Hayatta yaptığınız hataların telafisi olmasını dilerim.
Bir hatanın cezası bu olmamalı. Bu hem çalışana hem bize ders olmalıydı. Ama kelle avcısı fanatikler insani duygularını törpülemişler.
İşin profesyonel ve hukuki boyutundan başka gelenek ve insani tarafı var. Bizi biz yapan kağıtlarda yazılanlar değil. Burada herkes kendi görüşlerini belirtiyor; şahsi görüşüm ise hoşgörülü ve affedici olmak yönünde. Kağıtlarda ne yazarsa yazsın.
Emin ol kulüp ceza keserken işin fanatiklik boyutunda değildir.
burda çalışan insanlara bu tip mesajlar verdiklerinde göz yumarsan bu senin
için pahalıya mâ olur. Sen borsada işlem gören bir şirketsin ve stadının bitiyor olması
ve kamuoyuna güzel ışıklar vermek borsada işlem gören kulüpler arasında en değerlisi olmanı sağladı
ve bu tip paylaşımların önüne geçmezsen bu sana maddi büyük zararlar verir olay fanatik bir fenerlinin
paylaşımı değil aslında direk senin mutfağında çalışan biri buda sana zarar verir.
Bunun önüne geçilmek zorunda ekmek yediğin yerin yönetim kadrosunu yalanlayacak paylaşımda bulunursan
bu sonuç kaçınılmaz. Bu işin insani boyutundan daha önemli direk sana zarar veriyor. bayrak açar dersin kaldır
ama sosyal medyada işi baltalayacak bir açıklama yaparsan bunun dönüşü olmuyor. Bende üzüldüm kimsenin ekmeğiyle oynamak zorunda
kalmasın kimse ama hiç bir çalışanda bağlı olduğu kurumun ekmeğiyle oynamamalı. Yönetim işin sadece insani
boyutunu düşünemez malesef değerini korumaları gereken bir kulüp ve camia var