23.Hafta / Fenerbahçe - Beşiktaş
23.Hafta / Fenerbahçe - Beşiktaş

Beşiktaş Forum|23.Hafta / Fenerbahçe - Beşiktaş Skor : Fenerbahçe 2-0 Beşiktaş Tarih : 29.02.2016 Saat : 20:00 Stadyum : Ülker Stadı Hakem : Cüneyt Çakır Yayın : Lig TV

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

23.Hafta / Fenerbahçe - Beşiktaş  [Okunma sayısı 296853 defa] 23.Hafta / Fenerbahçe - Beşiktaş

Çevrimdışı Sedat.Y

Yapacak bir şey yok olan oldu artık.

Bundan sonraki maçlarda farkı korumaya çalışmalıyız.

Pardon ama hangi farkı?  adamlar 2 puan öne geçtiler.Sen oynanmamış Trabzon maçına 3 puan mı yazıyorsun?     Gerçekçi olalım....

Çevrimdışı 38life

Portekizliler diyorum anlayan anladi..

Senin yorumlarını dikkate almıyorum. mesajlarımı alıntılamazsan sevinirim.

Çevrimdışı celiker1

Yenilmemize üzülmem ayrı ama 2 farklı yenilip ikili averajı vermemiz daha çok üzdü
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı ebabil

oğuzhan veya sosa yerine tolgay düşünülmeli.

Çevrimdışı laoban

Bu takım bu sinir harbini kaldırmaz. Başkan 7 milyon ve bu delgadoyu alsın fiyonkarla stadı açsın şimdi

Çevrimdışı OrhanAker

Yine şampiyon oluruz ama gerilime niye sokarsınız adamı.
Bu sene şampiyon BEŞİKTAŞ..

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

arkadaşlar derbide kadıköyde bir hakem bu kadarını yapar kabul edelim skora esas etki eden kötü oyunumuzdu. hoca takımı motive edememiş fiziksel olarak da çok ezildik ikili mücadelelerde
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı aa1903

enseyi karartmayın, şu an şampiyonluk şansımızı %50 görüyorum. kadıköy'de kaybetmek anormal değil. sonuçta bir yerlerde puan kaybedeceğiz.

tek üzücü nokta, kazansaydık şampiyonduk.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Pardon ama hangi farkı?  adamlar 2 puan öne geçtiler.Sen oynanmamış Trabzon maçına 3 puan mı yazıyorsun?     Gerçekçi olalım....

@Sedat.Y bey, evet 3 puan yazıyorum. Siz yazmıyorsanız sizin görüşünüzdür, bu takımın arkasında durmalıyız.

Bugün ikinci yarı 20 dakika baskı yapınca neler olduğunu gördük, şanssızlık direkten dışarı çıkan top ve beceriksizlik ve net gollerin kaçmasıydı.

Ve evet, bu Beşiktaş bile Trabzon'u yenmeye yeter.

Sanırım pek maç izlemiyorsunuz.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı cisse557

Iyiler Tolga, Atiba ve Marselo. Diğerlerinin üzerinde forma vardı sadece.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Ayrıca şunu unutmamalıyız şu anda en çok kenetlenmemiz gereken zaman bu zaman daha biten bir şey yok. Adam  akıllı şampiyonluk sevinci yaşayamadım ama bu sevinci yaşamış abilerimin birbirine girmesi üzüyor..

Çevrimdışı ugurkartalizma

Leş gibi oynadık ya bu nedir ya Şenol hoca anca laf nerde en önemli macta bu takim

Çevrimdışı cursedofdragon

Bizim burdaki insanlar uyarılcakmı yöneticiler yoksa ben alayına sövücem şimdi forumdan banlanma uğruna.

Çevrimdışı kartal43

Şu saatten sonra hedef kalan tüm maçları kazanmak olmalıdır. fb bu moralle zor puan kaybeder artık. Bu maçı unutup önce Konya ardından Eskişehiri yenip devam etmeliyiz. Biten birşey yok ama şampiyon olacaksakta bu son saniyeye kadar devam edecek. Acilen stres yönetimi adına adımlar atılmalı. Öyle yada böyle en zor maç bitti. Her maçı almalıyız ipler hala elimizde

Çevrimdışı Mavi Tuna

Yuppi cok iyi oynadık. Maca hakimdik. Tek kale oynadık. Ama uzaydan atılan 2 toptan gol yedik.

Yüceltelimmi!
İyi oynamadık ama bu kadar agresif olmanın da bir anlamı yok. Footboll böyle çıkarsın iyi de oynarsın kötüde oynarsın ama başkanı, hocayı ve oyuncuları bir maç ile gömmek haksızlıktır. Tabi ki eleştirilecek ama her şeyin bir dozajı var. Takımın iyi oynadığını bir kişi bile düşünmüyor. Kötü hazırlanılmış. Hoca hatalar yaptı. Satmamamız gereken bir footbollcu sattık. Bunlara eyvallah herkeste bunun farkında ama bu nasıl taraftarlık anlamıyorum bir maç sonrası bu kadar eyyam yapmak çok doğru bir davranış değil. Lig uzun maraton yol da başınıza kötü şeyler gelecek. Bu maç da göz göre göre geldi orası ayrı.

Note 3  N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Olmaz olsun sizin gibi Beşiktaş'lı ne biçim adamlarsınız ya gs'yi fb'yi de geçtiniz ayıptır bu takım geldi buraya kadar herkese salladınız.

Yönetim,şenol hoca,olcay,quaresma,töre

kim oynucak kanatta desenize bana bi adam bırakmadınız takımda

Allah için susun artık bu kadar boş boğazlık yapılmaz.

Çevrimdışı OrhanAker

Bizim burdaki insanlar uyarılcakmı yöneticiler yoksa ben alayına sövücem şimdi forumdan banlanma uğruna.
Dur dur

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı denilanz

Adamlar 7 puanlık maç aldılar. Bari ikili averajı vermeseydik. 2'yi yememeliydik. 2010-2011 sezonu TS-FB gibi oldu durum. Çok önemli bir ajantajı kaybettik. Demek ki her zamanki gibi zor yoldan yapacağız bu işi.

Çevrimdışı 38life

Neyse haftaya yine maç eksiğiyle lideriz. Moral bozmamak lazım. Eskişehir maçında çok güzel bir futbol sergileme şansımız olacak. Lig sonuncusu ile oynayacaz. Güzel futbol, farklı galibiyet ve liderlik ile kendimize geliriz.

Çevrimdışı laoban

Hoca da dahil. Marcelo dan başka iyi yoktu

Çevrimdışı can1903

Mağlubiyet Şenol Güneş'e.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tangaz

ilk golün tekrarına bakıyorum da volkan topa vururken karşısındaki alexis komik bişeyler yapıyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi COB

Taktiksel ve motivasyon anlaminda sinifta kaldigimiz mac. Sen surekli uzun topla cikarsan adamlarda Kjaer ve Alves neredeyse her topu aldi. Orta saha da Oguzhana cok iyi baski yaptilar Oguzhan kayboldu. Hersey Atiba'ya kaldi oyun kurmak acisindan, burada da takimin defolari ortaya cikti. Maci kaybedebiliriz, olabilir ama sahada afedersiniz ruhsuz bir takim gordum. Ne bir motive olmusluk vardi nede maci cevirmek icin istek. Boyle macta motive olacagimiza biz cok sonuk kaldik duygusal olarak.

Rhodolfo'nun sanssiz sakatligi bizi ne hallere dusurdu. Alexis'ten birsey cikmayacagi da artik gozumde kesinlesti.

Ikinci yari basladigindan beri Beck'te cok ciddi dusus var ve bu beni onumuzdeki sene icin Beck'i yedek birakacak bir sag bek aramamiz gerektigini dusunduruyor.

fener bizi cok iyi calismis, Oguzhan'a baski yaparak tum hucumsal varyasyonlarimizi durdurdular, bu acidan artik ne pahasina olursa olsun Tolgay girmeli takima, Oguzhan daha bu baskidan cikabilecek kadar mental olarak gelismedi.

Bir mac kaybettik ama oynadigimiz ruhsuz ve etkisiz futbol beni hayli uzdu, acilen toparlanip eski halimize donmeliyiz ...

Çevrimdışı Ardau

Yok artık ya alenen küfürler nedir

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Etiketler: