Karmasik duygularla maci izledim. Bir taraftan Turkiye 1-0 kazansin Arnavutluk bir ust tura ciksin diyordu, en kotu berabere kalsin. Diger taraftan da Turkiye'nin oynadigi macta Turkiyeyi desteklememek ''ayip ve ahlaksizliktir'' diye dusundum. Karisik duygular vardi. Mac bitene kadar karmasik duygular devam etti, mac bittikten sonra da iki tebrik mesaji atmak istedim.
Helal olsun Arnavutluk, hala cok cok az sansin olmasina ragmen mucadelenle Avrupa futbolunda saygiyi hakettin. Kadro kalitene ve ilk kez katildigin turnuva olmasina ragmen hicbir macta ezilmedin, kaybettigin iki macta da puan yada puanlar alabilirdin. Gururlandirdiniz, tebrikler. Insallah devami da gelir hem Arnavutluk hem Kosova icin.
Turkiye, sana da helal olsun, biz cikamadik belki ama siz cikin ve ay yildizi en iyi sekilde temsil edin, Kosova, Bosna ve Arnavutluk arkanizda. Insallah yarin ki skorlar Turkiyeye yeter. Aslinda cok ufak bir ihtimal hem Turkiye hem Arnavutlugun cikma ihtimali var ama cok cok zor. Destegimiz Turkiye icin. Insallah gruptan cikip en az yari final gorursunuz.