Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5743457 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı BJKTÜRK23

5 M € gibi yapım maliyeti oda arsenal stadının bizimkinde çok daha teknolajik
işler olacağı için biraz daha maliyetlidir. Biz 5 yıl bakım ücreti ödemeyeceğiz ama
sadece elektrik mailyeti yıllık 1 M€ civarı tutuyor. tahminim bu sahanın bize her yıl
1,5 M€ dan aşağı bakım maliyeti olmayacak @BJKTÜRK23

Yapımı 7 m euro galiba abi.

5 Yıl sonra vazgeçeriz o zaman  R.madrid e ağır gelen bize nasıl gelir kim bilir  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı MertYuksekdag

Öncelikle herkese merhabalar. Yapılan çoğu tartışmaya dahil olmamayı becerebildim. Forumu sadece takip ettim çokta bilgi aldım buradan. Ders arasında, otobüste, yatmadan ne zaman fırsat buldumsa o zaman girdim takip ettim. Ama bu son tartışma nedir abilerim, kardeslerim, romalılar?

Erken açılmasın diyenler, açılırsa hibrit yalan olur diyenler, sözleşmeler fesh edilir diyenler..

Çok büyük ölçekli bir iş yapıldığının farkına varamıyoruz sanırım. Bakkala çikolata almıyorsun o sözleşme ile. Fesh ettiğin zaman maliyetinden daha fazla ceza ödersin. Bundan daha önemlisi, başkanın her fırsatta dile getirdiği marka değerini yitirirsin. Önce ak diyip iki gün sonra kara demekle marka olunmaz. Dünya devi olunmaz.

Çok geniş bir vizyonu var Fikret Orman'ın. Hani bir soru sorulduğunda 5 saniye kadar düşünüyor ya önce, o arada teker teker seçiyor kelimelerini. Büyük işler başaracağız biz bu başkanla inanıyorum.

Lütfen sizlerde inanın. Arkasında durun bu takımın, yönetimin. Bu sene o sene.

Çevrimdışı Necmi

Arkadaşlar şu olay kafamı kurcalıyor ?

Biz şimdi ocak ayındayız.

Koltuk montajları 3 ay sürücek.
Başkan'ının söylediği gibi vinçler sahadan çıkıyor kedi yollarını takıp sahadan çıkıcaklar.
Mebran dışarıdan kaplanıcak buna göre mebran kaplamasıda 3 ay sürücek tahmini koltuk montajı ile eş zamanda bitirilcek.
İnce işler çevre düzenlemesi vs onlarda 3 ay içinde biticek desek ?

Şunu anlatmak istiyorum rulo çim neye yarayacak ? Zaten eksek hepsi aynı anda biticek ?
senin takvim hiç atmıyormu :D @cursedofdragon
koltuk 3 ay dediler ama bir ayı geçti yani şubat sonunda biter isterlerse ekip sayısını arttırıp daha erkenede çekerler.
Membran kaplamanın 3 ay süreceğini kim söyledi :alala: Firma bir ay diyor ben diyorum her gün bir bölümü yapasalar 42 gün sürer
yani ocak 15 de başlasalar en geç şubat sonu biter
çim rulo olacaksa 40 gün sürecek buda şubat sonu rahat rahat biter
içler zaten bu ay sonu biter şubat ortası loca mobilyaları konacaktı hadi diyelim oda şubat sonu olsun
çevre düzenlemesi soru işareti yeni açık arkası o kadar sıkıntı değil başlandığı an bir ayda vurup çıkarlar ne yapılacaksa düz alan kolay iş
ama ön cephe ve yan cephe bizim değil belediyenin işi Beşiktaş belediyesi ilgileniyorsa kolay çabuk yapılır anakent ilgileniyorsa sıkıntı.
Benim anladığım stad bölümünü bitirecekler maçlara açacaklar ve diğer müze moda merkezi vs işleri bu arada yapacaklar ligler bitince arka arkaya 4-5 konser patlatıp parayı cukkalayacaklar sonrada sahayı haziran ayında kaldırıp hibrit sahayı yapacaklar.

