Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5797855 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Bekrakn

alt katı neden hesaplamadın? @Bekrakn

abi açıkçası işin kolayını öğrenene kadar baya uğraştım o yüzden sabah oluverdi hemen uyku bastırdı :D

alt katı da halledebilir miyim diye bakarken çizimde üst katın alt katı hiç kapatmadığını gördüm o da biraz hevesimi kaçırdı ölçülerin şaşması ihtimaliyle. 24 sıranın 24'ü de görünüyor. belki normali öyledir sadece vip tribünü kapatıyordur üst tribün o konuda bir fikrim yok. uygun bir zamanda onu da kontrol edip sayacağım alt katı da @ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

Yeni açığın 3 sırasını kapatıyor 2. Kat ama en üst sırada zaten162 kişilik engelsiz koltuğu var.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Bekrakn

Yeni açığın 3 sırasını kapatıyor 2. Kat ama en üst sırada zaten162 kişilik engelsiz koltuğu var.

anladım abi o kadar çok şaşmayacaksa onu da hesaplıyorum hemen :tabe:

Çevrimdışı ahmetx

Dünyada selfie çılgınlığı, vodafone arenada haberi yokmuş ayaklarıyla safiye çılgınlığı yaşanıyor.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı 34BJK64

Şu kapasite belli olsa da artık huzura ersek.  :evillol:
BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Dünyada selfie çılgınlığı, vodafone arenada haberi yokmuş ayaklarıyla safiye çılgınlığı yaşanıyor.

:kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı asyakartalı

beyler vodefone karakartal kampanyasından mersin idman yurdu maçına vip konuk olarak tur kazandım.uçak biletlerim ve vip tribün biletim vodafone tarafından alındı.yarın sabah izmirden geliyorum.sanırım stadımızıda gezdiricekler,içeri girme şansım olursa buraya koyarım fotoğrafları.

Çevrimdışı İhsan

Zemin işleri başladı galiba :-)
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı asyakartalı

Kimse bu korkuluklarin renginin farkina varmadimi ?
bu şekilde kalacağını tahmin edebiliyormusun?

Çevrimdışı OrkunCoskun

İşaretli yer umarım öyle beton gözükmez  :s20:

Çevrimdışı Efe

yeni inonu gelsede semerler kac olmus saysak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı pelops

alt kat -beyaz
üst kat - siyah

alt kat - siyah
üst kat- beyaz

komle siyah
komple beyaz

pixel hariç hepsi güzel olurdu sanırım.

Çevrimdışı Necmi

Vodafone Arena 16 Ocak 2016 (17:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @ahmet türken ve @ZEKI  'ye teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

[ Son Düzenleme: 16 Ocak 2016, 18:17:22 Necmi ]

Çevrimdışı Kartalizma1903

Çevrimdışı Başkent_Kartalları

Herkese iyi akşamlar , Uzun bir takip süresinden sonra bende üyeliğimi aldım :D aslında böyle gizli takipçi olmakda güzeldi ama aranıza katılmak istedim. Bu arada koltuk konusunda @ahmetx abim ile tamamen aynı görüşteydim tek renk konusunda ama piksellide fena durmuyor gittikçe biraz daha güzelleşiyor. Sponsor isimlerinden bende hiç memnun olmadım fakat forumda hep olan bi karşı çıkma var. Klüp anlaşmış sonuçta, bekleyip bitmesini bekliycez. Stad ilerledikçe birçok noktada şaşırdığımız şeyler oldu yada sonrada beğendiğimiz beğenmediğimiz. İnşallah oda öyle olur. Koltuklar tamamen bittiğinde inşallah beklediğiniz gibi kötü olmaz. Tek tek hoşbulduk yazıp konu dışı yapmak istemiyorum. Herkese teşekkürler şimdiden HOŞBULDUK  :tabe: :ok: :halay: BU FORUMDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER  :biggrinking:

Çevrimdışı İhsan

Herkese iyi akşamlar , Uzun bir takip süresinden sonra bende üyeliğimi aldım :D aslında böyle gizli takipçi olmakda güzeldi ama aranıza katılmak istedim. Bu arada koltuk konusunda @ahmetx abim ile tamamen aynı görüşteydim tek renk konusunda ama piksellide fena durmuyor gittikçe biraz daha güzelleşiyor. Sponsor isimlerinden bende hiç memnun olmadım fakat forumda hep olan bi karşı çıkma var. Klüp anlaşmış sonuçta, bekleyip bitmesini bekliycez. Stad ilerledikçe birçok noktada şaşırdığımız şeyler oldu yada sonrada beğendiğimiz beğenmediğimiz. İnşallah oda öyle olur. Koltuklar tamamen bittiğinde inşallah beklediğiniz gibi kötü olmaz. Tek tek hoşbulduk yazıp konu dışı yapmak istemiyorum. Herkese teşekkürler şimdiden HOŞBULDUK  :tabe: :ok: :halay: BU FORUMDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER  :biggrinking:
:hosgeldin
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Savaş

Koltuk işi neden durdu? Sağda ve solda korkuluklu bölümler var.

Gazımızı mı aldılar naptılar :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sylar

19 ocak itibariyle uzun süreli sistemler alacağımız için malesef calısmalar cok yavaslayacak...

subatın nerdeyse 10'una kadar kar ve karla karısık yagmur olacak istanbulda... sansımıza gel.. en fazla 1 hafta yağan kar bu sene 20-22 gün sürecek (aralıklarla)

benım nısanın son haftasına bıle umidim kalmadı stat acılısı ıcın.

Çevrimdışı sallapati

Koltuk işi neden durdu? Sağda ve solda korkuluklu bölümler var.

Gazımızı mı aldılar naptılar :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

korkuluk yapılmadan koltuğa geçemiyorlar.. yeni açık üst korkuluk %25 civarında bitmiş... 5-6 gün sonra yeni açık üst korkuluk biter..koltuğa başlarlar tekrardan.. tabi kar vs yüzünden ara vermezlerse..
[ Son Düzenleme: 16 Ocak 2016, 18:29:43 sallapati ]

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Vodafone Arena 16 Ocak 2016 (17:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @ahmet türken ve @ZEKI  'ye teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

17 gün olmuş  :)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Orhan

@Efe nin moralini bayağı bozmuş bu son gelen semerler ama düşüğndüğün gibi 3 sira degilde 2 sıra olacak sanırım.
en arka sıra hariç tüm semerler alttan gelen bağlantılı noktalara takılıyor en son gelenler dahil.
Ha deseler haftaya biter ay sonuna vincin söküleceğini düşünüyorum.
kaynak yapılmıyor doğru mu anladım bağlantı noktaları var yani?

Çevrimdışı Başkent_Kartalları

19 ocak itibariyle uzun süreli sistemler alacağımız için malesef calısmalar cok yavaslayacak...

subatın nerdeyse 10'una kadar kar ve karla karısık yagmur olacak istanbulda... sansımıza gel.. en fazla 1 hafta yağan kar bu sene 20-22 gün sürecek (aralıklarla)

benım nısanın son haftasına bıle umidim kalmadı stat acılısı ıcın.

Ben Çokda hava durumlarına güvenmiyorum artık.. İnşallah stadın ilerleyişi için olabilcek en uygun hava koşulları olur diyip bekliycez  :by2:

Çevrimdışı Efe

kaynak yapılmıyor doğru mu anladım bağlantı noktaları var yani?
kaynak yapipi oyle montajliyorlar bu hizla 1 aydan öncede cıkamazlar cok net bence hiç açacaz diye kendilerini kasmasinlar adam gibi bitirip yeni sezona gecelim çati stadi degil bizi bitirdi :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sahinnd

Membran siparisinin niye bu kadar gec verildigi anlasildi demekki kendileri de ne yapacaklarini veya iskeletin neye benzeyecegini kestiremediler.
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı Efe

@Efe nin moralini bayağı bozmuş bu son gelen semerler ama düşüğndüğün gibi 3 sira degilde 2 sıra olacak sanırım.
en arka sıra hariç tüm semerler alttan gelen bağlantılı noktalara takılıyor en son gelenler dahil.
Ha deseler haftaya biter ay sonuna vincin söküleceğini düşünüyorum.
hayir abi one takilanlar kaynak yapilmadan takilmiyor takacak yer yok çünku gunde takilan sayi en fazla 5 -6 boyle surerse en az 20 gun karla beraber 1 ay subat 15 kadar icerdeler bence
Şampiyon Beşiktaş JK