Aslinda iyi mac oldu. Avusturyayi da portekizi de begendim.
Bizim milli takim ikisinin oynadigini da oynayamiyor, yazik.
Avusturya guzel savundu, az hata yaptilar. Sag bekleri uyudu bir pozisyonda onda penalti yaptilar, fazla defolari olmadi.
Portekiz ise ihtirasli futbol oynadi ama topu kaleye sokamayinca en cok 1 puan aliyorsun.
Ronaldonun ofsayt olan golu cok guzel goldu. Bizim mario gomezde hep boyle ofsaytte bekler yan toplarda, sonra paralel kosuyu zikzakli yapar ki ofsayte dusmesin, ronaldo statik kaldi biraz.
Isvesli anderson vardi sonralari fbde oynadi o da boyle beklerdi mal gibi, o birde okuz gibiydi komple egilirdi yanina kimseyi sokmazdi, sonra iki adim geri cikar topa vurulmadan, kafayi cakardi.
Avusturya takiminda iyi futbolcular var, ustelik futbolu da iyi biliyorlar cok guzel tek pas oynuyorlar. Portekiz takimi ise yetenek zengini, akil fakiri. Yazik
Simdi bizim mario gomez portekizde oynasa her mac 2-3 tane sallar abartmiyorum, adamlar super yukleniyor hatta yuklenme tarzlarini ispanyadan daha cok seviyorum ben. Eee topu kaleye sokacak adamin yoksa, sabaha kadar yuklen, karsi takim hata yapmadikca gol gelmiyor. Yahu bu almeydadan bizim kadar portekizliler de cekmistir, almeyda sonrasi nasil bir travmaysa adamlar santrafor almiyorlar kadroya.