Çevrimdışı Necmi

Öncelikle herkese merhabalar. Yapılan çoğu tartışmaya dahil olmamayı becerebildim. Forumu sadece takip ettim çokta bilgi aldım buradan. Ders arasında, otobüste, yatmadan ne zaman fırsat buldumsa o zaman girdim takip ettim. Ama bu son tartışma nedir abilerim, kardeslerim, romalılar?

Erken açılmasın diyenler, açılırsa hibrit yalan olur diyenler, sözleşmeler fesh edilir diyenler..

Çok büyük ölçekli bir iş yapıldığının farkına varamıyoruz sanırım. Bakkala çikolata almıyorsun o sözleşme ile. Fesh ettiğin zaman maliyetinden daha fazla ceza ödersin. Bundan daha önemlisi, başkanın her fırsatta dile getirdiği marka değerini yitirirsin. Önce ak diyip iki gün sonra kara demekle marka olunmaz. Dünya devi olunmaz.

Çok geniş bir vizyonu var Fikret Orman'ın. Hani bir soru sorulduğunda 5 saniye kadar düşünüyor ya önce, o arada teker teker seçiyor kelimelerini. Büyük işler başaracağız biz bu başkanla inanıyorum.

Lütfen sizlerde inanın. Arkasında durun bu takımın, yönetimin. Bu sene o sene.
Hoşgeldin kardeşim sözleşme nasıl fes olsun bütün malzeme Beşiktaş adına alınmış zaten
bir işçilikleri kaldı para gitmiş bu saatten sonra iptal etmek en az 5 M€ yı çöpe atmaktır.

Çevrimdışı Necmi

Yapımı 7 m euro galiba abi.

5 Yıl sonra vazgeçeriz o zaman  R.madrid e ağır gelen bize nasıl gelir kim bilir  :D
5 olan arsenalin stadının maliyeti Bizimkini söylemediler gizlilik anlaşmalarından dolayı ve etik olmaz zaten anlaşma olmasada söylemeyiz
dediler bende bari arsenalin maliyeti nedir dedim aslında domposu sordum ama o stadda yeni yapıldığı için onuda söylemediler Arsenal kaça mâl olur dedim
bende o stadı onlar yapmadığı için öyle bir stadın maliyetini söylediler. :D @BJKTÜRK23

Çevrimdışı BJKTÜRK23

5 olan arsenalin stadının maliyeti Bizimkini söylemediler gizlilik anlaşmalarından dolayı ve etik olmaz zaten anlaşma olmasada söylemeyiz
dediler bende bari arsenalin maliyeti nedir dedim aslında domposu sordum ama o stadda yeni yapıldığı için onuda söylemediler Arsenal kaça mâl olur dedim
bende o stadı onlar yapmadığı için öyle bir stadın maliyetini söylediler. :D @BJKTÜRK23

Zaten giden gitti abi boşverelim. :D En az 5 sene keyfini sürelim çimin. 

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Turkiye'yi bilmesem inanicam dedigine.

Marka degeri gosterisle olmaz. Sistemle olur ve bu sistem Turkiye'de hicbir alanda yok. Mentalite uymuyor, egitimle falan alakasi yok bunun.

Stadin mali acidan erken acilmak istenmesini anlarim (Fikret Orman) ama sampiyon olalim diye erken acilmasini isteyen sadece "gunu kurtarma" mantigiyla dusunuyor.  (Sampiyon olunca da para gelecek ama cogunun derdi sampiyon olmak sadece)

Onemli olan kulupte sistemi, altyapiyi oturtmaktir. Kulup olarak bir istikrar yakalamaktir. Sampiyon olup tekrar istikrar yakalamamiz bir 7 yil daha surecekse, yemisim sampiyonlugunu. Bu kulube bir sistem oturtup, istikrar yakalamak lazim. Gelen yeni yonetiler sadece bu sistemi izleyecekler. Her gelen yonetim kendi sistemini kurmaya calismayacak.

Ben Fikret Orman'a guveniyorum ve destekliyorum. Iyi yolda gidiyoruz. Eger baskan mali nedenlerden stadi erken acmak istiyorsa vardir bir bildigi.  Benim derdim sampiyonluk icin prensiplerden uzaklasilmasi (bir i$i yarim birakip, baska bir i$e atlamak)

Çevrimdışı Necmi

Milli takım =Beşiktaş diye düşünüyorum,  ikiside canımız,  bence Milli Takım bizim sahamızda oynamalı,  doğru olanda budur .
milli takım o kadar değerli olsaydı yıllarca renklilerin alt yapısı olarak kullanılmazdı.
o formayı giymek için renkli olmak gerekiyor hak edenin giymediği bir milli takım olduğu sürece
benim içinde bir önemi yok yıllardır izlemiyorum. bizim M.A.F kadromuz bile milli takımda yoktu biliyormusun
yıllarca ligi ezdik geçtik ama milli olmaya layık oyuncumuz olmadı. yemişim öyle milli takımı
en basiti adamların forma giymemiş yedekleri oynuyordu ama bizim oyuncular olmazdı.
Dünya kupasındada renklilerin yedekleri arif falan sürekli oynarken nihat ilhan gibi oyuncular kulübede oturuyordu.
oynamayan nihat bir sonraki sene ispanyada gol krallığını zorladı. İlhanı hiç konuşmayalım sonradan girerek
milli takımı yarı finale taşıdı o haliyle bile sadece 3.lük maçında yanlış hatırlamıyorsam ilk onbir oynadı ondada
dünyakupası tarihinin en erken golünün asistini yaptı aslında topu kapmıştı gol onun sayılır Hakan onun ayağından aldı
yanlış hatırlamıyorsam.  @ahmetserdar

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Marka degeri gosterisle olmaz. Sistemle olur ve bu sistem Turkiye'de hicbir alanda yok. Mentalite uymuyor, egitimle falan alakasi yok bunun.

Stadin mali acidan erken acilmak istenmesini anlarim (Fikret Orman) ama sampiyon olalim diye erken acilmasini isteyen sadece "gunu kurtarma" mantigiyla dusunuyor.  (Sampiyon olunca da para gelecek ama cogunun derdi sampiyon olmak sadece)

Onemli olan kulupte sistemi, altyapiyi oturtmaktir. Kulup olarak bir istikrar yakalamaktir. Sampiyon olup tekrar istikrar yakalamamiz bir 7 yil daha surecekse, yemisim sampiyonlugunu. Bu kulube bir sistem oturtup, istikrar yakalamak lazim. Gelen yeni yonetiler sadece bu sistemi izleyecekler. Her gelen yonetim kendi sistemini kurmaya calismayacak.

Ben Fikret Orman'a guveniyorum ve destekliyorum. Iyi yolda gidiyoruz. Eger baskan mali nedenlerden stadi erken acmak istiyorsa vardir bir bildigi.  Benim derdim sampiyonluk icin prensiplerden uzaklasilmasi (bir i$i yarim birakip, baska bir i$e atlamak)

Ben maddi sebeplerden dolayı bu değişikliğe gidildiğini düşünüyorum. Sponsor alacak şey kalmadı yeterli destek yapılmıyor taraftar tarafından stat geliri şart oyuncu paraları bile sıkıntı da şuan transfer yapıcaz 2 tane üstüne. Sportif amaçla demesinin sebebi camiayı taraftarı kenetlemek paramız bitti diyecek hali yok sonuçta  :D Aslında risk alıyoruz şampiyonluk yolunda stada geçince garantisi var mı ters tepebilir ki bundan korkmuyor değilim.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

:claps: tamamen katiliyorum Necmi abi.

milli takım o kadar değerli olsaydı yıllarca renklilerin alt yapısı olarak kullanılmazdı.
o formayı giymek için renkli olmak gerekiyor hak edenin giymediği bir milli takım olduğu sürece
benim içinde bir önemi yok yıllardır izlemiyorum. bizim M.A.F kadromuz bile milli takımda yoktu biliyormusun
yıllarca ligi ezdik geçtik ama milli olmaya layık oyuncumuz olmadı. yemişim öyle milli takımı
en basiti adamların forma giymemiş yedekleri oynuyordu ama bizim oyuncular olmazdı.
Dünya kupasındada renklilerin yedekleri arif falan sürekli oynarken nihat ilhan gibi oyuncular kulübede oturuyordu.
oynamayan nihat bir sonraki sene ispanyada gol krallığını zorladı. İlhanı hiç konuşmayalım sonradan girerek
milli takımı yarı finale taşıdı o haliyle bile sadece 3.lük maçında yanlış hatırlamıyorsam ilk onbir oynadı ondada
dünyakupası tarihinin en erken golünün asistini yaptı aslında topu kapmıştı gol onun sayılır Hakan onun ayağından aldı
yanlış hatırlamıyorsam.  @ahmetserdar

Çevrimdışı Necmi

hiç bir işin yarım bırakıldığı falan yok Türkiyeyi bilmesem demişsin ama bence biraz uzak kalmışın
bu ülke artık senin bildiğin ülke değil artık bildiğin kara düzen işlemiyor heleki inşaat sektöründe.
anlamadığım rulo çim yapılıncamı 7 yıl kaybedeceğiz sistemin oturtulması zaten 3 yıldır yapılan bir proje
bunu rulo çimmi yapınca kaybedeceğiz tam tersi bu takım olgunlaştı ve şampiyonluk gerekiyor bu sene
gelmeyecek şampiyonluk bizden çok şey alır götürür. şu ana kadar oluşturmak istediğimiz sistemi sorgulatır.
artık başarının gelmesi gerekiyor bunun içinde her türlü takımın önünü açmak gerekiyor. Renkliler sürekli algı oynaması yapıyor
neymiş tecrübesiz bir takımmışız  bu takım 3 yıldır bir arada bu sene kurulmuş fenermi tecrübeli oyuncularının yarısını
bursadan almışlar ne yani ordamı tecrübe kazandılar. İşte bunları ikinci yarı yenebilmek için Beşiktaş rüzgarı estirmek gerekiyor
bu hem takımın lige fırtına gibi girmesi hemde stadı açarak renklilerin moralini iyice bozmakla olur hep söyledikleri stadları yok puanları kendi
sahalarında kaybediyorlar bunu yıkmak lazım çünkü söylenen doğru ilk yarı 10 puan kaybettik ve bunun 8 ini kendi sahamızda kaybettik
@Serkan_KaNaDa   bende pek hoşlanmadım bu işden ama şampiyonluk hedefi için gerekiyorsa faydası görünüyorsa açılmalı.
stad bitti zaten bu saatten sonra önemli olan stadın ne zaman açılacağı değil şampiyonluk

Çevrimdışı Necmi

Ben maddi sebeplerden dolayı bu değişikliğe gidildiğini düşünüyorum. Sponsor alacak şey kalmadı yeterli destek yapılmıyor taraftar tarafından stat geliri şart oyuncu paraları bile sıkıntı da şuan transfer yapıcaz 2 tane üstüne. Sportif amaçla demesinin sebebi camiayı taraftarı kenetlemek paramız bitti diyecek hali yok sonuçta  :D Aslında risk alıyoruz şampiyonluk yolunda stada geçince garantisi var mı ters tepebilir ki bundan korkmuyor değilim.
elbette önemli bu iki yıl bitti üçüncü yıla girdik vodafone dan para alamıyoruz
büyük ihtimal stadı açtığımız an üç yıllık parayı birden alacağız. En az 10 milyonda bilet geliri gelecek
bu dahada artabilir. bir o kadarda konserlerin geliri olacak 4-5 ayda 70-80 M sıcak para girişi olacak
birde şampiyonluk gelirse 250 M civarı nakitin kasaya girmesi demektir. Bu gün bir şey daha söyledi
satılan loca vip ve kombine gelirlerini gelir olarak gösteremiyorlarmış alınan paralar borç olarak görünüyormuş
bunlarda 900 küsur milyonluk borcun içinde görünüyor stadın açıldığı gün bunlar gelire dönüşecek
seçime birden borcu 400-450 M gibi eriterek girmiş olurki karşısına rakip çıkmaz. Haklı 3 yıldır eziyetini çekiyorsa
işin kaymağınıda başkasına yedirmesin seçimi kaybettiğinde bu gelir gelen yönetimin üzerinde görünecek
şimdi aday olacaklarda bu hesapları yapıyordur. Eminim hiç bir aday şu anda Beşiktaşın şampiyon olmasını istemez
çünkü şampiyonluk çok şey değiştirir. Hem maddi hemde manevi

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Ben sadece rulo cim icin degil, stadin tam bitmeden acilmasindan sikayetciyim.

Baskani maddi acidan anliyorum, taraftarida anliyorum sampiyonluk istiyorlar ama stadi tam bitirmeden acmak cok garip geliyor. Her zamanki gibi "gunu kurtaralim, gerisini hallederiz" kokusu geliyor burnuma  :)  Neyse hayirlisi ne ise o olsun.

hiç bir işin yarım bırakıldığı falan yok Türkiyeyi bilmesem demişsin ama bence biraz uzak kalmışın
bu ülke artık senin bildiğin ülke değil artık bildiğin kara düzen işlemiyor heleki inşaat sektöründe.
anlamadığım rulo çim yapılıncamı 7 yıl kaybedeceğiz sistemin oturtulması zaten 3 yıldır yapılan bir proje
bunu rulo çimmi yapınca kaybedeceğiz tam tersi bu takım olgunlaştı ve şampiyonluk gerekiyor bu sene
gelmeyecek şampiyonluk bizden çok şey alır götürür. şu ana kadar oluşturmak istediğimiz sistemi sorgulatır.
artık başarının gelmesi gerekiyor bunun içinde her türlü takımın önünü açmak gerekiyor. Renkliler sürekli algı oynaması yapıyor
neymiş tecrübesiz bir takımmışız  bu takım 3 yıldır bir arada bu sene kurulmuş fenermi tecrübeli oyuncularının yarısını
bursadan almışlar ne yani ordamı tecrübe kazandılar. İşte bunları ikinci yarı yenebilmek için Beşiktaş rüzgarı estirmek gerekiyor
bu hem takımın lige fırtına gibi girmesi hemde stadı açarak renklilerin moralini iyice bozmakla olur hep söyledikleri stadları yok puanları kendi
sahalarında kaybediyorlar bunu yıkmak lazım çünkü söylenen doğru ilk yarı 10 puan kaybettik ve bunun 8 ini kendi sahamızda kaybettik
@Serkan_KaNaDa   bende pek hoşlanmadım bu işden ama şampiyonluk hedefi için gerekiyorsa faydası görünüyorsa açılmalı.
stad bitti zaten bu saatten sonra önemli olan stadın ne zaman açılacağı değil şampiyonluk

Çevrimdışı BJKTÜRK23

elbette önemli bu iki yıl bitti üçüncü yıla girdik vodafone dan para alamıyoruz
büyük ihtimal stadı açtığımız an üç yıllık parayı birden alacağız. En az 10 milyonda bilet geliri gelecek
bu dahada artabilir. bir o kadarda konserlerin geliri olacak 4-5 ayda 70-80 M sıcak para girişi olacak
birde şampiyonluk gelirse 250 M civarı nakitin kasaya girmesi demektir. Bu gün bir şey daha söyledi
satılan loca vip ve kombine gelirlerini gelir olarak gösteremiyorlarmış alınan paralar borç olarak görünüyormuş
bunlarda 900 küsur milyonluk borcun içinde görünüyor stadın açıldığı gün bunlar gelire dönüşecek
seçime birden borcu 400-450 M gibi eriterek girmiş olurki karşısına rakip çıkmaz. Haklı 3 yıldır eziyetini çekiyorsa
işin kaymağınıda başkasına yedirmesin seçimi kaybettiğinde bu gelir gelen yönetimin üzerinde görünecek
şimdi aday olacaklarda bu hesapları yapıyordur. Eminim hiç bir aday şu anda Beşiktaşın şampiyon olmasını istemez
çünkü şampiyonluk çok şey değiştirir. Hem maddi hemde manevi

Bu sene çok önemli şampiyon olmamız hem rakiplerin gardı düşecek hem ekonomimizi rahatlatacak. 2018 de temlikler kalkacak ve 3 yıllık loca vip ler tekrar satışa çıkacak o tarihe kadar transferde büyük hatalar yapmaz ve 3/3 yapabilirsek borç konuşmayız artık baya azalır ve 3.büyük algısı 1. ye döner. Özellikle gs de büyük sıkıntıya girer gibi.

Abi allah korusun şampiyon olamasak da başkan kazanır bu seçimi her türlü, karşısına yalçın karadeniz ve rüzgar sağnak çıkacak  :D bir sonraki kongrede sağlam aday veya oluşum olursa sportif başarı gelmezse o zaman da kazanamaz.

Çevrimdışı Necmi

Milli takim isterse bu stadta oynar. Donemsel yoneticiler ve spor adamlari guzunden degerlerimizden nasil oldu da bu kadar uzaklastik. Milli takimdan bahsediyoruz, fenerden gsden degil. Milli takim futbolumuzun butun degerlerinin uzerindedir. Cok uzuluyorum tersi yorumlari okuyunca...
bu senin dönemsel dediğin şey benim bütün hayatımı kapsıyor @Sedat_BJK
bu takımın milli takım olduğunu önce onu yönetenler idrak  edecek renklilerin alt yapısı olarak kullanmayacaklar
en son nasıl bir dedikodu dönüyordu Terim ozana ne demişti Beşiktaşa gidersen seni milli takıma almam
bu bir rivayet ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz biz bu dedikoduları Terim milli takımın başında olduğu
her sene duyuyoruz. Bu zihniyetle yönetilen takım milli takım değildir. Düşün seçilen kadroları kimler milli oluyor
kaçı hakediyor. Milli takıma saygı gösterilmesini istiyorlarsa önce saygın hale getirecekler. sırf adı milli takım olduğu
için bir değer koymanın ne mantığı var. Sadece kendimizi kandırırız. Sırf birilerinin egosunu tatmin etmek için birilerinin
rant kapısı olması için kurulmuş bir düzen varken birde kalkıp bize bunu mu savunduracaklar. Bayrağımızı taşıyacak
hocanın oyuncunun bunu haketmesi gerekiyor.

Çevrimdışı Necmi

Ben sadece rulo cim icin degil, stadin tam bitmeden acilmasindan sikayetciyim.

Baskani maddi acidan anliyorum, taraftarida anliyorum sampiyonluk istiyorlar ama stadi tam bitirmeden acmak cok garip geliyor. Her zamanki gibi "gunu kurtaralim, gerisini hallederiz" kokusu geliyor burnuma  :)  Neyse hayirlisi ne ise o olsun.

yoo tam bitiyor günü kurtarmak falan değil hani açmak  için bir şeyleri şişirmiyorlarki
en fazla müze vs bitmez onlarda sorun değil zaten staddan bağımsızlar sorun çimin hibrit olması olmaması değil
önemli olan alt yapı bunuda zaten yapıyorlar çim burda işin detayı rulo veya serme ne farkeder sezon bittiğinde hibrit yapılacaksa
zaten bekleyelim desek gene sezon bitecek çok değişen bir şey olmuyor. @Serkan_KaNaDa

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Necmi abi milli takim hakkinda yazdigin yaziyi dogrulayan cinsten bir haber.

Adam lig ve antrenorler hakkinda konusuyor ama icinde Besiktas yok. Sadece renkliler ve im-parator

http://www.fanatik.com.tr/2016/01/02/tek-umut-fatih-terim-639566
[ Son Düzenleme: 02 Ocak 2016, 06:20:11 Serkan_KaNaDa ]

Çevrimdışı Erdem Çözer

Dün gece yazılanları okudum da..

Şu forumdaki bilgilere rağmen hala, yok ben maddi sebeplerle vazgeçildiğini düşünüyorum, yok marka değerini düşürüyor vs vs..

her noktasında imkanları sonuna kadar zorlayan, hatta antrenman sahasını bile Türkiye'de ilk Dünya'da 2-3 kez yapılmış bir işi yapıp hibrit yapan adam mı parayı dert edip stadın çiminde hibritten vazgeçecek

adamın tek derdi şampiyonluğu riske atmamak.. ama ne yazık ki bazılarımız bu kadar basit bir şeyi bile anlamaktan aciz..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Bekrakn

Günaydın arena. Umarım çalışmaların tekrar başlayacağı bir gün olur. Keskin bir soğuk var emekçilerimize kolay gelsin saha içindeki kar kalkmıştır umarım.

İletinin normal kısmından sonra biraz daha absürt kısmına gelirsek; çatı halkasının arasındaki boşluk sanıyorum saha ölçüleri kadar falan (elliye yüz metre). Bu boşluğa risksiz bir şekilde helikopter indirebilmek mümkün mü :D

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydin Besiktas Arena,
Sabah cok soguk var disarida emekcilerimizin Allah yardimcisi olsun

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Afedersiniz de Devlet destekli yapilan min. 19 20 stad varken bir klubun sadece kendi butcesiyle yaptığı, yapilirken onlarca sorunun çıkartıldığı, Arkada kazık gibi suzer varken çatı 40 cm gecti diye insaatin duraklatildigi yani kisaca onlarca zorluk cikartilan bir stadin milli takimin stadi olmasi bana pek mantikli gelmiyor.

Evet arazi bizim degil ama stad bizim! Biz yaptik. Onlarca zorlukla. Kurusu kurusuna borclanarak. Devlet butcesi desteksiz.

Milli takim toki'de oynayabilir. Burada sadece Beşiktaş'ım oynasın.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:claps: :claps: :claps:
Noktasindan virgulune kadar katiliyorum

Milli maclar icin Renklilerde gelecek maci izlemeye bu stada renkli girmesine tahammulum yok

Toki 37 stad yapiyor her mac baska bir Toki stadinda oynasin Milli takim !

Konya , Bursa Bsb stadi vs vs..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ensdndr

Stadyumu bir an önce açmak ve şampiyonluk yolunda bir maç dahi olsa fazladan taraflarımızın önünde oynayabilmek adına hibrit yerine serme çim yapmak fikrini destekliyorum. Serme çim demek illa çamur , tarla, bozuk zemin demek değildir. Kaldı ki Sis firmasının vermiş olduğu 75 günlük hibrit çimin hazır olma süresine zemin tesviyesi , drenaj , ekme çim ve hibrit çim dahil süre. Serme çim yapılmadan önce de bu bahsettiğimiz alt yapının zaten oluşturulması gerekiyor. Örnek: zemin tesviyesi, dolgu, drenaj vs. Yani sözün özü geçici serme çim demek, sezon sonunda 75 gün geri gitmek demek olmayacak. Belki 30-40 güne ihtiyaç olacaktır. Bu süre zarfı içinde zaten maç yok. Mayıs15- temmuz 15 arası. Neyin eleştirisindeyiz anlayamıyorum

Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı capo di capi

Artık açılsın mabedimiz. İsterse toprak sahada oynasınlar. Çok özledik be abi.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

baya olmuş hemde bende bu 3 çıkış niye var diye bayadır düşünüyordum valla :D @Yunus Emre Dökmeci
@canergiray77 bizim stadda her sey Uefa kriterleri baz alinarak minimum sayida yapildi mesela stad yer altinda olmasina ragmen 3 cikis kapisi var yani bu minimum sayi eger yer altinda olmasaydik 2 kapida yeterli olurdu..

Bu 3 kapinin minimum oldugunun kaniti ise su :

Diger Tokinin yaptigi stadlarda Kapasitesi bizzden az oldugu halde ve hicbiri yer altinda olmamasina ragmen hepsinde standart olarak 4 tane Ambulans cikisi var..

Yine Tribunlerdeki Cikis kapisi sayilarida Uefa kriterleri baz alinarak en alt sinirda yapildi

Mesela Avrupa ve Turkiyedeki stadlara baktigin zaman Maraton tribunlerde Kapasitesi bizden az olanlarda dahil olmak uzere minimum 6 ile 8 arasi cikis kapisi var bizde ise sadece 5 cikis kapisi var...

Burasi siradan bir stad degil hersey en ince ayrintisina kadar dusunulmus muazzam bir proje..
[ Son Düzenleme: 02 Ocak 2016, 08:48:48 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ensar

Necmi abi döktürmüşsün :D bişey takıldı aklıma , stadı açınca büyük ihtimal 3 yıllık parayı alacağız demişsin abi bu geçmiş 3 yıl için di mi
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !