polonyalı oyuncular gereğini yaptı. madem penaltılar isviçreli seyircilerin olduğu kale de atılıyor adamlar gelir önünüzde hareket çeker hiç sahaya madde falan atmayacaksın. barbar isviçreliler 
Aynen öyle. 5 penaltı boyunca adamları yuhalayıp durmakta sorun yoksa kazanan takımın kazandığı kalede sevinmesinde de sorun yok.
Polonyayı destekliyordum. İlk yarı beklediğim gibi geçti. İkinci yarıda Polonya hem topu hem de oyunu bıraktı. Çok fazla geriye çekildi. Embolo ve Eren de defansı epey zorladı. Pazdan ve Glik'ten ekstra performans göremedim. Fabianski olmasa penaltılar olmadan İsviçre kazanıyordu.
Polonya'yı grup maçlarında daha çok beğenmiştim. Hırvatistan Portekiz galibi karşısında şansları olmaz.