EURO 2016
EURO 2016

Beşiktaş Forum|EURO 2016 Bu başlıkta Euro 2016'yı konuşacağız.

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EURO 2016  [Okunma sayısı 462950 defa] EURO 2016

Çevrimdışı 38life

Glik ayakta uyudu resmen Eren'in kafa pozisyonunda. Üstelik böyle bir seviye böyle bir dakikada uyudu!... Ve ilk uyuması değildi maçta...

Çevrimdışı Ersoy

En sevdiğim penaltılar.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Berat

Lichtsteiner temiz.

Çevrimdışı tangaz

Glik ayakta uyudu resmen Eren'in kafa pozisyonunda. Üstelik böyle bir seviye böyle bir dakikada uyudu!... Ve ilk uyuması değildi maçta...

polonya tandemini ben bu maç da beğenmedim petkovic ereni daha erken değerlendirse iş penaltılara kalmayabilirdi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Berat

Lewa örümcek ağı.

Çevrimdışı Berat

Xhaka dışarı!!

Çevrimdışı cisse557

Acayip kötü penaltı attı xhaka gibi.

Çevrimdışı Berat

Milik yürü be oğlum :D

Çevrimdışı tangaz

tam şaka makaya verilen 40 mioyu düşünüyorum birde töre için bahsi geçen 13ü zoruma gidiyor die düşünürken şaka penaltıyı kaçırdı rezalet ötesi kaçırdı hemde...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kamil attı

Çevrimdışı Berat

Monacolu Glik  :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

tam şaka makaya verilen 40 mioyu düşünüyorum birde töre için bahsi geçen 13ü zoruma gidiyor die düşünürken şaka penaltıyı kaçırdı rezalet ötesi kaçırdı hemde...
35 milyondu ama gene çok fazla abi

Çevrimdışı cisse557

Kaleci de Nuno Gomes'e benziyor. Içimde kalacak yazmasam :D

Çevrimdışı tangaz

polonya atarsa 20 kişi 1 kişiyi yakalayıp üstüne atlayıp ezecek

Çevrimdışı Berat

Krychowiak çek bi çeyrek!

Çevrimdışı cisse557

polonya atarsa 20 kişi 1 kişiyi yakalayıp üstüne atlayıp ezecek
(Ezmedi) :D

Çevrimdışı atalay

Yine sol ayaklı oyuncu penaltı kaçırdı. İki penaltı dışında, iyi penaltı atışları seyrettik.

Çevrimdışı 38life

polonya tandemini ben bu maç da beğenmedim petkovic ereni daha erken değerlendirse iş penaltılara kalmayabilirdi.

Kamil için 8-10 milyonlardan bahsedenler bence rüya görüyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kamil için 8-10 milyonlardan bahsedenler bence rüya görüyor.
Bence n'kolou daha iyi stoper

Çevrimdışı tangaz

polonyalı oyuncular gereğini yaptı. madem penaltılar isviçreli seyircilerin olduğu kale de atılıyor adamlar gelir önünüzde hareket çeker hiç sahaya madde falan atmayacaksın. barbar isviçreliler  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Yine sol ayaklı oyuncu penaltı kaçırdı. İki penaltı dışında, iyi penaltı atışları seyrettik.

çünkü diğer kötü penaltıyı atan da solak  :icool:

Çevrimdışı atalay

Glik ağır demi biraz

Pace özelliği yüksek değil. Savunma merkezini önde kurduğunuz zaman defoları gün yüzüne çıkar.

Çevrimdışı worns

polonyalı oyuncular gereğini yaptı. madem penaltılar isviçreli seyircilerin olduğu kale de atılıyor adamlar gelir önünüzde hareket çeker hiç sahaya madde falan atmayacaksın. barbar isviçreliler  :evillol:

Aynen öyle. 5 penaltı boyunca adamları yuhalayıp durmakta sorun yoksa kazanan takımın kazandığı kalede sevinmesinde de sorun yok.

Polonyayı destekliyordum. İlk yarı beklediğim gibi geçti. İkinci yarıda Polonya hem topu hem de oyunu bıraktı. Çok fazla geriye çekildi. Embolo ve Eren de defansı epey zorladı. Pazdan ve Glik'ten ekstra performans göremedim. Fabianski olmasa penaltılar olmadan İsviçre kazanıyordu.

Polonya'yı grup maçlarında daha çok beğenmiştim. Hırvatistan Portekiz galibi karşısında şansları olmaz.

Çevrimdışı atalay

çünkü diğer kötü penaltıyı atan da solak  :icool:

Evet. Üst düzey her organizasyonda solaklar olağan şüpheli.

Çevrimdışı tangaz

Evet. Üst düzey her organizasyonda solaklar olağan şüpheli.

konu penaltı olunca şüphe götürmeyen bir tane solak tanıdım renkli latin bir souza'ydı  :money:

Etiketler: