EURO 2016
EURO 2016

Beşiktaş Forum|EURO 2016 Bu başlıkta Euro 2016'yı konuşacağız.

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EURO 2016  [Okunma sayısı 462371 defa] EURO 2016

Çevrimiçi COB

Karmasik duygularla maci izledim. Bir taraftan Turkiye 1-0 kazansin Arnavutluk bir ust tura ciksin diyordu, en kotu berabere kalsin. Diger taraftan da Turkiye'nin oynadigi macta Turkiyeyi desteklememek ''ayip ve ahlaksizliktir'' diye dusundum. Karisik duygular vardi. Mac bitene kadar karmasik duygular devam etti, mac bittikten sonra da iki tebrik mesaji atmak istedim.

Helal olsun Arnavutluk, hala cok cok az sansin olmasina ragmen mucadelenle Avrupa futbolunda saygiyi hakettin. Kadro kalitene ve ilk kez katildigin turnuva olmasina ragmen hicbir macta ezilmedin, kaybettigin iki macta da puan yada puanlar alabilirdin. Gururlandirdiniz, tebrikler. Insallah devami da gelir hem Arnavutluk hem Kosova icin.

Turkiye, sana da helal olsun, biz cikamadik belki ama siz cikin ve ay yildizi en iyi sekilde temsil edin, Kosova, Bosna ve Arnavutluk arkanizda. Insallah yarin ki skorlar Turkiyeye yeter. Aslinda cok ufak bir ihtimal hem Turkiye hem Arnavutlugun cikma ihtimali var ama cok cok zor. Destegimiz Turkiye icin. Insallah gruptan cikip en az yari final gorursunuz.

Çevrimdışı mylife1903

Dusunun orta sahaniz var. Ayagina top geldiginde sirti kaleye donukde yuzunu donemiyor. Aldigi her topu geri veriyor stopperlere. Hizli oynayamiyor, oyunu sakinlestiremiyor, oyunu kuramiyor, baski altinda oynayamiyor, hizli dusunemiyor ve orta cizgiden uzun top deneyisleri disinda bir meziyeti yok. Bunun yaninda da topla iyi olmayip sirf kontrolsuz enerjisi ve defansif katkisi icin oynayan bir oyuncu var.

Bu orta saha ile nereye kadar? Selcuk bu seviyenin futbolcusu olmadigi kadar su turnuvanin en kotu oyuncularindan biri.
Selcuk kotu, ben ozani da begenmedim ama @atalay begenmis, ona saygim var maci bir daha izlersem bakacam ozana, zaten yilin golunu atinca kotu oynadi da denmez aslinda. Ama selcuk felaket, gs taraftari iyi sabrediyor. Bizde olsa 3. Mac zilgiti yer tribunden

Çevrimdışı TANERCAN

https://tablet.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=117899973

Umarım yarın Belçika yada İtalya kaybeder.

Nefret ediyorum şunlardan... Takma diyeceksiniz haklisiniz ama takiyorum

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Trtden erdogan ftye atarlandi, ft cikmamis galiba roportaja. Ne olduysa

Çevrimdışı Mehmet57

Renkliler neye dayanarak konusuyor ki. Su takimin en yetersiz, gerizekali 3 futbolcusu Volkan Sen, Ozan Tufan ve Selcuk Inan. Ozan atmasina ragmen Terim stopper cagirsaydi su an yedekte oturuyor olurdu. Nuri ve Oguzhan varken su dunyada Selcuk denen futbolcu bozuntusunu oynatacak hoca yoktur. Volkan Sen Srna'ya yaptigi hareketten sonra su maclarda cezali olmadigina dua etsin zaten.

Çevrimdışı goktasoktay

Trtden erdogan ftye atarlandi, ft cikmamis galiba roportaja. Ne olduysa
Ft toplantıda da trt muhabirinin sorusunu önce cevapladı, sonra da trt sorularını yanıtlamıyorum, trt ye de çıkmam dedi

iPad Pro cihazından fırlatıldı

Çevrimdışı mylife1903

Ft toplantıda da trt muhabirinin sorusunu önce cevapladı, sonra da trt sorularını yanıtlamıyorum, trt ye de çıkmam dedi

iPad Pro cihazından fırlatıldı
Cezasi var mi bu isin? Trt essek yukuyle para oduyor bu turnuvayi yayinlamak icin. Ligde bile rollrtaj vermedigin zaman ceza veriliyor.
Eger bir ceza olayi okursa ft cebinden odesin. Ulan ne manyak ulke olduk

Trtnin odedigi para bizim vergimiz
Ftnin aldigi para bizim vergimiz
Uefa ftue ceza verirse, cezAyi federasyon bizim vergilerimizlen trtye mi odeyecek oluyor.
Sonra hepsi usaga

Çevrimdışı 38life

Tablo aynen bu. Çok ballıyız çok final bile oynayabiliriz.

Sırasıyla Galler, Belçika ve Hırvatistanı yenip finale kalsak :D

Çevrimdışı Turco

Sırasıyla Galler, Belçika ve Hırvatistanı yenip finale kalsak :D

Hepsi dişimize göre, bizde bu bal varken neden olmasın  :ok:

Çevrimdışı Mehmet57

Galler'in Premier League karmasi oldugunu unutan Turk taraftarlar var malesef.

Çevrimdışı 38life

https://tablet.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=117899973

Umarım yarın Belçika yada İtalya kaybeder.

Nefret ediyorum şunlardan... Takma diyeceksiniz haklisiniz ama takiyorum

Afedersin ama o sayfaları neden okuyorsun? Aklından zorun mu var güzel kardeşim :D Git eşeklerin çiftleşmesini seyret belki bir fayda sağlarsın.

Çevrimdışı Koa_lAA

töbeler olsun finalmi :DDD

yav bu takım 2. tura kalsa bile matematik sonucu yolunu şaşırıp yanlış stada gitme ihtimali olan bir takım...etmeyin eylemeyin... olmaz bizden bişey...

tamam işte maç kazandık.. gol attık falan.. misyonumuzu tamamladık bence... italya yarın kaybeder...

Çevrimdışı 38life

töbeler olsun finalmi :DDD

yav bu takım 2. tura kalsa bile matematik sonucu yolunu şaşırıp yanlış stada gitme ihtimali olan bir takım...etmeyin eylemeyin... olmaz bizden bişey...

tamam işte maç kazandık.. gol attık falan.. misyonumuzu tamamladık bence... italya yarın kaybeder...

Neden milli takımın kötülüğünü istiyorsun?

Futbol mucizeler oyunudur. Bizim buraya kadar gelmemiz için 25 tane mucize gerçekleşti.

Çevrimdışı Mehmet57

Diyelim devam ettik, Galler ile oynayacaz.

Bir yanda temposu en yuksek olan ligin, fizik mucadelesi inanilmaz seviyede olan bir alt liginin oyunculari gelecek, dunyanin en temposuz orta sahasi Selcuk Inan'a rakip olacaklar.

Hirvatistan kadar olmaz, ama orta sahada kaybederiz. Hele ki yine Arda orta ikilinin onunde oynarsa.

Çevrimdışı TANERCAN

Afedersin ama o sayfaları neden okuyorsun? Aklından zorun mu var güzel kardeşim :D Git eşeklerin çiftleşmesini seyret belki bir fayda sağlarsın.
Sadece o sayfa olsa Facebook ta spor sayfaları da aynı.

Maçın adamı belli oldu mu?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Karmasik duygularla maci izledim. Bir taraftan Turkiye 1-0 kazansin Arnavutluk bir ust tura ciksin diyordu, en kotu berabere kalsin. Diger taraftan da Turkiye'nin oynadigi macta Turkiyeyi desteklememek ''ayip ve ahlaksizliktir'' diye dusundum. Karisik duygular vardi. Mac bitene kadar karmasik duygular devam etti, mac bittikten sonra da iki tebrik mesaji atmak istedim.

Helal olsun Arnavutluk, hala cok cok az sansin olmasina ragmen mucadelenle Avrupa futbolunda saygiyi hakettin. Kadro kalitene ve ilk kez katildigin turnuva olmasina ragmen hicbir macta ezilmedin, kaybettigin iki macta da puan yada puanlar alabilirdin. Gururlandirdiniz, tebrikler. Insallah devami da gelir hem Arnavutluk hem Kosova icin.

Turkiye, sana da helal olsun, biz cikamadik belki ama siz cikin ve ay yildizi en iyi sekilde temsil edin, Kosova, Bosna ve Arnavutluk arkanizda. Insallah yarin ki skorlar Turkiyeye yeter. Aslinda cok ufak bir ihtimal hem Turkiye hem Arnavutlugun cikma ihtimali var ama cok cok zor. Destegimiz Turkiye icin. Insallah gruptan cikip en az yari final gorursunuz.
Arnavutluk turnuvaya renk kattı. İnşallah el ele çıkarız.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Turco

Diyelim devam ettik, Galler ile oynayacaz.

Bir yanda temposu en yuksek olan ligin, fizik mucadelesi inanilmaz seviyede olan bir alt liginin oyunculari gelecek, dunyanin en temposuz orta sahasi Selcuk Inan'a rakip olacaklar.

Hirvatistan kadar olmaz, ama orta sahada kaybederiz. Hele ki yine Arda orta ikilinin onunde oynarsa.

Ya hocam büyütmeyin bu kadar Galler'i. Adamlar turnuvaya iki forvet getirdi ikiside ingiltere 2.lig takımında oynuyor. Bizim takımın değeri Galler'den daha fazla. Bale gününde olmazsa çok rahat eleriz.

Çevrimdışı 38life

Sadece o sayfa olsa Facebook ta spor sayfaları da aynı.

Maçın adamı belli oldu mu?

Hiçbirini takip etmiyorum ve çok mutluyum :) Sadece bu forumu okuyor ve yazıyorum. Bi yandan da Ali Ece ve Uğur Melekeyi seyrediyorum.  Rakipleri dinleyip kendini sinir edenleri de anlamıyorum :)

Çevrimdışı 38life

Ya hocam büyütmeyin bu kadar Galler'i. Adamlar turnuvaya iki forvet getirdi ikiside ingiltere 2.lig takımında oynuyor. Bizim takımın değeri Galler'den daha fazla. Bale gününde olmazsa çok rahat eleriz.

Ali Ece Galleri elememiz beni şaşırtmaz dedi az önce.

Çevrimdışı Mehmet57

Onu diyorum zaten. Bale, Ramsey, Allen, Williams, Davies, Chester, King, Ledley hepsi Bale haric BPL oyunculari.

Adamlar muthis teknik, oyunun guzel yonunu oynayabiliyor diye degil. BPL'in temposu ve Championship'in fizik mucadelesine alisik futbolcular ile dolu. Orta sahasina Arda ve Selcuk olan bir takima karsi bayram edecekler.

Çevrimdışı tangaz

bale ve ramsey bence ikisi de çok ekstra adamlar. baleyi durduracak savunmacı tr hudutlarında hiç yetişmedi...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

Bunlar olduysa herşey olur :)

Buralara nasıl geldiğimizi unutmayın arkadaşlar. Herşey mümkün :) Zaten kimse favoriyiz demiyor. Sürpriz bekliyoruz. Bazen gün oluyor Beşiktaş Kayseri Erciyesspora yeniliyor. Olmaz denen şey oluyor işte bazen. Oyüzden başlamadan bitirmek yanlış bi düşünce. Fatih Terimden nefret ediyor olmamız, Sahada Beşiktaşlı oyuncu olmaması Türkiyeye antipati duymamızı sağlamalı.

Çevrimdışı Turco

Bunlar olduysa herşey olur :)

Buralara nasıl geldiğimizi unutmayın arkadaşlar. Herşey mümkün :) Zaten kimse favoriyiz demiyor. Sürpriz bekliyoruz. Bazen gün oluyor Beşiktaş Kayseri Erciyesspora yeniliyor. Olmaz denen şey oluyor işte bazen. Oyüzden başlamadan bitirmek yanlış bi düşünce. Fatih Terimden nefret ediyor olmamız, Sahada Beşiktaşlı oyuncu olmaması Türkiyeye antipati duymamızı sağlamalı.

Hocam bunlar tesadüf değil, bu millete Allah yardım ediyor bu kadar da tesadüf olmaz. Bu olanları başka türlü açıklayamazsın.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ekşi'den :kop:

"beşiktaş'a geldiği günden beri tek bir maçını dahi kaçırmadım.

maalesef kendisi dün fransa'da geçirdiği bir trafik kazasında hayatını kaybetmiştir. 21 haziran 2016 türkiye çek cumhuriyeti maçı'nda sahada olan onun yerine geçen yossi kohen'dir.

ismail olsa bilirdik yani..."
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Turco

bale ve ramsey bence ikisi de çok ekstra adamlar. baleyi durduracak savunmacı tr hudutlarında hiç yetişmedi...

Ya siz neden bu kadar ümitsizsiniz ben onu anlamıyorum. Ya 2008'de ki kadroya bi bak hele.

Gökhan Zan, Sabri, Emre Güngör, Ayhan Akman, Uğur Boral, Servet Çetin biz bu kadar kazmaya rağmen Almanlara son dakika golüyle yenildik yoksa final oynayacaktık. Önümüzde müthiş bi fırsat var sanki biri yukardan müdahale ediyor gibi. Elemelerden beri olmaz artık denilen mucizeleri yaşıyoruz. Herşey istediğimiz gibi gidiyor, finale kadar karşımıza çıkacak bütün takımlar dişimize göre. Bi tane dünya devi büyük takım çıkmayacak karşımıza.

Etiketler: