23.Hafta / Fenerbahçe - Beşiktaş
23.Hafta / Fenerbahçe - Beşiktaş

Beşiktaş Forum|23.Hafta / Fenerbahçe - Beşiktaş Skor : Fenerbahçe 2-0 Beşiktaş Tarih : 29.02.2016 Saat : 20:00 Stadyum : Ülker Stadı Hakem : Cüneyt Çakır Yayın : Lig TV

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

23.Hafta / Fenerbahçe - Beşiktaş  [Okunma sayısı 296749 defa] 23.Hafta / Fenerbahçe - Beşiktaş

Çevrimdışı Savaş

Atlatamadık kırılma noktasını.. Takım kafa olarak hazırlanamamış maça çok belli bu.

İnanılmaz bir konsantrasyon eksikliği ve panik havası. Kimse iyi oynamadı. Takım olarak kötüydük. Şenol Hoca'da dahil.

Kimseye sallamaya gerek yok. Trabzon maçını alırsak lideriz. Takım olumsuz etkilenmez bu durumdan umarım.

Hayırlısı.

Çevrimdışı Ersoy

Kaybedilen maç sonrası gömme operasyonları başlamış yine...

Note 3  N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi
Sadece hakem hatalarıyla kaybetsek gömmeyiz ama su maça baksana abi stoper diye bir şey yok hücumda da iş yok. Hocanın Cenk i 80 de alması yanlış.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yuppi cok iyi oynadık. Maca hakimdik. Tek kale oynadık. Ama uzaydan atılan 2 toptan gol yedik.

Yüceltelimmi!

Onu da yapmayalım ama...

Gelip burda "Forza Bilic" diyerek saçmalamayalım da !
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Turco

Çevrimdışı 38life

"Quaresma bik bik bik bik kötü quaresma bik bik bik bik kaka"

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Şenol Güneş = sonunu getirebileceğine inanmadığımız hocamız...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı EMİR EMRE

Yapacak bir şey yok olan oldu artık.

Bundan sonraki maçlarda farkı korumaya çalışmalıyız.

Çevrimdışı MUTE

Onu da yapmayalım ama...

Gelip burda "Forza Bilic" diyerek saçmalamayalım da !

O zaman FORZA Senol Günes!

Çevrimdışı ALI RIZA

BJK YONETİMİ MAC SONU ACIKLAMASINI NE COK MERAK EDIYORUM...
HAKEM I SAVUNAN NE KADAR KISI VARSA....!

Çevrimdışı f_madida

Marcelo, ersan satıldıktan sonra alındı
ersan satılmasaydı marcelo zaten alınmayacaktı...

Daha buyuk hata orada zaten...Istedigin oyuncu profili Marcelo cunku sen gidip Alexis'i aliyorsun. Acik soyleyeyim, fener Uefa maclarina gittigi haftalar puan kaybetmezse sene sonu isimiz zor.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı fatih e.

Adamsın Quaresma sahada senden başka Beşiktaşlı oyuncu göremiyorum şu anda. Meğerse 1 oyuncuyla gelmişiz Kadıköy'e

:kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Şunuda unutmayalım fbnin Arenada Gs ile maçı gs ihşallah utandırmazda yener bizden sonra akhisar maçında ihşallah bir beraberlik bizim işimize gelir fb konya'ya gidicek oda var Ts deplasmanıda var
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı gastrula

Yuppi cok iyi oynadık. Maca hakimdik. Tek kale oynadık. Ama uzaydan atılan 2 toptan gol yedik.

Yüceltelimmi!

çok iyi ve tek kale oynadığımız bir maçta hemen yüceltmek ne kadar saçmaysa, bir maçta da bu kadar takımı/hocayı/başkanı gömmek bir o kadar da abartılı. maç için eleştiriler tabi ki yapılacak ancak duygular bu kadar uçlarda yaşanmamalı bence

Çevrimdışı ebabil

hakem operasyonu güzel tamamladı.
olmayan faulden gol, caner ve volkan 2 şer kırımızı kart görmesi gerekirken sahada kaldı.
olcay zaten benim gözümde futbolcu değil. ama oğuzhan ve sosa da hiçbirşey yapmadı.

maçın adamı benim gözümde q7 idi. kendisini hiç istemedim bu takıma gelmesini ama helal olsun.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Şenol hoca'nın trabzona bakışı belli ben o maçtan da puan kaybı bekliyorum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şunuda unutmayalım fbnin Arenada Gs ile maçı gs ihşallah utandırmazda yener bizden sonra akhisar maçında ihşallah bir beraberlik bizim işimize gelir fb konya'ya gidicek oda var Ts deplasmanıda var

Ölüden şey istiyon..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı f_madida

"Quaresma bik bik bik bik kötü quaresma bik bik bik bik kaka"

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Portekizliler diyorum anlayan anladi..
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Dr.Zeck

bence artık tolgayı hazırlamalı takıma ortasaha cok direncsiz kalıyor sonradan giren bi oguzhan veyka tolgay veya sosa cok farklı oynar bence..

Çevrimdışı cisse557

Yıllardır Beşiktaş'a en büyük zararı kötüyü eleştirdiğinde iyi gün taraftarı diyip kötüyü göremeyenler verdi. Ya eksikleri görün eleştirin ya da susun.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bu maçtan sonra puan kaybi sansimiz kalmadi malesef . Hem en buyuk rakibine uç puan ver ve birde moral ver. Olacak is degil ikinci yari oyunu kontrol ettin alsana Cenk  :s20:
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı arc1999

Şu maçta tek saygı duyduğum futbolcu quaresmaydı diğer futbolcular keşke onun kadar önemseseydi

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Ya arkadşalar takım ne oynadı, hakem zaten kötü olacaktı bunu bilmyien yoktu. Polyannacılık oynamayın.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağatay

yönetici arkadaşlar artık geriye dönük yorumlara bakıp bir temizlik yaparlar sanırım...

gerçekten saçma sapan yorumlar çok fazla

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tangaz

hocanın sezon başı aptalca bir açıklaması nedeniyle fenere kaptırdığı ozan tufan asisti yapar şenol hoca kenardan seyreder...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı GD8

Bu takım Şampiyon Olacak....

Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: