23.Hafta / Fenerbahçe - Beşiktaş
23.Hafta / Fenerbahçe - Beşiktaş

Beşiktaş Forum|23.Hafta / Fenerbahçe - Beşiktaş Skor : Fenerbahçe 2-0 Beşiktaş Tarih : 29.02.2016 Saat : 20:00 Stadyum : Ülker Stadı Hakem : Cüneyt Çakır Yayın : Lig TV

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

23.Hafta / Fenerbahçe - Beşiktaş  [Okunma sayısı 296849 defa] 23.Hafta / Fenerbahçe - Beşiktaş

Çevrimdışı McAdnan

Alexis hatali evet ama ikinci golde Tolga yine çıkmayı unuttu, uyudu kaldı resmen, çıksa çok rahat alirdi Ozan'dan topu. Tüm takımın umudu kırıldı golden sonra. Boyko alır herhalde bundan sonra formayı.

Çevrimdışı can1903

Beyler bunu yapmazsanız kazanamazsınız,3.olursunuz karar sizin.

Ayrımclık değil adalet istiyoruz. https://twitter.com/SporVine/status/551806776929431552

Buna kırmızı verdın tipini gelmişini geçmişini ... Cücüsü.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Başkanın son senesi olmalı bence bu senede kazandık kazandık kazanmadık gg  :by2:
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet57

Olcay süper ligde ortalama bir takımda oynasa 1-2 sene sonra Ptt'ye gider. Sinirle falan söylemiyorum gerçekten düşüncem bu. Bizim takımda Oğuzhan-Sosa-Atiba-Gökhan gibi iyi oyuncuların yanında al-ver yapıp ceza sahasına giriyor ve saçma sapan vuruyor topa. Gol olursa oluyor olmazsa olmuyor. Ofansif anlamda başka yaptığı hiçbir şey yok. Ligin ortalarında yer alan bir takıma gitse yemin ederim ilk 11 başlayamaz çünkü o topları alamaz. Biz bu adamı nerelere çıkardık, 10 numarayı giyiyor hala. Gerçekten üzülüyorum.

100% katiliyorum. Ama "cok kosuyor" ve "mucadeleci". Hani bugun gordugumuz gibi. Hani 3-4-3 oynayan Liverpool'a karsi sag orta oynayan Ibe'a karsi gordugumuz gibi.

Ama az sonra gider kotu bir Anadolu topcusuna baski yapar top kazanir.

Çevrimdışı can1903

Alexis baskıya girince eli ayağı titrio.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı canU

Yazıklar olsun gayret göstermeyenlere.

Gomez tamam atıyorsun eyvallah iyisin de her top al dön vur. Ya sağın solunda gelişine yapıştırma şansı olanlar var. Noluyor sana anlamıyorum.

Olcayda inanılmaz bir düşüş var maalesef.

Töre de aynı şekilde düşüşte.

Quaresma sonlarda iyi işler yaptı ortalar vs ama atıcaksın o karşı karşıyayı hiç de zor bir pozisyon da değil mis gibi koskoca kale karşında at artık onu.

Cenk: iyisin hoşsun da bomboş 5 metreden kafayı dışarı atma be.

Marcelo: sen iyi ki gelmişsin yoksa bu savunma ne olurdu bilemiyorum.

Alexis: stoper falan değil böyle hata yapmaz stoper. 2 gol yedirdin şuan 7milyonu sayalım biz.

Ayrıca bu takımdaki bu düşüş normal değil. Gene acaba paraları mı ödemiyorlar. Gene mi tüm parayı stada yatırıyorlar. Stat ağustosta açılsın ama ödeyin paraları zamanında.

Son olarak. Cüneyt çakır inanılmaz şekilde doğradı öyle de böyle de değil. Satırlar doğradı. 4 kere caner 1 kere volkanı atmalıydı. Gol olan top faul bile değil. Böyle baskı kurucaz edicez yok yere kesiyor ediyor. Sana maç verenin de seni savunanın da allah bin belasını versin.

Çevrimdışı 38life

Gençlerbirliği maçı öncesi bu tahmini yapmıştım. Herşey yolunda gidiyor :)

Çevrimdışı tangaz

Son cünlen acemice olmuş.....Oynanmamış maça 3 puan yazmak başka, gönlümdeki Beşiktaş kesin yener diyecek psikolojik takımdaşlık farklı.Bunu ayırt edelim öncelikle.
Elbetteki takımımın Trabzonu yenmesini şampiyon olmasını istiyor ve destekliyorum.Amaaaaaaaaaaaa  !!!! kafanı kuma gömmeden eleştrinide yapacaksın.Bende bunu yaptım.Bu gün takımımız kötüydüüüüüüüüü.Ruhsuzdu.Koşmadı.Bunlara itirazın var mı?
Eleştri hakkımı elimden almıyorsundur umarım.....

üstad şimdiye dek yanlış yazınızı görmedim  :claps: stad açılışı ile ilgili aceleye gerek yok diyen çok kişi var burada siz de ben gibi açılış önemli diyenlerdendiniz. stad faktörünü sanırım herkes görmüştür bugün@Sedat.Y
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı matias_27

Bu takım bu sene seve seve şampiyon olacak.  Beşiktaş ulannnnnnnn. İkinci yarı bi karakter ortaya koyduk ama cüno  görevini tamamladı
Yeter yönetimden biri çıksın biz derbilerde cüneyti istemiyoruz desin sadece bu ya
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı asi_kartal

Arkadaslar sampiyonluk mu gitti yok takimi yerden yere vurdunuz yok bilmem ne. Oyle bir sey yok bir once ki sayfada yazmistim gunu birlik olayi.. Burada elestiri takima hocaya degil giden bir sampiyonluk da yok. Burada ki elestiri 2. 3. sinif topculari sisirip sisirip besiktasimiza yakistirilmasi ve bunun sonucunda her zaman ustun oynadigimiz kadikoyde yine puan kaybettik.. Simdi anlasilmistir sanirim.
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı can1903

Trabzon maçına rize maçına 3 yazmak kolay değil. Bundan sonra her maç zor maç.

Kaleyede Boyko'yu koymalı hoca artık.

Çevrimdışı aa1903

Kimse kusura bakmasin iyi oyuncu buyuk macta belli oluyor iste. Al sana beck al sana delgado ayip ya hic mi arastirilmiyor bu adamlar. Bunlar mi besiktasin oyuncusu.

Biz daha takim olamadik bunu anladim bu gece. Gunu birlik oynuyormusuz 1 2 kaliteli oyuncumuz ile gunu kurtariyormusuz..

Buyuk takimin bekleri hic mi cikip orta yapmaz yada rakibini korkutmaz. Defansi boyle mi olur Allah askina biri bana anlatsin ikna etsin. Bana cikip yok beckin boyle ozelligi var delgado soyle saglam digeri bilmem ne aman sakin rica ediyorum bu ve bunun gibi besiktasin yanindan gecmeyen 2. 3. sinif topculari savunmasin agir konusurum cok sinirliyim..

zaten beklentileri çok yüksek tuttuğumuz için bu kadar geriliyoruz. bu adamlar beşiktaş'a gelmeden önce de uçmuyorlardı, tepkiyi şimdi değil o zaman gösterecektik. şu saatten sonra futbolcuları gömmenin bir faydası yok, şampiyonluğun kaçtığı da yok. "şampiyonluk gitti" psikolojisinden çıkarsak şampiyonluk şansımız oldukça yüksek. fener de kusursuz değil sonuçta.

Çevrimdışı cursedofdragon

Gençlerbirliği maçı öncesi bu tahmini yapmıştım. Herşey yolunda gidiyor :)

fener akhisarı yener fener kötü olmasına rağmen belki gs'ye takılır belkide ts'ye başka takılmaz.

Hayır iyi futbol oynar takılmaz değil hakemler ittirirler.

Çevrimdışı Tolgahan Gur

Bi sağlık olsun deyin allah için ya . Kaybettik onlar daha çok istedi ama biz böyle bile daha çok pozisyon bulduk ama onlar seyirci cücu ve bizim ssajarliklarimizi iyi kullandı sakin olun kimseyi gömmeyin sene sonu olmazsak şampiyon gidip hep beraber bu düzene çomak sokalim şimdi sakin
– Dönüp bakıyorum geçmişime. Sadece iki renk hatırlıyorum. SİYAH ve BEYAZ.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cisse557

Bizim için maçı belirleyecek kanatlar olacaktır. Topal, Souza ve Ozan orta sahayı kitleyecek ve içerde oynamanın gazı ile tabiri caiz ise it gibi koşup basacaklardır. O baskıyı aşabilecek tek kişi Atiba. O yüzden kanatlarımız iyi çalışırsa etkili oluruz kanatlar durgun olursa bizim için sıkıntı başlar bence.
Bu da burda dursun bence. Ben bunu gördükten sonra yeteneksiz Olcay'ımızı oynattığı için bırakın da Şenol hocayı eleştireyim. Cenk'i alamadı resmen oyuna Fenerden çekindigi için.

Çevrimdışı 38life

Trabzon maçına rize maçına 3 yazmak kolay değil. Bundan sonra her maç zor maç.

Kaleyede Boyko'yu koymalı hoca artık.

Trabzon maçını kazanamazsan şampiyon olamazsın zaten.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Quaresma bugun kotu olmasina ragmen yine 2 dakikada 2 asist yapti ama Goke ceviremedik

Kaçırdığı Gole ise söylenecek soz yok bi nasil kacar :s20:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mehmetthedum

Enseyi karartmayın, bundan sonra rahatız. Moral bozup, garip ruh hallerine girmezsek önce lider sonra şampiyonuz. Takım eksik kalmadı, cezalı ve sakat yok, tolgay geliyor, kupa maçinda başlayacaktır oynamaya. Ben rahatım, takımıma güveniyorum.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı 38life

fener akhisarı yener fener kötü olmasına rağmen belki gs'ye takılır belkide ts'ye başka takılmaz.

Hayır iyi futbol oynar takılmaz değil hakemler ittirirler.

Trabzon'a takılacak ama Akhisar'a deplasmanda takılmayacak öyle mi? Haftaya görüşürüz. Fener Akhisardan sağ çıkamaz.

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaslar tamam kaybettik rakibi tebrik edelim.

Bizim oyun kurgumuz bozuktu. Daha macin hemen basinda hizli olmaya calistik, sakin olup pas yapacaktik. Bunun yerine gereksiz sekilde ileri yuklenmeye calistik.
Yuklenirken ne oldu eksik yakalandik ve ismail vitaminsizi ters kademede faule sebep oldu, yapti demiyorum cunku faul yok.

Gol sonrasi sakin olamadik.

Simdi olcay kotuydu falan bu konuya simdilik girmeyecem.

Devamli eksik yakalandik. Topa basamadik ve bunlarin tek sorumlusu oguzhandi.

Evet. En kotu oynayan oguzhandi. Direkt butun oyun kurgusunu bozdu ve ritmini bozdu takimin.

Quaresma gayet iyi oynadi. En azindan adam buyuk maclarda kaybolmuyor.

Sosa yoktu.

Daha ne desem

Burada 3 Atariz, 4 atariz diyen arkadaslara ders olsun.

Simdi bizim futbolcular ayrica tam Mal
 Rakibe bakin, nasil oyunu tutuyor, yatiyor, oley cektiriyor, faul aliyor, kavga cikartiyor. Bizimkiler onlari sakinlestiriyor. Kavga edemiyoruz.

Oyun kurgusu yanlisti bizim hocanin ayrica Ben asiri motivenin de takimi bozdugunu dusunuyorum.

Gelelim cucuye.

Yahu Ben senin dudugune tukureyim bu kadar sinsi bir insan olamaz.
Faulu uydurdun golu yedirdin. Ulan her dusen fbliye faul, tekme yumruk giriyorlar birak karti faul yok, atak kesiyor sari yok onu birak adam ceza alanina girecek cekilerek indiriliyor kart yok.
Caner iti devamli faul yapiyor, kart yok. Volkan yumruk atiyor kart yok. Alvesin her hava topu faul, hepsine devam.
Yuh diyorum.
Ulan be duduk bu Mac inonude oynansa. Ilk gol olmazdi. Olcayin pozisyonuna cart diye penalti calardi ustune ismail ve quaresmayi atardi ayni pozisyonlarda. Tetikci pislik

Çevrimdışı minsk kartali

Olmadımı olmuyor işte. İlk yarı quaresma ikinci yarı ilk 15 dk 4 net pozisyon. Biri girse cok değişik olurdu. Fenerib iki golu de pozizyon yokken geldi. Akhisar Belediye maçı gibi. Kahroluyoruz ama biz şampyon oluruz.bu fener rakip falan olamaz. Tabi futbolcuların düşmemesi lazım buradaki bazı arkadaşlar gibi tek mağlubiyetle. Derbi maçları her sonuca açıktır. Haftaya yine lider oluruz.

K-9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ozan062

yaa arkadaş insanları bizahmet şekerleme ve lütfen sinirler yatışana kadar aklını kendine sakla ..bak senin yüzünden küfür ediliyor

gereken yapıldımı onu söyleyin?? @Oktay ??
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ers_an

Arkadaslar sampiyonluk mu gitti yok takimi yerden yere vurdunuz yok bilmem ne. Oyle bir sey yok bir once ki sayfada yazmistim gunu birlik olayi.. Burada elestiri takima hocaya degil giden bir sampiyonluk da yok. Burada ki elestiri 2. 3. sinif topculari sisirip sisirip besiktasimiza yakistirilmasi ve bunun sonucunda her zaman ustun oynadigimiz kadikoyde yine puan kaybettik.. Simdi anlasilmistir sanirim.

+1 hadi dağılın arkadaşlar. Boşa yürek şişirmeyin. Yarın iş var okul var. Dünyanın sonu mu hayır. Sezon mu bitti hayır. Ere ne diye birbirimize atar gider takımı yemeler. İnananlarla yola devam. İnanmayanlar gölge İhsan etmesin yeter. ;) hadi ben stadyum forumuna kaçar. Mıncırdım gençlik.

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Etiketler: