Taktiksel ve motivasyon anlaminda sinifta kaldigimiz mac. Sen surekli uzun topla cikarsan adamlarda Kjaer ve Alves neredeyse her topu aldi. Orta saha da Oguzhana cok iyi baski yaptilar Oguzhan kayboldu. Hersey Atiba'ya kaldi oyun kurmak acisindan, burada da takimin defolari ortaya cikti. Maci kaybedebiliriz, olabilir ama sahada afedersiniz ruhsuz bir takim gordum. Ne bir motive olmusluk vardi nede maci cevirmek icin istek. Boyle macta motive olacagimiza biz cok sonuk kaldik duygusal olarak.
Rhodolfo'nun sanssiz sakatligi bizi ne hallere dusurdu. Alexis'ten birsey cikmayacagi da artik gozumde kesinlesti.
Ikinci yari basladigindan beri Beck'te cok ciddi dusus var ve bu beni onumuzdeki sene icin Beck'i yedek birakacak bir sag bek aramamiz gerektigini dusunduruyor.
fener bizi cok iyi calismis, Oguzhan'a baski yaparak tum hucumsal varyasyonlarimizi durdurdular, bu acidan artik ne pahasina olursa olsun Tolgay girmeli takima, Oguzhan daha bu baskidan cikabilecek kadar mental olarak gelismedi.
Bir mac kaybettik ama oynadigimiz ruhsuz ve etkisiz futbol beni hayli uzdu, acilen toparlanip eski halimize donmeliyiz ...