EURO 2016
EURO 2016

Beşiktaş Forum|EURO 2016 Bu başlıkta Euro 2016'yı konuşacağız.

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EURO 2016  [Okunma sayısı 462358 defa] EURO 2016

Çevrimdışı mylife1903

@tangaz bizim carvalho dokturuyor yahu
Hic klik mlik ugrasmadan alsalar ya paramiz cebimizde kalsa. 3 sene daha oynar o, herif atiba gibin zargana gr yag yok adamda.
Bu arada avusturyanin formasini cok begendim ben. Dar kesim cok yasmisti adamlara, bizim ozan tufanda falan dusunemiyorum tabi, sporcu sutyeni takmak lazim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

En iyi 3.cülük olayı olmasaydı bu maç böyle geçmezdi ve 0-0 bitmezdi. Daha önce @atalay ın da dediği gibi en iyi 3.cülük olayı futbol kalitesini ciddi derecede düşürdü.
Herkes beraberliğe yatıyor  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

Belçika ve Portekiz aynı grupta değil  :kop:

Maceristan - İzlanda - Portekiz - Avusturya

Ulan!  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Düşüne düşüne kafayı yedim sonunda...  :lol:

Macaristanın Portekizi yenmesi durumunda bu gerçekleşecek ozaman. İhtimal biraz düştü.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Eveeeeeeeet böylelikle Belçika son maçta Portekizi yenerse Portekiz 2 puan ile 3.cü olarak tamamlıyor ve Biz Çek cumhuriyetini yenersek çıkıyoruz :D
Belçika :alala:

Portekiz - Macaristanla oynuyor Belcika , Italyanin gurubunda :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 38life

Belçika :alala:

Portekiz - Macaristanla oynuyor Belcika , Italyanin gurubunda :busted_cop:

Portekiz Macaristan maçı da berabere biter büyük ihtimal. Macaristan avantajını riske etmeyecektir.

Çevrimdışı EMİR EMRE

4 puan yapan gruplardan kesin olarak çıkar, o yüzden Macaristan işi garantiledi.

Portekiz 5 Macaristan 4 İzlanda 3 Avusturya 2 biter bu grup.

Çevrimdışı tangaz

@tangaz bizim carvalho dokturuyor yahu
Hic klik mlik ugrasmadan alsalar ya paramiz cebimizde kalsa. 3 sene daha oynar o, herif atiba gibin zargana gr yag yok adamda.
Bu arada avusturyanin formasini cok begendim ben. Dar kesim cok yasmisti adamlara, bizim ozan tufanda falan dusunemiyorum tabi, sporcu sutyeni takmak lazim.

@mylife1903 bizim carvalho turnuvadaki en sağlam en teknik ayağı en düzgün stoperlerden biri.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Ucu maci berabere bitirip gruptan cikan olur mu?
Eger boyle bir olay gerceklesirsa, sandiktan naftalinli ozel kufurlerimi cikaracagim ft icin. Su avusturya milli takimi gibi oynayamiyoruz, sanki berazilya millimtakimi bizimki. Butun superlig takimlari otobus cekiyor zaten cik savunma yapmaya calis, berabere kal be

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 bizim carvalho turnuvadaki en sağlam en teknik ayağı en düzgün stoperlerden biri.
Valla reis ben sevmem ama bu pepeyi de begendim bu turnuvada.
Bizim carvalhonun hizi da iyi hala. Rodolfodan hizli.

Çevrimdışı 38life

4 puan yapan gruplardan kesin olarak çıkar, o yüzden Macaristan işi garantiledi.

Portekiz 5 Macaristan 4 İzlanda 3 Avusturya 2 biter bu grup.

Gruptan çıkmakla bitmiyor ki iş. Macaristan bukadar avantaj elde etmişken 3.cü olarak çıkmayı asla istemez. Portekizi kitleyip beraberliğe yatmak isteyeceklerdir. Ki Portekizin kapanan savunmalar karşısında ne kadar zorlandığını biliyoruz...

Çevrimdışı tangaz

Valla reis ben sevmem ama bu pepeyi de begendim bu turnuvada.
Bizim carvalhonun hizi da iyi hala. Rodolfodan hizli.

evet rodolfodan her anlamda iyi belki kafa toplarında geridedir onun dışında rodolfoyu cebinden çıkarır
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

evet rodolfodan her anlamda iyi belki kafa toplarında geridedir onun dışında rodolfoyu cebinden çıkarır
O kadarda değil abi rholdofo bizim sisteme çok uymadı yoksa iyi stoperdir...

Çevrimdışı mylife1903

Aslinda iyi mac oldu. Avusturyayi da portekizi de begendim.
Bizim milli takim ikisinin oynadigini da oynayamiyor, yazik.
Avusturya guzel savundu, az hata yaptilar. Sag bekleri uyudu bir pozisyonda onda penalti yaptilar, fazla defolari olmadi.
Portekiz ise ihtirasli futbol oynadi ama topu kaleye sokamayinca en cok 1 puan aliyorsun.
Ronaldonun ofsayt olan golu cok guzel goldu. Bizim mario gomezde hep boyle ofsaytte bekler yan toplarda, sonra paralel kosuyu zikzakli yapar ki ofsayte dusmesin, ronaldo statik kaldi biraz.

Isvesli anderson vardi sonralari fbde oynadi o da boyle beklerdi mal gibi, o birde okuz gibiydi komple egilirdi yanina kimseyi sokmazdi, sonra iki adim geri cikar topa vurulmadan, kafayi cakardi.

