Arkadaslar tamam kaybettik rakibi tebrik edelim.
Bizim oyun kurgumuz bozuktu. Daha macin hemen basinda hizli olmaya calistik, sakin olup pas yapacaktik. Bunun yerine gereksiz sekilde ileri yuklenmeye calistik.
Yuklenirken ne oldu eksik yakalandik ve ismail vitaminsizi ters kademede faule sebep oldu, yapti demiyorum cunku faul yok.
Gol sonrasi sakin olamadik.
Simdi olcay kotuydu falan bu konuya simdilik girmeyecem.
Devamli eksik yakalandik. Topa basamadik ve bunlarin tek sorumlusu oguzhandi.
Evet. En kotu oynayan oguzhandi. Direkt butun oyun kurgusunu bozdu ve ritmini bozdu takimin.
Quaresma gayet iyi oynadi. En azindan adam buyuk maclarda kaybolmuyor.
Sosa yoktu.
Daha ne desem
Burada 3 Atariz, 4 atariz diyen arkadaslara ders olsun.
Simdi bizim futbolcular ayrica tam Mal
Rakibe bakin, nasil oyunu tutuyor, yatiyor, oley cektiriyor, faul aliyor, kavga cikartiyor. Bizimkiler onlari sakinlestiriyor. Kavga edemiyoruz.
Oyun kurgusu yanlisti bizim hocanin ayrica Ben asiri motivenin de takimi bozdugunu dusunuyorum.
Gelelim cucuye.
Yahu Ben senin dudugune tukureyim bu kadar sinsi bir insan olamaz.
Faulu uydurdun golu yedirdin. Ulan her dusen fbliye faul, tekme yumruk giriyorlar birak karti faul yok, atak kesiyor sari yok onu birak adam ceza alanina girecek cekilerek indiriliyor kart yok.
Caner iti devamli faul yapiyor, kart yok. Volkan yumruk atiyor kart yok. Alvesin her hava topu faul, hepsine devam.
Yuh diyorum.
Ulan be duduk bu Mac inonude oynansa. Ilk gol olmazdi. Olcayin pozisyonuna cart diye penalti calardi ustune ismail ve quaresmayi atardi ayni pozisyonlarda. Tetikci pislik