Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5764208 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimiçi Necmi

Başakşehir'le anlaşmamız sezon sonuna kadar değil.. Olur da zemin zorlanır veya başka sebeplerle vermezlerse sezonu olimpiyatta bitirme riski de var
iyide o zamanda kış geçmiş oluyor olimpiyatın bir zorluğu kalmıyor.
Zeminide yenilendi gayet güzel durumda Beşiktaşın şampiyonluk maçlarıda olursa bayağı taraftar çeker
bence son maçların olimpiyatta olmasının hiç bir sakıncası yok

Çevrimiçi Necmi

yok da Necmi abi , Bahar rüzgarlarında Olimpiyata postalanırsak bence şampiyonluk uçar gider o rüzgarla birlikte...

Başakşehirde sezonu tamamlarsak bi sorun olmaz
abartmayalım o kadar iki yıl orda maç izledim
oranın tek hantikapı taraftarın gelmemesi yoksa mayısta
sıcak havalarda gayette güzel oluyor mangallarıda yakarız :D

Çevrimdışı warofpoet

Başak şehir stadında şampiyon olunamaz diye bir kuralmı var yada orda olan kartalyuvası tırları forma satmıyormu
sponsor geliri diye bir şey stadın açılmasına bağlı değil sponsorlar zaten var ve parasınıda alıyorsun stad açılınca yeni sponsorların olmayacak
iki maçtan bahsediyorsun sadece iki maç takım oraya kadar getirdiyse zaten ordan kaçan şampiyonluğun stadla bir ilgisi olmaz
32 maçı stadsız götürebiliyorsan son iki maçıda götürürsün gerçekten tuhaf mantık kurmanız var.

başakşehir stadında da şampiyon olunabilir tabi ama bence stadın bu sene bitmeden açılması şampiyonluk yolunda olumlu katkı yapar. stadın açılacak olması, şampiyonluk turunun orda atılacak olması takımdaki de taraftardaki de coşkuya ve kenetlenmeye pozitif katkı yapar diye düşünüyorum. Geçen sene son maçlarda kaçan şampiyonluğu da düşününce bize gerekli olan sinerjiyi statla daha kolay yakalarız görüşü hakim bende. Son 2 maç olarak bakmamak lazım olaya bence. Açılacak ve şampiyonluk turu Vodafone Arenada atılacak demek bile insanları heyecanlandırıyor sonuçta. Bu düşüncenin sadece takıma değil tüm camiaya olumlu bi katkı yapacağını düşünüyorum.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı TURKahvesi

son cümle olmasa anlamazdım  :D şunun tersini diyorsun yani

aynen öyle Ahmet
veya resimdeki gibi de olabilir beğendim açıkçası.

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

Çevrimdışı SuperBJK

güncel kemerler hazır mı?

Abi ordan bi korkuluk ayaklanmış vinçlere sesleniyo heralde  :lol:

Milarlar, dolarlar istiyorsunuz
Vinçlerin hakkını vermiyorsunuz
Taraftarla dalga geçiyorsunuz
Vinçleri çıkarın çime başlayın
 :halay: :halay:

Çevrimdışı kartalpençesi

Şubat sonuna kadar bitecek işleri yazıyorum tahminimce..
+Semer ve kedi yolu biter. +Aydınlatma takılır. +Küfeler az kalmış biter.
+15inden sonra sahada vinç kalmaz ve zemin çalışması başlar ve şubat sonuna kadar 2 hafta yapılır.
+Vinçler çıktıktan sonra dışarı kurulur sonra mebran başlar ama çok az ilerleme olur marta kadar.(Başkan vinçler 1 haftada sökülüyor demişti)
+Koltuk sürekli takılırsa, tamamlanır. +İç işlerde ilerler.. :ishock:
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı umutdogan62

siyah boruların geleceği yerler askı sistemini monte etmişler. çatıdaki suyu bunlarla deplase edecekler sanırım...
1
9
0
3JK

Çevrimdışı İhsan

@Efe o dediğin düz parçalar kedi yolu bitimi ile alakalı gibi geliyor @FARUK son attığı resimde daha net görünüyorlar

Sol taraftakiler kedi yolları için.
Uzunlar kedi yolları için olamaz. Muhtemelen çatı içindir
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı halvetifarazi

son cümle olmasa anlamazdım  :D şunun tersini diyorsun yani

Burası neresi valla tam anlamıyla süper bir koltuk dizaynı.

Çevrimdışı Emre_ZA

Ben kendi kafamda stadın açılışını 2 Nisan olarak revize ettim, herkese tavsiye ederim  :) 19.03 hayal oldu gibi birşey artık..Hep söylüyorum yeniden söyleyeceğim, SIS zemin hibrit olmayacağı için sahayı bize 35-40 günde teslim edecek.

Maç sahada oynanır, buna kesinlikle inanıyorum. Son maçları olimpiyatta oynamak bize negatif dönmez burada Necmi bey'e katılıyorum. Ama yeni statta oynamak pozitif bir katkı yapar. Ekstra olur yani. Ligde son maçlar hep bir psikolojik savaş olarak geçiyor, saha içinde olduğu kadar saha dışında da. Bu bir sinerji yaratacaktır. Semtte toplanan 40 bin Beşiktaş'lı..Barbaros'ta takımı meşalelerle karşılama ve yeni stada hep beraber geçme..Adeta şampiyon olmuşuz gibi bir hava yaratmak bize pozitif, fenerbahçe'ye ise negatif yansır bundan adım kadar eminim. O yüzden bu stad bitmeli. Eksiğiyle gediğiyle yuvamızda olmalıyız son 4-5 maç..40 bin kişi sahaya odaklandığında ne eksik boyayı görürüz ne bitmemiş membranı..Hiçbir şey bu sezon şampiyon olmamızdan daha değerli değil, varsın stad eksik olsun (ki tüm eksikler bir sonraki maça kadar bile tamamlanır-15 günden bahsediyoruz, bu az bir süre değil.)

Tek sıkıntım başkanın hala şu zaman bu zaman demesi. Ocak ayında tarihi açıklayacaktı geçti, şimdi Şubat ortası diyor. Evet belki SIS'in sahaya gireceği tarihi bekliyor. Ama artık yeter, biz de şeker bekleyen çocuk gibi tarih bekliyoruz. Taraftara da yazık. Ben şu an için bir tarih açıklamakta sıkıntı görmüyorum. Eksik semer varsa kaç günde takılacağını bilirsin, membranın ne zaman geleceğini bilirsin, küfekilerin, tesisatın herşeyin. Artık bitti yahu sonuna geldik, sen açıkla kardeşim ve bitir bu stadı. Korkmadan tarihi ver, bu tür işlerde sen tarihi açıklarsan o işler bir şekilde biter. Ben buna inanıyorum.
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı ahmetx

Burası neresi valla tam anlamıyla süper bir koltuk dizaynı.
ellerde ne dizaynlar var bunlar ne ki  :D, dükkana gel katalogdan göstereyim.  :lol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

herkes kendini 16 mayısa hazırlasın şu an için en mantıklı tarih bu, şampiyonluk stadda kutlanacak  :bandit:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sen buna Adana KozArena demissin ama bu bildigin Vodafone arena :alala: :evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

@Efe o dediğin düz parçalar kedi yolu bitimi ile alakalı gibi geliyor @FARUK son attığı resimde daha net görünüyorlar
kedi yoluyla ilgili olanlar ufak boru gibi olanlar o uzun olanlarin kedi yoluyla bi alakasin8n oldugunu sanmiyorum ama yakindan net bi foto gormek lazim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Pikselli

Yeniinönü arşivinden bir çift fotoğraf çıkartmak istiyorum,stadın eski konumu yeni konumu arasındaki farkı anlamak için güzel bir foto.
Başkan bu şekilde tarif etmişti Eski ve yeni konumu.
[ Son Düzenleme: 01 Şubat 2016, 18:15:22 Pikselli ]
La Vittoria Sarà Nostra

Çevrimiçi Necmi

Sol taraftakiler kedi yolları için.
Uzunlar kedi yolları için olamaz. Muhtemelen çatı içindir
Kedi yollarının dikey bağlantıları olabilirmi :alala:

Çevrimdışı cursedofdragon

Sen buna Adana KozArena demissin ama bu bildigin Vodafone arena :alala: :evillol: :evillol:

mimarisi bizim mimari idi galiba :D

Çevrimdışı sallapati

aynen çok benziyor tribün yapısı olarak bize

Çevrimdışı ahmetx

dikey bağlantılar halatla yapılıyor @Necmi abi

Çevrimdışı sallapati

Başkan bu şekilde tarif etmişti Eski ve yeni konumu.

yani eski ortasahamız şimdiki penaltı noktası civarı :D

Çevrimdışı Emre_ZA

Çin'de 6 günde yapılan otel var arkadaşım, niye bitmesin bizim stadımız 60 günde :D

Bu sene...O sene...

Çevrimdışı sallapati

yeni açık küfeki boşluğu  tamamlanmış.. yekpare bir görüntü almış

Çevrimdışı Efe

dikey olarak demir biseylerle bagliyorlar abi yukariya capraz geliyor bu yerdekiler cok uzun bakalim bu tanesini taksinlar anlasilir zaten
Şampiyon Beşiktaş JK