Arkadaşlar,
Kadıköy'de;
Fenerin kollanacağını,
İkili mücadelelerde takdir haklarının,
Hızlı hücuma kalkışlarda yapılan fauller ve sert müdehalelerde sarı-lacivert formalıya kart verilmeyeceğini
Bilmiyor muyduk?
Şimdi hakeme sallamanın manası yok, beni hiç ama hiç şaşırtmadı. Beni şaşırtan şey ise ilk yarıda bu kadar mahkum oynayıp topu ve sahayı olduğu gibi rakibe teslim etmemiz.
Alexis'in rüştü bu, bundan daha fazlasını beklemek adama haksızlık olur. Hava toplarında, topu oyuna sokuşta, adam markajında geldiğinden beri iyi gördük mü? Bu takımın stoperi Marcelo ayarında olmalı. Alexis elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı, ama Necip'in bir tık üstüdür belki o kadar. Bugün yediğimiz ikinci golü bu sezon 30 un üzerindeki maçımızda yemedik. Oldu bir kere yapacak bir şey yok.
Fenere gelince adamlar ev sahibi olmanın, hakemlerce kollanmanın avantajını en iyi şekilde kullandı. Her pozisyonda topluca hakemi baskı altına aldılar, hiç alakası olmayan 4-5 pozisyona penaltı, 4-5 faule sarı kart istediler. Biz bunları öngörüyorduk hepimiz, işimize bakalım.
Şenol hoca bugün Cenk hamlesinde geç kaldı. Açıkçası 1-0'ken golü kovalayıp rakibi baskı altına aldığımız dakikalarda oyunu bozmak istemedi sanırım. Quaresma çıkmazdı, son yarım saatte çok etkili oldu. O yaptığı ortayı artistik bulanlara şaşırıyorum, al da at dedi Cenk'e, al da at dedi Gomez'e daha ne yapmalı ki? Elinde sopayla kafa şutu atmayı mı öğretmeli forvetlere, yapmayın. Tamam ilk yarı sıfırdı ama yürekli oynadı, bugün Marcelo ile birlikte tebrik edilmesi gereken ilk isimdir.
Bundan sonra bu maçı unutup yolumuza bakmalıyız, ligin hala en iyi top oynayan takımıyız. Emin olun bugün pozisyon vermiyor dedikleri Fenere karşı 4-5 tane net pozisyonumuz var, biri gol olsa maç bizimdi.
Bu takım bu sene şampiyon olacak, buna herkes inansın. İnanmayan da gölge etmesin.