Avusturya takiminda iyi futbolcular var, ustelik futbolu da iyi biliyorlar cok guzel tek pas oynuyorlar. Portekiz takimi ise yetenek zengini, akil fakiri. Yazik

Simdi bizim mario gomez portekizde oynasa her mac 2-3 tane sallar abartmiyorum, adamlar super yukleniyor hatta yuklenme tarzlarini ispanyadan daha cok seviyorum ben. Eee topu kaleye sokacak adamin yoksa, sabaha kadar yuklen, karsi takim hata yapmadikca gol gelmiyor. Yahu bu almeydadan bizim kadar portekizliler de cekmistir, almeyda sonrasi nasil bir travmaysa adamlar santrafor almiyorlar kadroya.

Gruptan çıkmakla bitmiyor ki iş. Macaristan bukadar avantaj elde etmişken 3.cü olarak çıkmayı asla istemez. Portekizi kitleyip beraberliğe yatmak isteyeceklerdir. Ki Portekizin kapanan savunmalar karşısında ne kadar zorlandığını biliyoruz...
Da Macarlar defans yapamiyor iste sikinti orda :D

Kaleci zaten MANTAR Ronaldo delik desik eder bu sefer :busted_cop:

Çevrimdışı EMİR EMRE

e tabi orası daha ayrı bir boyut.

biz bu rezil oyunla sadece 2. tur hayali kurabileceğimiz için minimal düzeyde düşünüyoruz. oysa ki 2. turdaki avantajlı konum da önemli.

Çevrimdışı 38life

Da Macarlar defans yapamiyor iste sikinti orda :D

Kaleci zaten MANTAR Ronaldo delik desik eder bu sefer :busted_cop:

Kiraly mi mantar????

Çevrimdışı mylife1903

Kiraly mi mantar????
Pijamali ya ondan seeetti herhalde, mantara benziyor hesabi. Kiraly bugun gelsin ben raziyim, bizim tolganin ayakla atamadigi yere eliyle atar topu, ustelik uzun don yeniden moda olur. Kartalyuvasinretro urunler gabor donu, gabor pijamasi, kiraly marka esofman

Çevrimdışı 38life

Pijamali ya ondan seeetti herhalde, mantara benziyor hesabi. Kiraly bugun gelsin ben raziyim, bizim tolganin ayakla atamadigi yere eliyle atar topu, ustelik uzun don yeniden moda olur. Kartalyuvasinretro urunler gabor donu, gabor pijamasi, kiraly marka esofman

Harbiden güzel olur :)

Avusturya maçını 90 dakika seyrettim çok iyiydi Kiraly. Bugünkü maçta bir hatası oldu ama o pozisyon biraz karışık ve tartışmalı bir pozisyon.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Adam kral ya. Destekçileri de var :D

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Çekler'i yeneceğimizi sanmıyorum ama bu Fatih Terim o kadar ballıdır ki gider Çekler'i 1-0 falan şansa bala yener ve en iyi 3. ler arasına girip şampiyonaya devam edebiliriz.

Romanya-Arnavutluk maçı berabere biterse Romanya 2 puanda kalıyor. E Grubu'nda Belçika ile İtalya maçlarını kaybetmezse İsveç ve İrlanda en fazla 2 puanla grubu tamamlıyor.

Biz de gider Çekler'i yenersek 3 puanla en iyi 3. ler arasına gireriz. Zor gibi gözükse de Romanya berabere kalırsa olmayacak birşey de değil.

Dediğim gibi Fatih Terim ballıdır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mylife1903

Bence oyle :tabe:
@Yunus Emre Dökmeci yukaridaki fotoya bak. Adam marka kaleci. Ben seviyorum boyle tipleri.
Gelsin bu adam alsinlar yanina carvalhoyu kalan parayi sol beke bassinlar.
Bugun neredeyse aliyordum gabor donu benim hanim vazgecirdi.

Çevrimdışı cagdas44

Çekler'i yeneceğimizi sanmıyorum ama bu Fatih Terim o kadar ballıdır ki gider Çekler'i 1-0 falan şansa bala yener ve en iyi 3. ler arasına girip şampiyonaya devam edebiliriz.

Romanya-Arnavutluk maçı berabere biterse Romanya 2 puanda kalıyor. E Grubu'nda Belçika ile İtalya maçlarını kaybetmezse İsveç ve İrlanda en fazla 2 puanla grubu tamamlıyor.

Biz de gider Çekler'i yenersek 3 puanla en iyi 3. ler arasına gireriz. Zor gibi gözükse de Romanya berabere kalırsa olmayacak birşey de değil.

Korkmuyor değilim balık hafızalıyız yaşananları unutur yine bu adamı desteklemeye devam ederiz. Sanıyorum teknik direktör olmadan Arda arkadaşlar bugün böyle böyle yapalım diyerek hareket etsek bile daha iyisini elde ederdik

Çevrimdışı mylife1903

O degil de cekler ile berabere kalirsak iki puanli bir takimin cikma ihtimali oluyor galiba, ne scma turnuva oluyor. Alsinlar 8 takim iki grup sonra final four, kiran kirana maclar olsun, millet birbirini yesin. Euro92 gibi

Çevrimdışı mylife1903

Benim bildigim ft takimi cekleri 90. Dakikada arda turanin goluyle yener.

Etiketler: