EURO 2016
EURO 2016

Beşiktaş Forum|EURO 2016 Bu başlıkta Euro 2016'yı konuşacağız.

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EURO 2016  [Okunma sayısı 463736 defa] EURO 2016

Çevrimdışı Berat

Benim bildigim ft takimi cekleri 90. Dakikada arda turanin goluyle yener.

Defanstan birinin bacağına çarpıp..

Çevrimdışı Ersoy

Milli takım iyice karıştı biz yenemeyiz. Ayrıca İtalya'da Buffon ve  candreva antrenmana katılmamış korkuyorum biraz. Yedek kadro çıkacaklar galiba. Bide şike yaparlarsa şaşmamak gerek.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Turco

Çekler'i yeneceğimizi sanmıyorum ama bu Fatih Terim o kadar ballıdır ki gider Çekler'i 1-0 falan şansa bala yener ve en iyi 3. ler arasına girip şampiyonaya devam edebiliriz.

Romanya-Arnavutluk maçı berabere biterse Romanya 2 puanda kalıyor. E Grubu'nda Belçika ile İtalya maçlarını kaybetmezse İsveç ve İrlanda en fazla 2 puanla grubu tamamlıyor.

Biz de gider Çekler'i yenersek 3 puanla en iyi 3. ler arasına gireriz. Zor gibi gözükse de Romanya berabere kalırsa olmayacak birşey de değil.

Dediğim gibi Fatih Terim ballıdır.

aynen dediğin gibi olacak. bu turnuvaya nasıl son dakikada kıl payı ile katıldıysak gruptan da o şekil çıkıcaz. romanya-arnavutluk maçı  berabere biterse zaten %80 çıkarız gibime geliyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Yunus Emre Dökmeci yukaridaki fotoya bak. Adam marka kaleci. Ben seviyorum boyle tipleri.
Gelsin bu adam alsinlar yanina carvalhoyu kalan parayi sol beke bassinlar.
Bugun neredeyse aliyordum gabor donu benim hanim vazgecirdi.
Hindistan ligi mi abi burasi

Kiraly - Carvalho falan :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Bir tik ustu iste. Hindistan ligi olsa rustuyu falan yazmak lazimdi yahu

Çevrimdışı tangaz

hindu liginden kimse turnuvada oynamıyor adam portekiz milli b.alves rolando veya daha gençleri hiç biri carvalhoyu kesemiyor quaresmanın sıksık yedek kaldığı portekizde banko oynuyor  :bandit: kiraly desen biim ligde muslera dışında herkesi keser  :ok:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Arena_

EURO 2016'da en iyi 4 grup 3.'sünün çıkması ve son maçların tarihlerinin gruplarda farklı tarihlerde olması çok saçma. Bizden sonra 2 grupta daha maç var. Şike olmayacağı ne malum? ki UEFA çatır çatır çatırdarken!

Çevrimdışı mylife1903

hindu liginden kimse turnuvada oynamıyor adam portekiz milli b.alves rolando veya daha gençleri hiç biri carvalhoyu kesemiyor quaresmanın sıksık yedek kaldığı portekizde banko oynuyor  :bandit: kiraly desen biim ligde muslera dışında herkesi keser  :ok:
@tangaz reis bazen cozum okadar basit, okadar gozumuzun onundeki.
Simdi dusunmeden edemiyorum. Mesela feda sezonunda rustuyu gonderdikten sonra ki com buyuk hatadir. Bu gabor ile carvalhoyu alsaydik. Adamlar bala oynuyor olacakti. Deli para kazanmistik yerlerine adam almaya gerek yok birak iynasinlar. 40 yasina kadar oynayan futbolcu az oluyor ama  belli ediyorlar kendilerini bizim atibada bence 40 yasina kadar oynar.
Ulan gelde zaman makinesine binme simdi. Git 2011 yilina baskana citlat.

Çevrimdışı worns

Kiraly 40 oldu artık ama bence Roman Weidenfeller'in hala oluru var. 3 sene oynar her seviyede ihtiyacımızı karşılar. Savunmaya da liderlik yapar, yol yordam gösterir. :)

Çevrimdışı Ersoy

Kiraly 40 oldu artık ama bence Roman Weidenfeller'in hala oluru var. 3 sene oynar her seviyede ihtiyacımızı karşılar. Savunmaya da liderlik yapar, yol yordam gösterir. :)

Alman adamdan umut kesilmez. :lol: Bence de olabilir en azından Fabri alacaklarsa Boyko'ya şans versinler daha mantıklı ya da Weidenfeller'e yürüsünler.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı tangaz

İtalya'nın efsane futbolcularından Andrea Pirlo, 'I Think Therefore I Play' (Düşünüyorum öyleyse oynayabilirim) kitabında, 2001-2002 sezonunda Milan'dayken teknik direktörlüklerini yaptığı Fatih Terim ile ilgili çarpıcı ifadelere yer verdi.

İşte Pirlo'nun kitabında yer alan o bölüm:

Berlusconi ve Ancelotti arasında karşılıklı sevgiye dayanan, oldukça sağlam bir ilişki vardı. Fakat bunun Milan'ı çalıştıran herkes için geçerli olduğunu söyleyemem, örneğin Fatih Terim...

Fatih Terim oldukça dikkat çekici ve kurallara alerjisi varmış gibi gözüken garip bir insandı. Daha en başında Milan'da uzun süre görev yapamayacağı oldukça belliydi ve kısa bir süre sonra da kovuldu.

Terim Milan'dan önce, canının istediği her şeyi yapabildiği, daha düşük profilli takımlarda görev almıştı ama burası Milan'dı. Burada bazı hareketlerin tolere edilmeyeceğini herkes bilirdi.

Mesela; öğle yemeğine canı isteyince geç katılıyordu. AC Milan'ı temsil etmesi gereken resmi aktivitelere kravat takmadan gelebiliyor; sonra bu aktivitelerden, evinde "biri bizi gözetliyor" seyretmek için kimseye haber vermeden erkenden ayrılıp, Galliani'yi masasında tek başına bırakıyordu. Kendisini tesislerde John Travolta gibi garip, cafcaflı ve renkli kıyafetler giyerken görüyorduk.

Görevi boyunca kendisinin adeta gölgesi gibi olan deli bir tercümanı vardı. Terim'in 5 dakikalık ateşli konuşmalarını, duygusuz şekilde 5 saniyede tercüme eden bir adam... Tercümanı bir ara Terim'e medya ile tüm ilişkileri süresiz kesmesini tavsiye etti. Medya ile ilişkileri kesmek... Süresiz... AC Milan'da... İletişimin her şeyden önemli olduğu ve mükemmel yönetildiği bir kulüpte...
Özellikle göreve başladığı ilk günlerde yaptığı takım toplantıları ise unutulmazdı. Terim eline bir tebeşir alıp taktik tahtasına 11 daire çizerdi. Tahtadaki her daire sahaya çıkacak bir oyuncuyu temsil ederdi. Ancak konuşmanın ortasında taktik tahtası, çizdiği oklardan ve karalamalardan öyle bir hale gelirdi ki; hangi dairenin kimi işaret ettiğini anlamak imkansızlaşırdı. Taktik tahtası, oyuncuları ve mevkileri birbirinden ayırmanın mümkün olmadığı karmakarşılık bir hal alırdı. Kısacası tam bir kaos... Sadece kalecinin kendi pozisyonundan emin olabildiği bir kaos...

Toplantı sırasında bir daireyi işaret edip, "Costacurta, tam burada olman gerekiyor" diye konuşmaya başlardı. Bir gün dayanamayıp, "Ama patron, o gösterdiğin dairenin biraz önce benim olduğunu söyledin, Costacurta değil ki" demek zorunda hissettim.

İşin daha da kötüsü konuşma ilerledikçe defans bölgesindeki dairelerle, forvettekileri karıştırmaya başlardı. Artık öyle bir hal almıştı ki, kendi aramızda 'Acaba bunu Berlusconi'nin gizli rüyası olan 2-4-4 taktiğini gerçekleştirmek için bilerek mi yapıyor' diye şakalaşmaya başlamıştık.

Ancak şaka bir yana, Terim'in taktik bilgisinin yetersizliğini ve tüm oyun planının takımı bağıra çağıra motive ederek, sahada iyi bir sonuç almamızı ümit etmek olduğunu anlamamız çok uzun bir süre almadı. Belki böyle bir plan başka yerlerde geçerli olabilirdi ancak Milan'da işlemezdi, İşlemedi de... Milan'da uzun süreli görev alabilmek için bundan çok daha fazlasına ihtiyaç vardı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı worns

Arda'nın ıslıklanması üzerine güzel bir yazı

http://www.socratesdergi.com/2016/06/18/neden-sonuc/

Çevrimdışı Berat

Arda'nın ıslıklanması üzerine güzel bir yazı

http://www.socratesdergi.com/2016/06/18/neden-sonuc/

Bu yazıyı paylaştığın için teşekkürler, neleri unutmuşuz bir ışık tuttu.

Çevrimdışı ismail

Milli takıma senol hoca diyorlar böyle bir şey olabilirmi?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Milli takıma senol hoca diyorlar böyle bir şey olabilirmi?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şenol Hoca'yı bir yere göndermeyiz. Fatih Terim'den önce Mustafa Denizli'yi getireceklerdi gitsinler onu getirsinler.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mylife1903

Şenol Hoca'yı bir yere göndermeyiz. Fatih Terim'den önce Mustafa Denizli'yi getireceklerdi gitsinler onu getirsinler.
Daum gelsin, ne senolu

Çevrimdışı OrhanAker

Milli takım için benim içimden geçen isimler Rıza çalımbay veya Aykut kocaman ibrahim üzülmez de yardımcı olur.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Milli takım turnuvanın maç başına en çok koşan sondan ikinci takımı olarak gurur vesilesi oldu. Prim hesabı yapıcaklarına biraz oturma organlarını kaldırıp koşsalardıda en azından futbol oynayarak elendik deseydik.

Çevrimdışı Ersoy

Romanya kazanırsa işimiz bitiyor mu ?

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı murat_

yanliz basin da cok fena imPARAtoru aklama calismalari var onun taktiksel veya oyuncu tercihlerinde sikinti yok gayet basarili pirim konusu bahanesi ile  tum suc oyuncularda algisi almis basini gidiyor fatihin f sini agzinq alan yok artik

Çevrimdışı OrhanAker

Ohaa yani pogba :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Pogba neler yapiyo la oyle :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İsviçrenin zenci forveti de iyi bnce 18 yaşındaymış comanda fişek gibi yardırıyor

Çevrimdışı MUSTAFA_

Arnavutluk attı  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi COB

Arnavutluk atti :D

Etiketler: