23.Hafta / Fenerbahçe - Beşiktaş
23.Hafta / Fenerbahçe - Beşiktaş

Beşiktaş Forum|23.Hafta / Fenerbahçe - Beşiktaş Skor : Fenerbahçe 2-0 Beşiktaş Tarih : 29.02.2016 Saat : 20:00 Stadyum : Ülker Stadı Hakem : Cüneyt Çakır Yayın : Lig TV

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

23.Hafta / Fenerbahçe - Beşiktaş  [Okunma sayısı 296731 defa] 23.Hafta / Fenerbahçe - Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

Alexis'in karambolden golü var :D Hissediyorum  :busted_cop:

herkes birşeyler hissediyor kimi diyor iso gol atıcak kimi diyor alexis kimi diyor 6-2 :D

Benim içimdede hiç heyecan yok ne zaman böyle heycansız olsam rahat kazanıyoruz :D

Heycan stres olunca ya kaybediyoruz ya beraberlik oluyor :D  :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Arkadaşlar şöyle bir hafızamı zorluyorum ama ben hatırlayamadım (yaşıma verin  :D)
Sosa geldiğinden beri büyük oynadığı bir derbi var mı? ben hatırlayamadım doğrusu hatta geçen sene deplasmandaki Tottenham maçı hariç iyi oynadığı büyük maç hatırlayamadım ben.
Gecen sezon Toki arenada 2-0 maglup oldugumuz Gs maci

Tek basina ayakta tuttu takimi kimse mücadele etmezken tek basina mücadele etti ama yetmedi tabii

Bu sezonki Fb derbisinde de 1 asisti var Ersana :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

herkes birşeyler hissediyor kimi diyor iso gol atıcak kimi diyor alexis kimi diyor 6-2 :D

Benim içimdede hiç heyecan yok ne zaman böyle heycansız olsam rahat kazanıyoruz :D

Heycan stres olunca ya kaybediyoruz ya beraberlik oluyor :D  :evillol:
aynısı bende de var son 2 maç daha stresliydim bu maç rahatım

Çevrimdışı Kalyoncu

Arkadaşlar şöyle bir hafızamı zorluyorum ama ben hatırlayamadım (yaşıma verin  :D)
Sosa geldiğinden beri büyük oynadığı bir derbi var mı? ben hatırlayamadım doğrusu hatta geçen sene deplasmandaki Tottenham maçı hariç iyi oynadığı büyük maç hatırlayamadım ben.
Geçen seneki Galatasaray derbisi abi sahada hepsi ölü gibiydi sosa ayaktaydı tek toki arenadaki maç

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı minsk kartali

Gecen sezon Toki arenada 2-0 maglup oldugumuz Gs maci

Tek basina ayakta tuttu takimi kimse mücadele etmezken tek basina mücadele etti ama yetmedi tabii

Bu sezonki Fb derbisinde de 1 asisti var Ersana :icool:
Zaten Sosa Bilic zamaninda geldi. Bilic zamaninda derbilerde hangi psikolojiyle oynadigimiz ortada. Bu sene gosterdi klasini derbilerde.

Çevrimdışı yigitcan1903

Büyük oynamak ya maçı almak ya da alanlardan biri olmak bence
O yüzden yok,bugün bekliyoruz inşallah 

Çevrimdışı Kalyoncu

Yasine K.O yaptığı maçtı demi o .)
Evet o maç herşeyi yaptı adam o maç ama ayak uyduracak kimse cıkmadı bende o formundan sonra sosa diğer sezona fırtına gibi başlar dedim ama bu seferde ikizlere takıldık :)neyse şimdi formunda :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı minsk kartali

Çevrimdışı tangaz

Sosa konusunda ifadem sanırım yanlış anlaşılıyor. bakın Sosa kötü, mücadele etmiyor vb gibi bir anlam çıkmasın ben diyorumki bu takımın sahaya dizilişine göre Sosa 10 numaradır ama derbilerde 6-8 numara gibi oynuyor. skora direkt katkı vermesini bekliyorum ben derbilerde ilk yarı daki fb maçında iyi bir orta açtı duran topta o da gol oldu ama benim beklentim bu değil ben derbilerde o bölgede oynayan adamdan ŞİFO MEHMET performası istiyorum...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı o2bucak

Boyko (Bu maçta Tolga yerine oynamasını daha fazla isterim)
Beck-Marcelo-Alexis-İsmail    (Garanti 4'lü)

Atiba

Olcay-Oğuzhan-Sosa-Töre (Yada Kanatlarda Kerim-Q17 ikilisi ile Ben Kerim-Q17 Tercih ederim ama muhtemel kadro böyle çıkar.)

Gomez (Garanti)

Çevrimdışı Kartalizm06

fb bizi durdurmak için doksan dakika sert defans yapacak. fb sadece ligin değil avrupanın da en çok faul yapan takımlarından birisi ne hikmetse hakemler fazla kart göstermiyor. Cüneyt Çakır gördüğünü verirse fb derbiyi 11 kişi tamamlayamaz. Hakem ve saha avantajı fenerde olacak ama ben kadromuza güveniyorum.

Her zamanki oyunumuzu oynatmamaya çalışacaklar. Oğuzhan-Atiba ve Gomez rahat oynayamayacak. Ben golü duran toplardan bulacağımızı düşünüyorum. Hatta Marcelo kornerden gelecek ortaya vuracağı kafayla ilk golünü atacak gibi geliyor. 1-0 olsun bizim olsun.
Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik,
Geceleri uyumadan sabahlar ettik,
Uçurumlara düşmeden tut elimizi,
Şampiyon ol BEŞİKTAŞIM mesut et bizi!

Çevrimdışı tangaz

Büyük oynamak ya maçı almak ya da alanlardan biri olmak bence
O yüzden yok,bugün bekliyoruz inşallah

beni bir tek sen anladın @yigitcan1903   :ok:
ısrarla söylüyorum ben o bölgedeki adamdan (ismi ne olursa olsun) Şifo Mehmet etkisi bekliyorum...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

ben açıkcası bu soruyu sorarken Sosa'nın yetenekleri ve potansiyeli paralelinde olmadığını düşünüyorum derbilerde. asist ve/veya kilit pasını pek anımsamıyorum, faydasız demiyorum kendisine ama takımda 10 numara bölgesinde oynadığını düşünürsek skora etki etme anlamında 10 numara gibi değil katkısı daha çok 6-8 numara gibi oynuyor. ikili mücadelelerde de 60dan sonra derbiler için fiziksel düşüşü olduğunu gözlemliyorum aslında çoğu maçta son 15-20 dk fiziksel olarak düşüyor ama o maçlarda sırıtmıyor bu durum derbilerde ise hissediliyor. duran top alma faul kazanma konusu ok  ama Fernandes'ten beri bu topları da etkili kullanmadığımız ortada...

bu arada eski maçları bulup izlerseniz ben derbi dendimi Şifo Mehmet derim, inanılmaz derbi oynardı...  :ok:

tangaz katiliyorum, Sosanin derbileri alip goturdugunu hatirlamiyorum.

Sifo Mehmet demeyecektin bana. Sifo Mehmet bu ulkeye gelmis gecmis en ozel futbolculardan biriydi. kisacik boyuylan kamyon kadar kafa golu atti. sag ayak, sol ayak her golu atti adam. orta sahada oynamasina ragmen 100den fazla gol atti. Sergeni de cok severim ama Sergenden daha faydali oldu sifo.

soyle bir rivayet vardi. sifoyu marastan aldigimizda, adam marassporu tek basina birinci lige cikartmisti. Komsumuz vardi marasli, devamli gidip gelirdi cocuktuk tabii, internet falan yok, gazeteler malum ayniydi sorum tabii, abi dedim bu mehmet ne ayaktir besiktasa ikinci ligden adam aliyormusuz sizin marastan. hic unutmam adam soyle demisti, mehmetin adini agziniza besmeleylen alin leeen, futbol tanrisi adam. ben sok oldum tabii, nasil yani, dedim. komsu anlatmaya basladi, gecen mactaydik 3-0 maglubuz ilk yari, benim amcamin oglu ilk sefer maca geliyor, bana soruyor; abi ne rezillik 3-0 oldu mac. ben diyorum ki yahu dur, mehmet girecek simdi biraz rahatsizdi 4 tane atar maci aliriz. ne oldu diyorum, ne olacak ki diyor mehmet girdi 4 tane atti. ben icimden o zamanlar moda tabir `ufak at civcivler yesin` diyorum
sonuc nedir. mehmet geliyor ve adam futbol tanrisi resmen.
tek basina besiktasi sampiyon yapiyor, namaglup sampiyon oldugumuz sene.

en sevdigim futbolcudur.

daum gerizekalisi yedek birakmaya baslamisti bunu. kulubede oturmazdi iskemle ceker kulubenin yaninda otururdu, sorana da kulubeye alismak istemiyorum derdi.

Sosa meselesine gelince.

Sosa geldiginden beri dusunuyorum, adamin eksigini bulamadim.
bayern munich bu adama yatirim yapmis, Atletico Madrid almis oynatmis devamli.
Sosaya bakarsan, frikik var, sutu var, fizigi mukemmel, futbol akli var, sakin ve uyumlu bir cocuk, yakisikli ve karizmatik(hani real madrid bile alabilir hesabi) sahada guclu, topa basan, korkmayan, fuleli bir oyuncu. eksik olan galiba biraz oyun icinde bagzi dakikalarda stop etmesi. mesela Alex boyle stop ederdi ama gol ya da assistlen donerdi. bence Sosanin buyuk takimlarda oynayamamasinin tek sebebi bu oyun ici kayboluslari. bu sene osmanli macinda mesela harika geri dondu, bu osmanli maci gibi 5-6 mac oynarsa sezon sonu cin yerine, ispanyaya satariz.
Bahsettigimiz adamin kalbur ustu bir oyuncu oldugunu unutmadan, arjantin milli takiminda da oynadigini ve formda olursa tercih edilecek bir oyuncu oldugunu da eklemek lazim.

Çevrimdışı ilhan

Sahasında yenilmeyen ile deplasmanda yenilmeyen takımımızın maçı.
Olcay mı? Töre mi?
FB'nin seyirciyi de arkasına alarak ilk 15-20 dk. baskı kuracağını düşünürsek, yaptığı deparlar ve bitmek bilmeyen enerjisi ile Olcay daha mantıklı duruyor. Ama o baskıya karşın topu ayakta tutma ve faul alma özellikleri ile de Töre mantıklı duruyor.
Aslına bakılırsa her rakip baskı yaptığında biraz bocalıyoruz GB maçında da bariz görüldü. Sakin olup Ozi ve Sosa'yı topla buluşturursak kazma Mehmet TOPAL 3 ncü pozisyonda sarıyı yer. Sarı demişken, ben bu maç da hakemin öyle bariz hatalar yapacağına inanmıyorum bu hafta gösterdi ki, pür dikkat maç yönetiyorlar.
İlk golü bizim atmamız maçın ve ligin bittiği anlamına gelir, FB'nin bu travmayı kaldıracak ne teknik ne de futbolcu kadrosu var.
Ha olmadı ilk yarı mağlup kapatsak bile 60 dan sonra oyundan düşen FB'ye karşı galip gelmek bile olası.

Çevrimdışı Efe

kendi oyunumuzu oynarsak maci kazanırız ama bireysel olarak performans ustte olmazsa her sonuca acik bir mac takım şampiyonluk istiyorsa ayni anadolu maclarindaki gibi oynamali kendi topunu oynamali skor kendiliginden gelecektir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı minsk kartali

Çevrimdışı tangaz

Bir ilk'in başlangıcı olur belki abi bu gün :)

inşallah öyle olur. buradaki çoğu genç arkadaşım Şifo Mehmet bize transfer olduğunda (1988) doğmamıştı henüz. ikinci ligden transfer olup da büyük takıma gelir gelmez böyle etkili oynayan adam dünyada belki de yoktur. direkt skor odaklıydı mühişti, hele derbilerde. Şifo bitti demeden bitmezdi derbiler...

kendi oyunumuzu oynarsak maci kazanırız ama bireysel olarak performans ustte olmazsa her sonuca acik bir mac takım şampiyonluk istiyorsa ayni anadolu maclarindaki gibi oynamali kendi topunu oynamali skor kendiliginden gelecektir

bende bunu savunuyorum eskide kaldı o şifo mehmetler :)

Bugün sahneye ismail bile çıkabilir 1 oyuncuya bel bağlayıp örnek vermek gerekirse gs gibi sneijdere veriyorlar al hadi at sneijder derbi kazandır bize biz bu mantıkla olmamalıyız :)

Takmızı biz Quaresma atar olmadı töre atar olmadı olcay atar olmadı defans oyuncusu atar :)

Çevrimdışı cadavra

Peki Boyko'mu yoksa Tolga'mi?
Bence boyko oynamali ama tolgayi oynatir kesin senol hocayi elestirdigim 2 konu var biri tolga israri dieri necip.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı yigitcan1903

Peki Boyko'mu yoksa Tolga'mi?
Boyko isterdim de hoca çoktan verdi kararını
Tolga saçmalamadığı sürece devam eder
O da zor ya neyse

Çevrimdışı minsk kartali

inşallah öyle olur. buradaki çoğu genç arkadaşım Şifo Mehmet bize transfer olduğunda (1988) doğmamıştı henüz. ikinci ligden transfer olup da büyük takıma gelir gelmez böyle etkili oynayan adam dünyada belki de yoktur. direkt skor odaklıydı mühişti, hele derbilerde. Şifo bitti demeden bitmezdi derbiler...
Artik o tarz adamlar yetismiyor ne yazikki. sadece bizde degil dunyada da yetismiyor. O zamanlar futbol daha guzeldi. daha estetikti.

Çevrimdışı yigitcan1903

beni bir tek sen anladın @yigitcan1903   :ok:
ısrarla söylüyorum ben o bölgedeki adamdan (ismi ne olursa olsun) Şifo Mehmet etkisi bekliyorum...
İnşallah olsun abi bu akşam

Etiketler: