Turkiye'yi bilmesem inanicam dedigine.
Marka degeri gosterisle olmaz. Sistemle olur ve bu sistem Turkiye'de hicbir alanda yok. Mentalite uymuyor, egitimle falan alakasi yok bunun.
Stadin mali acidan erken acilmak istenmesini anlarim (Fikret Orman) ama sampiyon olalim diye erken acilmasini isteyen sadece "gunu kurtarma" mantigiyla dusunuyor. (Sampiyon olunca da para gelecek ama cogunun derdi sampiyon olmak sadece)
Onemli olan kulupte sistemi, altyapiyi oturtmaktir. Kulup olarak bir istikrar yakalamaktir. Sampiyon olup tekrar istikrar yakalamamiz bir 7 yil daha surecekse, yemisim sampiyonlugunu. Bu kulube bir sistem oturtup, istikrar yakalamak lazim. Gelen yeni yonetiler sadece bu sistemi izleyecekler. Her gelen yonetim kendi sistemini kurmaya calismayacak.
Ben Fikret Orman'a guveniyorum ve destekliyorum. Iyi yolda gidiyoruz. Eger baskan mali nedenlerden stadi erken acmak istiyorsa vardir bir bildigi. Benim derdim sampiyonluk icin prensiplerden uzaklasilmasi (bir i$i yarim birakip, baska bir i$e atlamak)
hiç bir işin yarım bırakıldığı falan yok Türkiyeyi bilmesem demişsin ama bence biraz uzak kalmışın
bu ülke artık senin bildiğin ülke değil artık bildiğin kara düzen işlemiyor heleki inşaat sektöründe.
anlamadığım rulo çim yapılıncamı 7 yıl kaybedeceğiz sistemin oturtulması zaten 3 yıldır yapılan bir proje
bunu rulo çimmi yapınca kaybedeceğiz tam tersi bu takım olgunlaştı ve şampiyonluk gerekiyor bu sene
gelmeyecek şampiyonluk bizden çok şey alır götürür. şu ana kadar oluşturmak istediğimiz sistemi sorgulatır.
artık başarının gelmesi gerekiyor bunun içinde her türlü takımın önünü açmak gerekiyor. Renkliler sürekli algı oynaması yapıyor
neymiş tecrübesiz bir takımmışız bu takım 3 yıldır bir arada bu sene kurulmuş fenermi tecrübeli oyuncularının yarısını
bursadan almışlar ne yani ordamı tecrübe kazandılar. İşte bunları ikinci yarı yenebilmek için Beşiktaş rüzgarı estirmek gerekiyor
bu hem takımın lige fırtına gibi girmesi hemde stadı açarak renklilerin moralini iyice bozmakla olur hep söyledikleri stadları yok puanları kendi
sahalarında kaybediyorlar bunu yıkmak lazım çünkü söylenen doğru ilk yarı 10 puan kaybettik ve bunun 8 ini kendi sahamızda kaybettik
@Serkan_KaNaDa bende pek hoşlanmadım bu işden ama şampiyonluk hedefi için gerekiyorsa faydası görünüyorsa açılmalı.
stad bitti zaten bu saatten sonra önemli olan stadın ne zaman açılacağı değil şampiyonluk