüsü
bu milli takımda oynar biz bunlara çok şahit olduk önce sergenin milli takıma Beşiktaştan ayrıldıktan sonra alınmasını düşün
adı neydi şu cam adam genç milli takımların direk onbiriydi Beşiktaş aldı milli takımı unuttu sonra gs ye geçtiği yıl milli takımın değişmezi oldu
ayhan akman var Beşiktaştayken milli formanın yüzünü göremezdi ne hikmetse gs ye geçtikten sonra süper oyuncu oldu
Arif gibi bir adamın ilhan mansız a tercih edildiğini gördüm Tümerin bizdeyken değilde fenerdeyken keşfedilmeside ayrı bir konu
ne kadar iyi oyuncu olman önemli değil Beşiktaş forması giyiyorsan Milli olamazsın ama tabi eğer tırı vırı bir maç varsa
yada akabilinde bir derbi o zaman dikkat et Beşiktaşlı milli oyuncuların sayısı artar. Metin Ali Feyyaz tv ye çıkıp biz Beşiktaş forması
giydiğimiz için milli takıma seçilmiyorduk demesi bile sende bir fikir vermiyorsa söylenecek bir şey yok milliyetçilik gözünü
kör etmiş ama unutma milli takımın başında olanlar olaya senin kadar milliyetci bakmıyor olaya en son örnek Atınç
adam bizdeyken neden davet edilmedide gittiği ilk sene davet aldı otur bir düşün @Erdem Çözer türkiyenin en iyi orta sahaları
sergen Mehmet Rıza bir bak bakalım Beşiktaş forması giyerken kaç defa milli olmuşlar. onların seçilmediği dönemlerde kimler oynamış.
15 M şehirde milli takımı destekleyecek taraftar bulamıyorlarsa halkı suçlamadan önce dönüp kendilerine bakacaklar ne oldu bu halkada
milli takımdan soğudu diye iyi olan her renkliyi milli takımda Beşiktaş taraftarı alkışlar ama Beşiktaşta daha iyisi varken haketmeyenler
milli formayı giyiyorsa düşünmek gerekiyor Volkan Şen iyi takip et doksan dakika içinde toplasan 5-6 dakika oynar ara ara onun dışında
oyunda yoktur bu adammı Töreden veya olcaydan daha iyi işin tuhafı bu hep vardı birden fenere gelincemi değerli oldu.
nihatı unutuyorsunuz oda Beşiktaştan gidince değerli oldu bir şey demiyorum MAF kadrosuna bir bak Türkiyenin yetiştirdiği en iyi onbirdir
Tartışmasız. o sırada dön milli takıma bak kimler oynamış. Caner milli takımın değişmezi değilmi devre arası onu Beşiktaş alsın emin
:claps: :claps: :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Sawii

işin içinde siyasi entrikalar olunca ne milli takımı destekleyebiliyorum, ne de takımımın maçlarına gidebiliyorum. ayrıca a milli osmanlı imparatorluğu futbol takımı, maçlarını gitsin konya stadında oynasın.

çim firması, amsterdam arena'da uyguladığı çim standardını bizim stada'da uygularsa gayet mantıklı bir düşünce.(son maçlarımızı kendi sahamızda oynamak için) ama ben işin zeminden daha çok; saha dışı, çevre düzenlemesi,girişler,vs'deyim. tam anlamı ile %100 bitmeden açılmasın.

bu arada düğün felan dedi sanırım başkan. hayır, düğün nedir arkadaş? elalemin; bakan, vekil çocukları vs. evlenecek diye stadı neden vereceksin. (parasıyla değil mi ? işin özünün para olmadığını sizlerde biliyorsunuz)

işin özeti; beşiktaş'ımı siyaset'ten uzak tutsunlar.

Çevrimdışı Savaş

Başka ülkenin milli takımından bahsetmiyorsun heralde bu vatan için neler feda edilmedi tamam hepimiz beşiktaşlıyız stadı ne zorluklarla yaptık herkesin malumu ama sözkonusu milli takım ise al kırmızı bayrak varsa değil vodafone arena ülkede tüm stadların önemi yok. Ha şuna katılım istanbulda millitakim seyircisi olmuyor diyin kabulü ama diğer türlü olmaz. milli takım istediği her stad da oynar bizde giyer formamızı destekleriz
Futbola siyaset sokuldugundan beri ve Fatih Terim Milli takımın başına geçtiğinden beri Milli Takimdan soğudum açıkçası.

Milli duyguları milli takima sokmaya gerek yok. Ki ben askerliğimi doğuda yapmış biri olarak ay yıldıza canımı bile veririm lakin bu konu başka.

En iyi zamanimizda Fener ve Gs karmasindan olusan bi milli takımı ben desteklemem kim ne derse desin. Milli takım öncelikle takım kayirmayacak onu gectim futbolcu kayirmayacak.

Herkes köstek olduktan sonra bitince mi aklina geliyor herkesin destek olmak? Takimin yarisi iyiyken milli takima adam almayanlar futbolcular baska takima gidince yer buldu milli takimda kendilerine.

Bana duygusal olarak gelmeyin. Ay yıldıza can feda ama milli takim suan objektif degil. O sebeple ben karsiyim. Oynamasinlar toki'yr gitsinler. Nasil olsa saray takimi onlar.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Necmi

işin içinde siyasi entrikalar olunca ne milli takımı destekleyebiliyorum, ne de takımımın maçlarına gidebiliyorum. ayrıca a milli osmanlı imparatorluğu futbol takımı, maçlarını gitsin konya stadında oynasın.

çim firması, amsterdam arena'da uyguladığı çim standardını bizim stada'da uygularsa gayet mantıklı bir düşünce.(son maçlarımızı kendi sahamızda oynamak için) ama ben işin zeminden daha çok; saha dışı, çevre düzenlemesi,girişler,vs'deyim. tam anlamı ile %100 bitmeden açılmasın.

bu arada düğün felan dedi sanırım başkan. hayır, düğün nedir arkadaş? elalemin; bakan, vekil çocukları vs. evlenecek diye stadı neden vereceksin. (parasıyla değil mi ? işin özünün para olmadığını sizlerde biliyorsunuz)

işin özeti; beşiktaş'ımı siyaset'ten uzak tutsunlar.
Beşiktaşlı olmayan orda neden evlensin Beşiktaşlı olduktan sonra bence düğün işi oldukça kârlı
her ay on tane düğün organizasyonu alınsa 4-5 M $ gelir demektir. havadan gelen para bence sakıncası yok parasını verdikten
sonra isterlerse her gün evlenebilirler. stadın etinden sütünden yağından faydalanmamız lazım.
Beşiktaşın çok hızlı bir şekilde düze çıkması gerekiyor. Birileri batarken yükselebilmek çok önemli

Çevrimdışı canergiray77

Fransa Ligue 1'de varmış canlı yayın.

Türkiye bunu kaldıramaz gibime geliyor yayıncı hakları açısından değil hakemler açısından en ufak faulde bile acayip baskı yapılıyor hakemlere "baskıda HAKLILAR" ancak malum gördüğünüz taktirde gol çizgisi penaltı kararı falan tekrarları gösterilirse hakeme neler olabileciğini düşünemiyorum :D @Yusuf Tekeli
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Burak

Acaba milli takım veya başka bir takım bizim stadda oynarsa bize kira verecek değil mi? Mesela Olimpiyat Stadı bize gelince maç başı 500.000 liraya kadar çıkıyorsa bizde oynamak isteyenlerden minimum 2-3.000.000 lira talep etmeliyiz bence. Parasını veren ve doğacak her türlü zararı karşılayacak takımlar oynayabilir.

Sony Xperia Z cihazımdan Tapatalk ile gönderildi. Mobil olduğum için yazım yanlışlarım olabilir. Kusura bakmayın.

Çevrimdışı canergiray77

Beşiktaşlı olmayan orda neden evlensin Beşiktaşlı olduktan sonra bence düğün işi oldukça kârlı
her ay on tane düğün organizasyonu alınsa 4-5 M $ gelir demektir. havadan gelen para bence sakıncası yok parasını verdikten
sonra isterlerse her gün evlenebilirler. stadın etinden sütünden yağından faydalanmamız lazım.
Beşiktaşın çok hızlı bir şekilde düze çıkması gerekiyor. Birileri batarken yükselebilmek çok önemli
kesinlikle dediklerine katılıyorum @Necmi  abi yaz zamanlarında bu düğün işleri bize oldukça kâr getirecektir başkan tam bir ticaret üstadı herşeyiyle beşiktaş'ı düşünüyor kulübe nereden nasıl para gelir diye hesap ediyor ürettiği fikirlerde oldukça başarılı ve kâr getirecek işler
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı TheGenc61

Başkan'ın açıklaması sonrası stad konusundaki heyecanım kat ve kat arttı.
İnönü'ye ilk kepçe vurulduğundan beri aklımda fikrimde hep aynı an var.
43000 kişi (ki bence o gün sayı çok daha fazla olur) aynı anda atkılarını açıp şu marşı kendini yırtarak ve tabi ağlayarak söyleyeceği "o anın" hayaliyle yaşıyorum..

" O Gün" artık çok yakın..
Canımın Canısın BEŞİKTAŞ
Ömrümün Yarısı BEŞİKTAŞ
Sen Benim Vazgeçemediğim
Tek Aşksın Sensin BEŞİKTAŞ..!

Çevrimiçi Kartal Ç

Dün trtde başkan 2 büyük vinç sökülmeye başlanacak dedi o da yaklaşık 1 hafta sürecek dedi. Dil sürçmesi mi acaba? 2 vincin sökümü için 1 hafta çok değil mi kule vinçleri bile patır patır 1 günde demonte edip tırlara koyup götürdüler. Birisi de cumartesi söküme başlanacak demişti. Stad tarafından geçen olursa bi bilgi versin son durum ne acaba?

Çevrimdışı Erdem Çözer

abi söylediklerin çok subjektif.. bakış açısına göre değişecek durumlar.. ben hiç bir zaman aşırı milliyetçi bir adam olmadım.. bence tam tersi senin gözlerini Beşiktaşlılık perdelemiş.. neyse hem bu kadar uç noktalardayken orta yolu bulmak zor hem de yeri değil..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Türkiye bunu kaldıramaz gibime geliyor yayıncı hakları açısından değil hakemler açısından en ufak faulde bile acayip baskı yapılıyor hakemlere "baskıda HAKLILAR" ancak malum gördüğünüz taktirde gol çizgisi penaltı kararı falan tekrarları gösterilirse hakeme neler olabileciğini düşünemiyorum :D @Yusuf Tekeli

Olmasına olur aslında da çok sevgili MHK ve TFF hakem yavrucuklarını çok sevdiğinden kabul etmez :D