23.Hafta / Fenerbahçe - Beşiktaş
23.Hafta / Fenerbahçe - Beşiktaş

Beşiktaş Forum|23.Hafta / Fenerbahçe - Beşiktaş Skor : Fenerbahçe 2-0 Beşiktaş Tarih : 29.02.2016 Saat : 20:00 Stadyum : Ülker Stadı Hakem : Cüneyt Çakır Yayın : Lig TV

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

23.Hafta / Fenerbahçe - Beşiktaş  [Okunma sayısı 296869 defa] 23.Hafta / Fenerbahçe - Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

Fenerbahçe maçının analizi ;

ilk 15-20 dk arası gol yemeyelim dedik maçın başında ki gol hemen takımın ritmini bozdu fenerin önde basması rahat top oynayamadık.(Beklendik birşeydi)

2.ci yarı tam istediğimiz gibi oldu fener geri çekildi biz bastırdık 2 defa direkten döndü bir çok pozisyona girdik atamadık hele ilk yarının sonunda Quaresma ile %100 lük o golü atmamız gerekiyordu.

ilk yarı çok iyidik diyemem ancak ilk yarının son 10 dakikası toparladık.İlk yarı kötü 2.ci yarı iyiydik.

Birçok arkadaş yazıyor (Quaresma,töre,olcay,kerim) oynamasın diyor ben merak ediyorum kim oynucak kenarda messi,neymar varda şenol hocamı oynatmıyor.

Töre : Sahada yürüyor

Olcay : Yeteneksiz

Quaresma : Bencil

Kerim : Pas Atmayan adam.

Gomez geçen hafta gol attı ama formsuzdu cenk ile başlıyabilirmiydi şenol hoca takdir hakkını gomez'den yana kullandı dünya çapında bir yıldız normal olanı yaptı.

Bir çok arkadaş ersan satıldığı için yönetimede sallıyor Alexis = Ersan (Ersanı bu kadar gözünüzde büyütmeyin)

Rhodolfonun sakatlığı çok kötü oldu hele ki sezonu kapatması baya kötü oldu rhodolfo'yu geri kalan maçlarda ararmıyız pek sanmıyorum ancak bu maç olsaydı daha farklı olurdu.

Beck,İsmail,Alexis,Oğuzhan,Sosa,Olcay,Gomez Bu maç çok kötüydü özellikle beck,oğuzhan,olcay,gomez'te ki düşüş çok net belli oluyor kaç haftadır yokları oynuyorlar.

Konya maçı ve diğer eskişehir maçında artık kalenin Boyko'ya ve şenol hocanın tolgay'yı oynatacağını düşünüyorum sosa'yı kanat'a çekip.

Arkadaşlar birde sizden rica ediyorum halen 1 maçımız eksik kazanırsak 1 puan öne geçiyoruz fb  gs,ts deplasmanına gidiyor zorlu maçları var avrupada oynuyorlar daha takılacaklar maçtan önce şöyle böyle deyip maçta sonra takımı,şenol hoca'yı,yönetimi gömmeyin diyoruz yine aynı şeyi yapıyorsunuz.

Not : Tolga'nın yaptığını sindiremiyorum.

ŞAMPİYONLUĞA İNANMAYANLARI ŞÖYLE DIŞARI ALALIM!

Çevrimiçi İsmail Özyurt

Arkadaşlar bu takım bu yıl öpe öpe şampiyon olacak inşallah.  Dirayetli olalım ve her şartta takımın arkasında olalım. Eskişehir maçında aynı coşkuyla tribünleri dolduralım lütfen.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Yok abi yok bu Beşiktaş yumurta  g.te dayandımı hep böyle birşekilde ne yapıp edip kaybediyor, Beşiktaş Futbol takımı harici herkes inanmıştı şu maçı alacağımıza sakin oynasak her zamanki oyunumuzu oynasak güle oynaya Şampiyonluğu kutluyorduk, ama bir klasik daha değişmedi ihtiyaç halinde tek rakibimize 3 puanı verdik, artık yeter vallahi yeter 

Çevrimdışı Abdurrahim S.

Forumu sinsice takip eden renklileri daha fazla mutlu etmeyin bence.. Olan oldu,ben takıma ve hocama inanıyorum.. Bu takım bu sene şampiyon!

Çevrimdışı sallapati

Sampiyonlugu bugun kaybettik arkadaslar.. Gecmis olsun...yilanin basini ezecektik bugun... Yilani ezemedik... O yilan bizi sokar skn haftalarda

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

4 kanat oyuncumuz var 3ü formsuz. Kimse kendini kandırmasın.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı acan07

kaç maçtır ortasahayı hayvani şekilde kapatıyo rakipler .göbek kapalı  ve oğuzhanda da düşüş var. kaç maçtır q17 ile sosa taşıyo takımı. . sosayı sol açığa çekip cenk-gomez yapması gerekiyo  ileriyi. sosa ve q17 le orta bombardımanı yapıcan .

olcay berbat durumda , töre hala toparlanamadı . kerim frei aa daha çok şans verilmesi lazım. Ve tolgayın artık min 30 dk girip oynaması lazım .

Çevrimdışı Türkay

Hoca bu maçtan sonra da Tolga yı oynatmaya devam etmez umarım
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Sampiyonlugu bugun kaybettik arkadaslar.. Gecmis olsun...yilanin basini ezecektik bugun... Yilani ezemedik... O yilan bizi sokar skn haftalarda

dışardaki renklilere kızmıyorum bundan sonra bugün bunu daha iyi gördüm.

Çevrimdışı sallapati

Tolga zengin bir showman dir

Çevrimdışı EMİR EMRE

Arkadaşlar,

Kadıköy'de;

Fenerin kollanacağını,

İkili mücadelelerde takdir haklarının,

Hızlı hücuma kalkışlarda yapılan fauller ve sert müdehalelerde sarı-lacivert formalıya kart verilmeyeceğini

Bilmiyor muyduk?

Şimdi hakeme sallamanın manası yok, beni hiç ama hiç şaşırtmadı. Beni şaşırtan şey ise ilk yarıda bu kadar mahkum oynayıp topu ve sahayı olduğu gibi rakibe teslim etmemiz.

Alexis'in rüştü bu, bundan daha fazlasını beklemek adama haksızlık olur. Hava toplarında, topu oyuna sokuşta, adam markajında geldiğinden beri iyi gördük mü? Bu takımın stoperi Marcelo ayarında olmalı. Alexis elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı, ama Necip'in bir tık üstüdür belki o kadar. Bugün yediğimiz ikinci golü bu sezon 30 un üzerindeki maçımızda yemedik. Oldu bir kere yapacak bir şey yok.

Fenere gelince adamlar ev sahibi olmanın, hakemlerce kollanmanın avantajını en iyi şekilde kullandı. Her pozisyonda topluca hakemi baskı altına aldılar, hiç alakası olmayan 4-5 pozisyona penaltı, 4-5 faule sarı kart istediler. Biz bunları öngörüyorduk hepimiz, işimize bakalım.

Şenol hoca bugün Cenk hamlesinde geç kaldı. Açıkçası 1-0'ken golü kovalayıp rakibi baskı altına aldığımız dakikalarda oyunu bozmak istemedi sanırım. Quaresma çıkmazdı, son yarım saatte çok etkili oldu. O yaptığı ortayı artistik bulanlara şaşırıyorum, al da at dedi Cenk'e, al da at dedi Gomez'e daha ne yapmalı ki? Elinde sopayla kafa şutu atmayı mı öğretmeli forvetlere, yapmayın. Tamam ilk yarı sıfırdı ama yürekli oynadı, bugün Marcelo ile birlikte tebrik edilmesi gereken ilk isimdir.

Bundan sonra bu maçı unutup yolumuza bakmalıyız, ligin hala en iyi top oynayan takımıyız. Emin olun bugün pozisyon vermiyor dedikleri Fenere karşı 4-5 tane net pozisyonumuz var, biri gol olsa maç bizimdi.

Bu takım bu sene şampiyon olacak, buna herkes inansın. İnanmayan da gölge etmesin.

Çevrimdışı Oktay

Tolga zengin bir showman dir

kardeşim senin kafanmı güzel eğer öyleyse yazdıklarını çiddiye almıcamda

Çevrimdışı goktasoktay

Bugün kötüydük, hakem bizden daha kötüydü. Lakin enseyi karartmayalım, daha yolumuz uzun ve hala eksik maçtan dolayı avantaj bizde. Boşverin ikili averajı, bu iş averaja kalmayacak. Deplasman olarak sivasın zor olacağını düşünenlere ithafen; bu hafta antalya maçında tribundeydim, sivas bitmiş. Topu içeri atacak mecalleri yok, yedekleri de yok doğru düzgün.
Yalnız maçın sonunda tüm stadın bizim tezahüratımızı değiştirip ettiği küfür kanıma dokundu, içim acıdı, çok zoruma gitti. Vermiycektik bu kozu ellerine!!! Yeni stad açılınca akıllı ama küfürsüz hadlerini bildirelim şu pisliklerin!!

iphone 6 plustan fırlatıldı

Çevrimdışı sallapati

Yok abi.. Tolga zenginin her olayi pr calismasi.. Adam maca konsantre olacagina show pesinde

Çevrimdışı EMİR EMRE

Fenerbahçe maçının analizi ;

ilk 15-20 dk arası gol yemeyelim dedik maçın başında ki gol hemen takımın ritmini bozdu fenerin önde basması rahat top oynayamadık.(Beklendik birşeydi)

2.ci yarı tam istediğimiz gibi oldu fener geri çekildi biz bastırdık 2 defa direkten döndü bir çok pozisyona girdik atamadık hele ilk yarının sonunda Quaresma ile %100 lük o golü atmamız gerekiyordu.

ilk yarı çok iyidik diyemem ancak ilk yarının son 10 dakikası toparladık.İlk yarı kötü 2.ci yarı iyiydik.

Birçok arkadaş yazıyor (Quaresma,töre,olcay,kerim) oynamasın diyor ben merak ediyorum kim oynucak kenarda messi,neymar varda şenol hocamı oynatmıyor.

Töre : Sahada yürüyor

Olcay : Yeteneksiz

Quaresma : Bencil

Kerim : Pas Atmayan adam.

Gomez geçen hafta gol attı ama formsuzdu cenk ile başlıyabilirmiydi şenol hoca takdir hakkını gomez'den yana kullandı dünya çapında bir yıldız normal olanı yaptı.

Bir çok arkadaş ersan satıldığı için yönetimede sallıyor Alexis = Ersan (Ersanı bu kadar gözünüzde büyütmeyin)

Rhodolfonun sakatlığı çok kötü oldu hele ki sezonu kapatması baya kötü oldu rhodolfo'yu geri kalan maçlarda ararmıyız pek sanmıyorum ancak bu maç olsaydı daha farklı olurdu.

Beck,İsmail,Alexis,Oğuzhan,Sosa,Olcay,Gomez Bu maç çok kötüydü özellikle beck,oğuzhan,olcay,gomez'te ki düşüş çok net belli oluyor kaç haftadır yokları oynuyorlar.

Konya maçı ve diğer eskişehir maçında artık kalenin Boyko'ya ve şenol hocanın tolgay'yı oynatacağını düşünüyorum sosa'yı kanat'a çekip.

Arkadaşlar birde sizden rica ediyorum halen 1 maçımız eksik kazanırsak 1 puan öne geçiyoruz fb  gs,ts deplasmanına gidiyor zorlu maçları var avrupada oynuyorlar daha takılacaklar maçtan önce şöyle böyle deyip maçta sonra takımı,şenol hoca'yı,yönetimi gömmeyin diyoruz yine aynı şeyi yapıyorsunuz.

Not : Tolga'nın yaptığını sindiremiyorum.

ŞAMPİYONLUĞA İNANMAYANLARI ŞÖYLE DIŞARI ALALIM!

@cursedofdragon takdir ediyorum seni. Yaklaşık 1-2 dakika önce aynı paralelde bir şeyler yazdım, bu takıma inansın herkes. Bu takım bu sene şampiyon olacaktır.

abi banlasanıza şöyle adamları herkes üye olurmu foruma ya ziyaretçilere kapatın bari foruma adamlar gelip ss alıp alıp gidiyor.

Bu kafa yapısı renklilerde yok içimizdeki rüzgar sağınakcılar,içimizdeki renkliler.

Çevrimdışı Kuntz

Arkadaşlar,

Kadıköy'de;

Fenerin kollanacağını,

İkili mücadelelerde takdir haklarının,

Hızlı hücuma kalkışlarda yapılan fauller ve sert müdehalelerde sarı-lacivert formalıya kart verilmeyeceğini

Bilmiyor muyduk?

Şimdi hakeme sallamanın manası yok, beni hiç ama hiç şaşırtmadı. Beni şaşırtan şey ise ilk yarıda bu kadar mahkum oynayıp topu ve sahayı olduğu gibi rakibe teslim etmemiz.

Alexis'in rüştü bu, bundan daha fazlasını beklemek adama haksızlık olur. Hava toplarında, topu oyuna sokuşta, adam markajında geldiğinden beri iyi gördük mü? Bu takımın stoperi Marcelo ayarında olmalı. Alexis elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı, ama Necip'in bir tık üstüdür belki o kadar. Bugün yediğimiz ikinci golü bu sezon 30 un üzerindeki maçımızda yemedik. Oldu bir kere yapacak bir şey yok.

Fenere gelince adamlar ev sahibi olmanın, hakemlerce kollanmanın avantajını en iyi şekilde kullandı. Her pozisyonda topluca hakemi baskı altına aldılar, hiç alakası olmayan 4-5 pozisyona penaltı, 4-5 faule sarı kart istediler. Biz bunları öngörüyorduk hepimiz, işimize bakalım.

Şenol hoca bugün Cenk hamlesinde geç kaldı. Açıkçası 1-0'ken golü kovalayıp rakibi baskı altına aldığımız dakikalarda oyunu bozmak istemedi sanırım. Quaresma çıkmazdı, son yarım saatte çok etkili oldu. O yaptığı ortayı artistik bulanlara şaşırıyorum, al da at dedi Cenk'e, al da at dedi Gomez'e daha ne yapmalı ki? Elinde sopayla kafa şutu atmayı mı öğretmeli forvetlere, yapmayın. Tamam ilk yarı sıfırdı ama yürekli oynadı, bugün Marcelo ile birlikte tebrik edilmesi gereken ilk isimdir.

Bundan sonra bu maçı unutup yolumuza bakmalıyız, ligin hala en iyi top oynayan takımıyız. Emin olun bugün pozisyon vermiyor dedikleri Fenere karşı 4-5 tane net pozisyonumuz var, biri gol olsa maç bizimdi.

Bu takım bu sene şampiyon olacak, buna herkes inansın. İnanmayan da gölge etmesin.

Her aklı selim Beşiktaş taraftarı bu şekilde düşünür ve düşünmek zorundadır. Gayet güzel özetlemişsin Emir. Biz onları yendik, onlar bizi yendi bundan sonrası diğer takımlarla oynanacak maçlara bağlı. Demin de söylediğim gibi iki takımda tüm maçlarını kazanırsa kim şampiyon? Beşiktaş. Çok basit bir denklem bu. Avantaj halen bizde. Oldu bitti gitti. Asıl Kadıköy'e takılırsak şampiyonluk gider. Geride bırakmayı bilmek gerek.

Çevrimdışı Nartallo

Ne yaparsan yap şahsiyetli olacaksın. Klübüne, hocana, Seba'na küfür eden (Hakaret Yasak)₅ sürüsünün önündesin. Her pozisyonda hakeme oynayan, yerden kalkmak bilmeyen, her türlü çirkefliği mübah kabul eden adamlara karşı top oynuyorsun.

Kaptanı olduğun takım arkadaşına yumruk atan birinin kalende 60 metre koşup yanaklarını sıkamazsın arkadaş.

Yazıklar olsun ya, sıkamazsın. Ulan hiç mi onur, gurur yok, hiç mi haysiyet yok. Beşiktaş kaptanını öyle gördüm ya, yenilgiden daha ağrıma gitti..

Çevrimdışı worns

Çok kötü bir ilk yarı oynamamıza rağmen maçı getirebilecek pozisyonları bulduk, atamadık. Sağlık olsun bu seviyede başka maçımız yok önümüzde ve hala ipler bizim elimizde. Fener Avrupa Ligi'nde de devam ettiği için ve takımının yapısı nedeniyle kondisyon olarak gerileyip beklenmedik puan kayıpları da yaşayacaktır.

Bir şey kaybettiğimiz yok. Demoralize olacak bir oyun oynamadık. Şenol Güneş ve Sosa'nın açıklamalarından da takım içerisinde de böyle bir hava oluşmadığı kanaatine vardım.

Medya bir süre Feneri pompalar. Kulağımızı kapatmak lazım, iki hafta önce sekiz puan filan diyorlardı. Hala liderlik şansı bizim elimizde.

Bu takım şampiyon olacak. En ufak bir moralsizliğin anlamı yok.

Çevrimdışı Oktay

Yok abi.. Tolga zenginin her olayi pr calismasi.. Adam maca konsantre olacagina show pesinde

maça konsante olmasaydı ilk yarı 2/0 dı volkanın ayağından mıknatıs gibi topu çekti

Çevrimdışı sallapati

abi banlasanıza şöyle adamları herkes üye olurmu foruma ya ziyaretçilere kapatın bari foruma adamlar gelip ss alıp alıp gidiyor.

Bu kafa yapısı renklilerde yok içimizdeki rüzgar sağınakcılar,içimizdeki renkliler.
Showman kelimesinde bir hakaret yoktur birader.. Seni banlasinlar o zaman bu laflarindan sonra

Çevrimdışı EMİR EMRE

Her aklı selim Beşiktaş taraftarı bu şekilde düşünür ve düşünmek zorundadır. Gayet güzel özetlemişsin Emir. Biz onları yendik, onlar bizi yendi bundan sonrası diğer takımlarla oynanacak maçlara bağlı. Demin de söylediğim gibi iki takımda tüm maçlarını kazanırsa kim şampiyon? Beşiktaş. Çok basit bir denklem bu. Avantaj halen bizde. Oldu bitti gitti. Asıl Kadıköy'e takılırsak şampiyonluk gider. Geride bırakmayı bilmek gerek.

Eyvallah abi, biz Beşiktaş taraftarı kenetlendikçe ve inandıkça gelecek güzel günleri görebiliyorum. Geride kalan bütün maçları alabiliriz, yeter ki isteyelim ve takım da bizim kadar istesin.

Çevrimdışı Oktay

sallapati banlancak arkadaş değil sinirinden konuşuyo ..senin benim kadar iyi beşiktaşlıdır

Çevrimdışı can1903

Düşünce özgürlüğü denen bişey kalmamış ya :D Tolga bugün volkanı kollaması dışında yapacak herşeyi yaptı.

Adam bu takım şurda puan kaybedebilir diyor bir küfür etmediğiniz kalıyor. Olabilir abi Barcelona bile puan kaybediyor.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı sallapati

Kufur edilmedi abi..showman demek ilgi cekmeye calisan insan demektir

Etiketler: