Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 51 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5797843 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimdışı Anıl1903

Kimse bu korkuluklarin renginin farkina varmadimi ?
Ben buna ek olarak beyaz bir korkuluk görmüştüm ama fotoğrafı bulamadım..

Çevrimdışı tgrlyldrm

Çatı ile tribün arasındaki bu boşluk kalıcakmı,yoksa camlamı kapatılacak?

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı megiddo

vodafone işini billiyor;

maratondaki vodafone yazısı stadın dışarısından da görünüyor, öyle bir noktaya yazdırmış ki stad dışından numaralı tribün arkasındaki kaldırımdan yürürken bile çatı aralığından  okunabiliyor ayrıca maç günleri de büyük maçlar dışında yine o üst sıralar genelde boş kaldığı için vodafone arena yazısı olduğu gibi görünecek özellikle maç başı uzunca bir süre pilot kamera oraya sabit bakıyor (kadrolar falan ekrana yansırken yada devre arası istatistikler çıkarken) yani o vodafone arena yazısını istemediğimiz kadar görecez, vodafone ekibi bunu çok iyi düşünmüş olmalı yada ben mi yanılıyorum.

Çevrimdışı Yalçın

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Yerde 13 adet semer saydim

Peyderpey geliyor kedi yolları da eksik zaten çok da gelmesin 1 sıralık yeter  :)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı boateng

Çatı ile tribün arasındaki bu boşluk kalıcakmı,yoksa camlamı kapatılacak?
bence ses geçirmez,kırılmaz cam ile kaplanmalı.Ambians daha iyi olur.

Çevrimdışı Doğukan E.

vodafone işini billiyor;

maratondaki vodafone yazısı stadın dışarısından da görünüyor, öyle bir noktaya yazdırmış ki stad dışından numaralı tribün arkasındaki kaldırımdan yürürken bile çatı aralığından  okunabiliyor ayrıca maç günleri de büyük maçlar dışında yine o üst sıralar genelde boş kaldığı için vodafone arena yazısı olduğu gibi görünecek özellikle maç başı uzunca bir süre pilot kamera oraya sabit bakıyor (kadrolar falan ekrana yansırken yada devre arası istatistikler çıkarken) yani o vodafone arena yazısını istemediğimiz kadar görecez, vodafone ekibi bunu çok iyi düşünmüş olmalı yada ben mi yanılıyorum.
Vodafone iyi düşünmüş ancak arena kelimesini sonuna büyük ihtimal bizimkiler eklettirmiştir ki bence çok güzel bir düşünce olmuş stadımızın adı yazıyor ne güzel orda

Çevrimdışı Yalçın

bence ses geçirmez,kırılmaz cam ile kaplanmalı.Ambians daha iyi olur.

Proje ile aciklamalarda bulunan arkadaslar bu bahsedilen yerlerin hava sirkulasyonunu saglamsi acisindan bos birakilmasinin "mecburi" oldugunu soylemislerdi. Buyuk ihtimalle kapatilmayacak orasi.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Ayberk

daha önce perforje mi yoksa cam mı olacak diye konuşuluyordu
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Yalçın

daha önce perforje mi yoksa cam mı olacak diye konuşuluyordu

Hmm son bilgiler hakkinda bir bilgim yok.

Suleyman Seba

Çevrimdışı Efe

semeler baya yavaş gidiyor 1 aya ancq biter gibi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

o yüzden zaten tarıh açıklaması yapılacaktı ertelendı 19mart guzel bır hayal olarak anılarımızda kaldı malesef
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı brci

vodafone işini billiyor;

zaten bence sırf bu yüzden ilk oraya raylar ve korkuluklar takıldı ki stad açılmadan vodafone dan para alınabilsin diye. yanılıyor olabilirim fakat başkanın vodafone dan para alabilmek için stadı erken açmaa çalışıyoruz demesinden bu aklıma geldi .

ek olarak : vodafone arena yazıldıktan sonra koltuk takma işlemleri durdu . buradan da rahatca reklam geliri amaçlı yapıldığı fikrine varılabilir.
[ Son Düzenleme: 16 Ocak 2016, 15:56:59 brci ]

Çevrimdışı toedeyou

@Efe nin moralini bayağı bozmuş bu son gelen semerler ama düşüğndüğün gibi 3 sira degilde 2 sıra olacak sanırım.
en arka sıra hariç tüm semerler alttan gelen bağlantılı noktalara takılıyor en son gelenler dahil.
Ha deseler haftaya biter ay sonuna vincin söküleceğini düşünüyorum.

Çevrimiçi murat

Şahsen ben vodafonun yerinde olsam tribüne alelade bir tribün sponsoru gibi sadece ismimi yazdıracağıma burası benim stadım benim öncülüğümde benim katkılarımla yapılan vodafone arena yazdırmayı tercih ederdim. Bence sonuna arenayı kulüp değil vodafone tercih etmiştir. Bence yakışanıda budur.orada vodafone ya, acağına vodafone arena yazması şirket içinde doğru bir stratejidir.

Çevrimdışı Emre Keşküş

Forzabeşiktaş'tan @Olcay Baytaş isimli arkadaşımız şöyle bir teklif şunmuş

"Bu resim biraz daha düzenlenip Vodafone Arena'nın dış kısmına konulabilir. Bence çok güzel olur dışardan görenleri mest edebilir,Tam Eski açığın oraya yoldan her geçtiğimizde gözlerimiz dolar valla."

Ben de şöyle bir çalışma yaptım olmuş acaba?  :)

Çevrimdışı Yalçın

Şahsen ben vodafonun yerinde olsam tribüne alelade bir tribün sponsoru gibi sadece ismimi yazdıracağıma burası benim stadım benim öncülüğümde benim katkılarımla yapılan vodafone arena yazdırmayı tercih ederdim. Bence sonuna arenayı kulüp değil vodafone tercih etmiştir. Bence yakışanıda budur.orada vodafone ya, acağına vodafone arena yazması şirket içinde doğru bir stratejidir.

Aynen oyle. Vodafone yazsaydi sadece taraftar sempatisini gozardi atmis olurlardi. Su anda Vodafone icin en onemli konu kullanici sayisini artirmak. Bu da haliyle sempatizanlik yaratmayla olabilen bir sey. Kisiler gorusum kendileri boyle bir karari almistir.

Suleyman Seba

Çevrimdışı Yalçın

Forzabeşiktaş'tan @Olcay Baytaş isimli arkadaşımız şöyle bir teklif şunmuş

"Bu resim biraz daha düzenlenip Vodafone Arena'nın dış kısmına konulabilir. Bence çok güzel olur dışardan görenleri mest edebilir,Tam Eski açığın oraya yoldan her geçtiğimizde gözlerimiz dolar valla

Guzel de bildigim kadariyla projeyi degistirecek en ufak aksiyon icin bile belediyeden izin alinmasi gerekiyor diye biliyorum..

Suleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

ahmet bide ilk üçe para ödülülü dördüncüyede mansiyon ödülü verselerdi :evillol: :evillol: ne yarışması Allah aşkına :evillol:
@Oktay güzel yazıyorsun ama dünyadan haberin yok  :D .Benim dediğim absürt bir düşünce değil ki mesela CSKA dediğim şekilde belirledi koltuk desenini,200 civarında dizayn arasından  kulüp bunu seçti.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

abi sadece çizimden yola çıkarak hesaplamaya çalıştım. atıyorum adam hangi koltuğun nerede olduğu belli olsun diye koltuk genişliklerine çok da dikkat etmeden bir taslak hazırlamıştır ona bir şey diyemem.

ben sadece koltuk takılan kısmın uzunluğuyla üst tribünlerin merdiven ve girişler çıktıktan sonraki uzunluğunu oranladım, yaklaşık böyle bir sayı çıktı ortaya. ilkokul seviyesi oran-orantı yani anlayacağın :D herhangi bir mimari bilgim, proje çizimleriyle alakalı bir fikrim yok. elimde sadece bu vardı onunla bir şeyler çıkarmaya çalıştım, amatörce bir hesaplama yani :)

ölçerken hata yapmışımdır diye küsüratları olabildiğince hesaba katmamaya çalıştım sayı o yüzden az geliyor olabilir. ya da üst katın sıra sayısı alt tribüne göre daha az. ondan kaynaklanıyordur orasını bilemem, o konu beni aşar :D

alt katta 21 bin gibi bir rakam yakalanırsa zaten seyirci koltuğu 40 bin civarı olacak deniliyordu yine 43 bini rahat geçer. @Serkan_KaNaDa
alt katı neden hesaplamadın? @Bekrakn
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

spor toto ve denizbank yazıları buna benzeyecek işte.. görüyorsunuz çirkinliği... hatta bizimki fontlar küçük ve arada merdiven var. daha çirkin olacak

burada harfler bir de çift koltukla yazılmış.

Çevrimdışı cadavra

Benim en cok hosuma giden fikir taraftarin sesine gore catinin renk almasiydi ama ole bi durum söz konusu deil sanirim.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı boateng

sponsorluklardan bişey olmaz beyler devir mantık devri.On numara stad oluyor.