23.Hafta / Fenerbahçe - Beşiktaş
23.Hafta / Fenerbahçe - Beşiktaş

Beşiktaş Forum|23.Hafta / Fenerbahçe - Beşiktaş Skor : Fenerbahçe 2-0 Beşiktaş Tarih : 29.02.2016 Saat : 20:00 Stadyum : Ülker Stadı Hakem : Cüneyt Çakır Yayın : Lig TV

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

23.Hafta / Fenerbahçe - Beşiktaş  [Okunma sayısı 296990 defa] 23.Hafta / Fenerbahçe - Beşiktaş

Çevrimdışı Ersoy

Ersan,Ersan,Ersan.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yenilgiyi hakettik.

Bu takım mıydı bizim methiyeler dizdiğimiz?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı bjkferhat

Töre git artık zamanında sevdirdin kendini ama git!

Çevrimdışı Çağatay

caner şu dk dan sonra bizikilerden birine üflese de kırmızı yı görür artık
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı cisse557

Şenol hocaya kızınca Beşiktaşlılığımızı sorgulayanlar oldu. 60 dakika sahada yürüyen, toptan kaçan adamı görmediğini elestirince renkli olduk. Memnunsunuzdur umarım duruşunuzdan. Aman hiç bozmayin çizginizi.

Çevrimdışı MUTE

Slaven Bilic'e laf edenler. Gecen sene bu takımda ne sağ bek ne de sol bek vardı. 3 kulvarda da gidiyorduk. Sadece son haftalarda acemice puanlar kaybettik.

Senol Hoca'nın Slaven Bilic'ten ne fazlası var ki.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Neyse sefasını sürmüştük..

Bir hafta dişimizi sıkarız artık napalım.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı umutdogan62

Hakem falan demeyin arkadaşlar maç ortada kim koşuyor kim topa sahip kim vuruyor gol oluyor. Oynayan kazanıyor. Bizimkiler sanki şampiyonluğa oynamıyor anlamıyorum.

Galaxy S6 Tapatalk

1
9
0
3JK

Çevrimdışı AigleBordeaux

Senol hoca hic bir zaman biz yenik durumdayken erken tepki vermedi. :s20:
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı fatih e.

Çevrimdışı kartal43

Yanlışları söyleyince duruşumuzu bozmuyoruz beşiktaş için iyisini istiyoruz anlayın artık

Çevrimdışı bjkferhat

İşin kötü tarafı çok basit kazandılar HİÇ tehtit edemedik

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Gelecek Sezon Defans Hattı sıfırlanmalı Kaliteli İsimler Alınmalı
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı can1903

Quaresma fener sever. Sosa bu maçı alır. Olcay her yerde.
Oğuzhan sihirbaz.

Bu maç? 0.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı f_madida

Hakem falan demeyin arkadaşlar maç ortada kim koşuyor kim topa sahip kim vuruyor gol oluyor. Oynayan kazanıyor. Bizimkiler sanki şampiyonluğa oynamıyor anlamıyorum.

Galaxy S6 Tapatalk

Ne kadar laubali oyuncu varsa hepsini doldurmus takima, Quaresma, Gokhan Tore, Alexis...Bunlarla kazanamazsin tabi
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı MUTE

Fikret Orman anca çıkar stadı şu zamanda acacağız der. Ersan'ı Cin'e satarken sende gitseydin keske Fikret Baskan!

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Fener  senin ben balini  seveyi :akuma:m ... 
Yorgo

Çevrimdışı 38life

Bugün herkes kötü gününde. Herkes!!! Nasıl olur ya hem şanssız h kötü bütün futbolcular. Bir tanesi iyi gününde olsa gol atacaz

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Adamlar pislikle faullerle yata yata bu Beşiktaşı yensilner yazıklar, olsun bu kadere, Cüneyt eyyamcısıda rahatlasun, kart dokunulmazlığı böyle birşeymiş be Allahın adalati var inanırım bu haysiyet yoksunları busene Şampiyon OLAMAYACAK

Çevrimdışı Aykan19o3

Ersan'ı özellikle bu maçta aradık gibi sanki. Düşmek yok kalan maçlarda eskidinden çok daha güçlü şekilde desteğe devam.

Çevrimdışı Sedat.Y

Korkak toy pasif bir Beşiktaşı üzülerek izliyorum.Adamları kendi elleriyle havaya soktular.Ligin sonunu getiremiyorlar algısını bu sene kıracak diye ümit ediyordum ama maalesef hala o acemi kafasıyla top oynuyorlar.Yazıkk çok yazık.Bu akşam gerçekten çok üzüldüm bu takımın oynadığı toptan

Çevrimdışı tangaz

hoca cenki oyuna almakda çok gecikti sanki maç berabereymiş gibi 83. dakikayı bekledi. bana kimse bir daha Sosa şöyle böyle die övgüler dizmesin golden önce o da aval aval bakıyordu. küçük maçların büyük topçuları ile lider olursun ama finali göremezsin bknz. geçen sezon...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUTE

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ersan'dan bahseden arkadaşlar siz neyin kafasındasınız?

Ersan'ın yerine sol stoperde Marcelo oynuyor. Ersan gittiğinde elimizde Rhodolfo vardı.

Sizce Şenol Güneş Rhodolfo'nun yanını kimle doldururdu?

Eleştiriyosunuz bari bu kadar yüzeysel düşünmeyin.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

bu maçı geçtik artık kısmet değilmiş fenere seyirci cezası verilmezse ozaman ben ...... tffnin ts maçını kazanıp fbnin 3 haftada zorlu maçları var puan kaybetmesini bekliyeceğiz artık
Sadece Beşiktaş

Etiketler: