23.Hafta / Fenerbahçe - Beşiktaş
23.Hafta / Fenerbahçe - Beşiktaş

Beşiktaş Forum|23.Hafta / Fenerbahçe - Beşiktaş Skor : Fenerbahçe 2-0 Beşiktaş Tarih : 29.02.2016 Saat : 20:00 Stadyum : Ülker Stadı Hakem : Cüneyt Çakır Yayın : Lig TV

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

23.Hafta / Fenerbahçe - Beşiktaş  [Okunma sayısı 296762 defa] 23.Hafta / Fenerbahçe - Beşiktaş

Çevrimdışı Jukebox

hiç sanmıyorum ama olursa bizim için iyi olur  :ok: :ok:
Abi tamamen vitor'un cesaretine bagli.
Eminim kendisi fernandao'yu istiyor ama kadikoyde,tiklim tiklim dolu tribunlerin onunde fernandao ile cikabilecek mi?
İster rvp,ister fernandao biz gomezle vurup gecicez

Çevrimdışı Mehmet57

Fenerbahce inanilmaz sekilde medya tarafindan sisirilmis, cok yakinda patlayacak bir balon. Stopper mevkisi haric hicbir oyunculari medyanin abarttigi kadar iyi degil.

Ozan icin ben bize gelecek haberleri varken burda Cagri ile diyaloga girmistim kesinlikle bizim seviyemizde olmadigini, Avrupa seviyesinden cok uzak, cok hata yapan bir futbolcu oldugunu. Su an rezil durumda. Topalin defansi iyi olsada baski altinda bocalayan, top ayaginda sacmalayan bir futbolcu.

Fenerbahce'nin oyunu hala cok kotu. Diego oynasa bile yaraticiklikta cok etkisiz kaliyor. Ozan/Josef/Topal orta sahasi fizik olarak guclu olsada topla becerisi cok dusuk bir orta saha. Aldiklari Moskova macinda bile (ki Moskova haftalardir resmi maca cikmamisti) bu zaaflari cok net ortadaydi. Her nekadar Moskova maci bircok kisinin gozunu boyamis olsada, futbolu yakindan takip edenler Fenerbahcenin zaafini cok net ve acik gormustur. Fenerbahce o ikinci yarinin buyuk bir kismini, ve ilk yarida golden sonra pozisyon uretmekte cok zorluk cekti.Fenerbahce'nin inanilmaz yavas oyunu Kadikoyde onlar icin buyuk bir dezavantaj olacak.

Moskova macinda orta sahada Ozan'in topu Josef'e, Josefin topu Topal'a, Topalin topu en son olarak Caner'e gonderdigini bircogumuz sahit olmustur. Bunlar mac belirliyen faktorler, cunki o anda o topla Sosa veya Oguzhan bulussa o top ilk olarak Caner'e gider. Ve iki takim arasindaki fark bu. Bu fark bu aksam cok net belli olacaktir.

Fenerbahcelilere iki cift lafim var, burayi kesin takip ediyorlar forumlarinda yaziyorlar. Arkadasim 4/5 tane atmaktan bahsediyorsunuz. Ey beyinsizler, siz hangi macta 4-5 net pozisyon buldunuz, birak bize fark atmayi? Daha dikine 3 pas yapmaktan aciz, medya tarafindan sisirilen Nani, Alper, Ozan gibi sirk topcularindan olusan, futbolu bitirmis Van Persie ile mi fark atacaksiniz?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ZORBEY

Fenerbahce inanilmaz sekilde medya tarafindan sisirilmis, cok yakinda patlayacak bir balon. Stopper mevkisi haric hicbir oyunculari medyanin abarttigi kadar iyi degil.

Ozan icin ben bize gelecek haberleri varken burda Cagri ile diyaloga girmistim kesinlikle bizim seviyemizde olmadigini, Avrupa seviyesinden cok uzak, cok hata yapan bir futbolcu oldugunu. Su an rezil durumda. Topalin defansi iyi olsada baski altinda bocalayan, top ayaginda sacmalayan bir futbolcu.

Fenerbahce'nin oyunu hala cok kotu. Diego oynasa bile yaraticiklikta cok etkisiz kaliyor. Ozan/Josef/Topal orta sahasi fizik olarak guclu olsada topla becerisi cok dusuk bir orta saha. Aldiklari Moskova macinda bile (ki Moskova haftalardir resmi maca cikmamisti) bu zaaflari cok net ortadaydi. Her nekadar Moskova maci bircok kisinin gozunu boyamis olsada, futbolu yakindan takip edenler Fenerbahcenin zaafini cok net ve acik gormustur. Fenerbahce o ikinci yarinin buyuk bir kismini, ve ilk yarida golden sonra pozisyon uretmekte cok zorluk cekti.Fenerbahce'nin inanilmaz yavas oyunu Kadikoyde onlar icin buyuk bir dezavantaj olacak.

Moskova macinda orta sahada Ozan'in topu Josef'e, Josefin topu Topal'a, Topalin topu en son olarak Caner'e gonderdigini bircogumuz sahit olmustur. Bunlar mac belirliyen faktorler, cunki o anda o topla Sosa veya Oguzhan bulussa o top ilk olarak Caner'e gider. Ve iki takim arasindaki fark bu. Bu fark bu aksam cok net belli olacaktir.

Fenerbahcelilere iki cift lafim var, burayi kesin takip ediyorlar forumlarinda yaziyorlar. Arkadasim 4/5 tane atmaktan bahsediyorsunuz. Ey beyinsizler, siz hangi macta 4-5 net pozisyon buldunuz, birak bize fark atmayi? Daha dikine 3 pas yapmaktan aciz, medya tarafindan sisirilen Nani, Alper, Ozan gibi sirk topcularindan olusan, futbolu bitirmis Van Persie ile mi fark atacaksiniz?

biran durdum baktım bunu ne zaman yazdım didim kendime:))) sonra baktım aaa ben değilmişim dostum sen benim icimi okumuşssun sanki:)
ayrıca şunuda ekliyim fener hakem desteği olmadan değil bizi yenmek, bize rakip bile olamaz:) ahanda bunuda okusunlar:)
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

çıldırdı :D  :evillol:
beyaz tv'yi açtım ağlayan lavuk mu hakem makem diyor

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abdülkerim yarın sinirden masayı yiyecek :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abi tamamen vitor'un cesaretine bagli.
Eminim kendisi fernandao'yu istiyor ama kadikoyde,tiklim tiklim dolu tribunlerin onunde fernandao ile cikabilecek mi?
İster rvp,ister fernandao biz gomezle vurup gecicez
aynen vitor korkak gomez olur töre olur oğuzhan olur hiç farketmez önemli olan yenmemiz

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı ilhan mansız

ilk yarım saat kötü bir gol yemezsek dakikalar geçtikçe maç bize döner. Allahın izniyle inşallah kazanacağız. Sakatlanmasız kazasız belasız bir maçla inşallah kazanacağız.

Çevrimdışı Ogün

Çevrimdışı cursedofdragon

ahmet çakar berabere biticek dedi arkadaşlar bende buraya yazdım hatırlıyormusunuz :D

ilk kurada 4-4 cıktı sonra 1-1 cıktı sonra 2-2 cıktı en son 0-0 çıkmıştı gif te :)

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tangaz

engin verel tv.de konuşuyor adam BJK yenerse sonra trabzonda en kötü berabere bile kalsa 5 puan fark olur, ben yarın hakemleri izleyeceğim diye konuşup cümle finalinde ben yarışın bitirilmeyeceğini maçın Beşiktaş'a ka-zan-dır-tıl-ma-ya-ca-ğı-na inanıyorum dedi!!!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ahmet çakar berabere biticek dedi arkadaşlar bende buraya yazdım hatırlıyormusunuz :D

ilk kurada 4-4 cıktı sonra 1-1 cıktı sonra 2-2 cıktı en son 0-0 çıkmıştı gif te :)
beraberliğe bağlamışsın artık makus talihimizi yenelim yettiler bir şekilde kaybetmek canımı sıkıyor kötü oynayıp kazanalım biraz da onlar üzülsün

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet57

Hangisi oynarsa oynasin.

Su an ki haliyle Van Persie oynasa ne yazar? Adam mac icinde topla bulustugu yok. Pili bitmis, saha icinde hicbir faydasi olmayan, tabiri caizse terk edilmis bir adanin ustunde yasayan tek insan gibi diger 10 oyuncudan uzak bir sekilde sahada yuruyor.

Sene basinda da dedim, Van Persie bitti. Fener yaz doneminde satmak icin elinden geleni yapacak.

Çevrimdışı Tolga

Olcay haftalardır gol atamıyor.

İçimden bir ses sanki suskunluğunu bu maçta bozacak diyor :D

Bu maç 1-1 lik bir maç gibi duruyor. Kazanırsak da 1-2 diyorum.

Sonuç olarak bu maçı kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Fenerin fişini çekeceğiz. Saldır Beşiktaşım!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Olcay haftalardır gol atamıyor.

İçimden bir ses sanki suskunluğunu bu maçta bozacak diyor :D

Bu maç 1-1 lik bir maç gibi duruyor. Kazanırsak da 1-2 diyorum.

Sonuç olarak bu maçı kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum. :)
kaybetmesek bile çok iyi ama kazanamayalı 12 sene olmuş kaZanmanın vakti çoktan geldi

Çevrimdışı Niyazi

Yarın tesislere gidip takımı ugurlamaya gelecek olan var mı? 

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

kaybetmesek bile çok iyi ama kazanamayalı 12 sene olmuş kaZanmanın vakti çoktan geldi

10 yıl oldu tabi :)

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yemin ediyorum sabaha kadar Beşiktaş marşı dinleyesim var..

Çevrimdışı GörkemGörkem

şu macı yarın alalım, SALI günü akşamına kadar gördüğüm bütün fukaraları sevindirecem

Eger aklında öyle bir yardım var ise bir koşula baglayıp o koşulun gerceklesmesi halinde yapmanı önermem eger yapıcaksan koşulsuz yapmanı tavsiye ederim.

Etiketler: