Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5795788 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ozan062

Çekicilik istiyorsan reklam almazsın. BJK yazıcı tek kalır, çekici olur. Her gün a'dan z'ye stadın estetik olmasını boşa konuşmayalım o zaman. Kale arkalarındaki yazı kötünün kötüsü. Yazı %100 büyütülmeli.

olsun yahu

biraz en azından kendi capımızda cekici gorelim su yazıyı cnk oda sıradanlasırsa yandık:)  birsey sormadılar bari ucundan kendimizi değerli hissedelim  :by2:

ki en buyuk sans su,, kamerlardan sadece bizimki görünecek belki bi ihtimal vodafone arena da gorunecek
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Ensar

örnek cam takılalı aylar oldu arkadaşlar :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı sallapati

şansımıza da sponsor firmalar hep uzun isimli

Denizbank = 9 harf
sportoto = 8 harf..

vodafone baskın olsun diye fontu küçültmüşler.. bu sefer de biraz amatöre kaçmış...

keşke  spor toto yazısı yerine İddaa nın parmaklı logosu , Denizbank in dümen logosu olsa.. hiçbirşey yazmasa...

Çevrimdışı tayfunyasar

Bence fotografta bir numara var. Goz yanilmasi olmus. Çatı kirislerinin arasına komple cam takilmayacagi aşikar.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı serti67

ornek olanı gördük daha once efelerın bahsettıgı başka herhalde
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı DADAYKARTALI

ornek olanı gördük daha once efelerın bahsettıgı başka herhalde
çatı kolonlarının arasını komple kapatan camdan bahsetmişler

Çevrimdışı sahinnd

Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı harunmustak

Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı cagdas44

bizim piksel bunun yanında çok iyi  :bandit:

Bizim piksel hep iyi  :icool: zaten Sivas'da yapılan piksel ile bizimki aynı türden olmamış, bizde alt üst geçiş yapılırken orada Bursa gibi bir dalga oluşacak gibi geldi

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Beyler sivasin stadini goremedim sadece catisinin resimlerini atmissiniz ?

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 Duzeltme : tamam beyler gordum simdi altta ufak bisimiş

Çevrimdışı Bekrakn

Emin misin 19bin olduguna ? Oyleyse seyirci koltugu toplamda 38 bini gecmez.

Eger dogruysa bu stadin kapasitesi gercekten 41903'u gecmez (kdv dahil)

(Yaniliyorda olabilirim.)

abi sadece çizimden yola çıkarak hesaplamaya çalıştım. atıyorum adam hangi koltuğun nerede olduğu belli olsun diye koltuk genişliklerine çok da dikkat etmeden bir taslak hazırlamıştır ona bir şey diyemem.

ben sadece koltuk takılan kısmın uzunluğuyla üst tribünlerin merdiven ve girişler çıktıktan sonraki uzunluğunu oranladım, yaklaşık böyle bir sayı çıktı ortaya. ilkokul seviyesi oran-orantı yani anlayacağın :D herhangi bir mimari bilgim, proje çizimleriyle alakalı bir fikrim yok. elimde sadece bu vardı onunla bir şeyler çıkarmaya çalıştım, amatörce bir hesaplama yani :)

ölçerken hata yapmışımdır diye küsüratları olabildiğince hesaba katmamaya çalıştım sayı o yüzden az geliyor olabilir. ya da üst katın sıra sayısı alt tribüne göre daha az. ondan kaynaklanıyordur orasını bilemem, o konu beni aşar :D

alt katta 21 bin gibi bir rakam yakalanırsa zaten seyirci koltuğu 40 bin civarı olacak deniliyordu yine 43 bini rahat geçer. @Serkan_KaNaDa

Çevrimdışı cadavra

Yeni açıkta yarım kalan kufekiler bitmek üzere.

@Serti67 bak kapali ile yeni acigin birlesim noktasinda kirislerin ara tarafinda

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı OrkunCoskun

sivas arena piksel.

Bu piksel değil . Bu bildiğin rezalet kafalarına göre koltuk takmışlar  :lol: :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beyler sivasin stadini goremedim sadece catisinin resimlerini atmissiniz ?

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 Duzeltme : tamam beyler gordum simdi altta ufak bisimiş
:kop: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Bekrakn

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Sezer94

Koltuklar veya cati ile ilgili calisma var mi ?
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı msk_bjk

stadimiz her seyiyle mukemmel oluyor..bu kadar borc harc icinde boyle bir anit eser...gurur kaynagi resmen

[ Son Düzenleme: 16 Ocak 2016, 14:42:10 msk_bjk ]
msk

Çevrimdışı BJKTÜRK23

https://twitter.com/TribunBesiktas/status/688312848964014080

bunu beklemiyordum

guzel haber bence yani haftaya vinc kaltıgı gibi tarihte belli olur

yani bu semer konusu yanlıs bilgi oluyor dimi?

Semerler ne olacak sadece 1 sıra mı koyulacak o zaman  :alala: 2 sıra olması lazımdı hatta 3 diyenler de oldu neyse doğruysa iyi bir haber  :)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı burakkk1903

hani bizim piksel az olacaktı abi bu mu az bildiğin tribünün yarısı piksel , hiç olmadı bu hiç
piksel gayet az altta yok gibi. yahu şu konuya değinmeden edemicem denizbank ve sportoto yazısı özensiz diyorsunuz bu sadece kağıttan ibaret koltukla bi yazsınlar görelim ondan sonra yorum yapın ne kadar takıntılı insanlarsınız o olmamış bu olmamş bişeyide beğenin.. :steamed: :steamed: :money:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı cadavra

Semerler ne olacak sadece 1 sıra mı koyulacak o zaman  :alala: 2 sıra olması lazımdı hatta 3 diyenler de oldu neyse doğruysa iyi bir haber  :)
3 er semer atilacaksa 1 haftada bitmez.

Çevrimdışı martin40

Kimse bu korkuluklarin renginin farkina varmadimi ?

Çevrimdışı BJKTÜRK23

3 er semer atilacaksa 1 haftada bitmez.

Vinçleri sökmek 2-3 gün en az zaten, ki ben o 1 haftayı haftaya pazar değil de ondan sonraki pazar olarak düşünürüm  3 sıra ona bile yetişmez demek ki 1 sıra olacak adamın ağzından çıkmış gibi uydurmuyorlar ise.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal