EURO 2016
EURO 2016

Beşiktaş Forum|EURO 2016 Bu başlıkta Euro 2016'yı konuşacağız.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EURO 2016  [Okunma sayısı 464312 defa] EURO 2016

Çevrimdışı firewater

Yalniz fatih terim gelirse sadece kendi gelmeyecek gs ye. Butun destek ekibiyle. O yuzden cok sinsi bi sezona hazir olun. Istemem ben milletvekili falan olsun uzak dursun futboldan

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu tillahıyla gelsin. MD geldi de ne oldu? Fatoşda MD gibi olacak 2-3yıl gün yüzüne çıkamayacak inşallah.

Çevrimdışı tangaz

bitti mi? yoksa daha bitmedi mi? dedik mi? demedik mi?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

bitti mi? yoksa daha bitmedi mi? dedik mi? demedik mi?
Baslamadik galiba hala @tangaz. Hani bir baslasak bitirecez de
Insallah gol atariz yahu, is oraya gidiyor.
Yahu sifir averaj ile atilan gol sifir yenilen gol sifir galibiyet sifir maglubiyet sifir puan 3 olsa ben dunden raziyim. Oynayamiyoruz zaten, cik oynamadan, oynatmadan bitirmeye calis bare

Çevrimdışı tangaz

Baslamadik galiba hala @tangaz. Hani bir baslasak bitirecez de
Insallah gol atariz yahu, is oraya gidiyor.
Yahu sifir averaj ile atilan gol sifir yenilen gol sifir galibiyet sifir maglubiyet sifir puan 3 olsa ben dunden raziyim. Oynayamiyoruz zaten, cik oynamadan, oynatmadan bitirmeye calis bare

son maç 1-0 biterse aynı 96 şampiyonası gibi olur, 3 maç sıfır gol sıfır puan yenen gol 5, parator turnuvadan sonr gs.nin başına geçer. filmin tkrarı gibi olur
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı 38life

Beşiktaş ve Fenerbahçe karması, kimyanın en üst düzeyde olduğu en kaliteli kadro budur. 5 Beşiktaşlı, 4 Fenerli ve 2 Leverkusen'lı kadro. Eğer çok üst düzey kaliteli bir kadronuz yoksa kimyanız çok önemlidir Milli takımda. Birbirini tanıyan bir iskelet olmalı.

Şu kadroyu kurup şu kadroyla boy gösteremedik ya ona yanıyorum...

Edit: Terimle Volkanın, Töreyle Ömerin husumetleri beni ilgilendirmiyor. Bunlar çözülmeyecek şeyler değil. Ancak çözüm yerine ego tercih edilirse çözülmez tabi.

Çevrimdışı Arena_

Beşiktaş ve Fenerbahçe karması, kimyanın en üst düzeyde olduğu en kaliteli kadro budur. 5 Beşiktaşlı, 4 Fenerli ve 2 Leverkusen'lı kadro. Eğer çok üst düzey kaliteli bir kadronuz yoksa kimyanız çok önemlidir Milli takımda. Birbirini tanıyan bir iskelet olmalı.

Edit: Terimle Volkanın, Töreyle Ömerin husumetleri beni ilgilendirmiyor. Bunlar çözülmeyecek şeyler değil. Ancak çözüm yerine ego tercih edilirse çözülmez tabi.

Caner ile Selçuk çok formsuzlar iş yapmaz. Gerisi harika kadronun ama Emre Mor nasıl oluyorsa bu kadroda Töre'nin yedeği Kerim Frei'de olabilir

Çevrimdışı mylife1903

Hic olmadi atinc ile semih ile bakin semih diyorum ki bence futbolcu degildir, oynasaydi ftnin en azindan savunulacak tarafi olurdu. Tandemi oturtuyorum iyi oyuncu cikana kadar bu cocuklar oynayacak derdi. Bizde helal olsun herif ft ama bak gelecegi dusunuyor falan derdik, ben savunurdum en azindan.
Herifin tutunacak dali yok. Kerim frei ile oyna be kardesim, ki ben kerim diyorum ama kerimi mesela bizim takim icin ilk 11 oyuncusu olarak gormuyorum. Oyna kerim ile ulan zaten kerim kotu oynasa ardadan iyi oynar. En azindan genclerle cikiyorum daha onumuzde cok turnuva var dersin.

Herif yerini oyle saglamlastirmis ki aciklama geregi bile duymuyor. Simdi ben federasyon baskani olacaktim bunun agzina ederdim, sorardim, sorgulardim. Herif teknik direktor degil, futbol direktoru. Iste bizim turkiyenin en buyuk problemi bu, vasifsiz insanlar yahut birinin yakinlari bazi koltuklara hak etmeden oturuyorlar ve astigim astik, kestigim kestik, kimse de sormuyor ulan sen kimsin ulan

Çevrimdışı cursedofdragon

kadroda birtane fenerli var topal oda :)

Türk milli takımında oynayabilecek stoperler ;

Atınç,Ersan,Serdar aziz,Ömer Toprak,Yalçın ayhan.

Oynayan Hakan balta,Topal (Devşirme)

Çevrimdışı 38life

kadroda birtane fenerli var topal oda :)
Resmi olarak şuan hangi takımda oynadıkları mi önemli kimya için yoksa son sezonda nerde oynadıkları mi?

Volkan Demireli de gormedin sanırım
[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2016, 13:16:42 38life ]

Çevrimdışı Berat

Resmi olarak şuan hangi takımda oynadıkları mi önemli kimya için yoksa son sezonda nerde oynadıkları mi?

Akıllar Babacan'da kalmış olsun :)

Çevrimdışı 38life

Akıllar Babacan'da kalmış olsun :)
:)

Ne kadar nefret etsem de Ayı'nin tecrübesi önemli bir faktör. Hirvatistandan yediğimiz o golü ayi yemezdi diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Berat

:)

Ne kadar nefret etsem de Ayı'nin tecrübesi önemli bir faktör. Hirvatistandan yediğimiz o golü ayi yemezdi diye düşünüyorum.

Ön direkten yedi o :D

sen 4 fenerli yazdığın için öyle dedim volkan'ı görünce direk babacan dedim soyadını okumadım :) 2 fenerli oluyor topal ve volkan demirel.

Kimya olarak bakıcak olursak evvet birbirini tanıyan oyunculardan oynamak daha mantıklı :) Defansı'ı fenerden orta saha'yı ve forveti bizden kursak daha farklı olurdu :)

Çevrimdışı atalay

Fiziksel ve mental olarak kötü bir oyuncu grubunun üzerine güçlü bir oyun şablonu ve pratiği oluşturamayınca ortaya çıkan ürün bu kadar oluyor. Açıkçası tüm hazırlık maçları ve şampiyondaki 2 maçta birkaç somut fikir gördüm. Fakat oyun ve oyuncu tercihleri ile bu fikirlerinde pratikte bir karşılığı oluşmadı. Yazık oldu. 

Çevrimdışı atalay

Fakat en kötüsü bu tablonun oluşmasına sebep olanlara halen doğru soruları soramayacak, doğru eleştireler getiremeyecek kadar işgüzar olan medya ve yayın çalışanlarının varlığı.

Çevrimdışı Çağatay

Fiziksel ve mental olarak kötü bir oyuncu grubunun üzerine güçlü bir oyun şablonu ve pratiği oluşturamayınca ortaya çıkan ürün bu kadar oluyor. Açıkçası tüm hazırlık maçları ve şampiyondaki 2 maçta birkaç somut fikir gördüm. Fakat oyun ve oyuncu tercihleri ile bu fikirlerinde pratikte bir karşılığı oluşmadı. Yazık oldu.

Şu oyuncu grubunu şenol hoca yönetseydi en azından mental olarak biraz daha hazır
ve daha efektif bir şablon üzerinden doğru oyuncularla daha güzel bir oyun oynayabilidik
belki yine ispanyaya yenilirdik ama en azından ezilmezdik ve turnuvanın en kötü takımı olmazdık

http://sosyal.hurriyet.com.tr/yazar/ugur-meleke_605/24-takimin-en-kotusuyuz_40119085
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ersoy

İrlanda, Belçika ve İtalya'yı yenemez,
İsveç Belçika'yı yenemez,
Romanya Arnavutluk berabere kalır,
Biz de kazanırsak, gruptan çıkıyoruz.

Hala çıkma şansımız var ama biz nasıl kazanacağız belli değil

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Berat

İrlanda, Belçika ve İtalya'yı yenemez,
İsveç Belçika'yı yenemez,
Romanya Arnavutluk berabere kalır,
Biz de kazanırsak, gruptan çıkıyoruz.

Hala çıkma şansımız var ama biz nasıl kazanacağız belli değil

Heyt be.

Çevrimdışı Ersoy

Heyt be.
Biz kazanamayız ki bu ihtimaller olması zor şeyler değil. Çekler de 2 atar biter işte turnuva.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı 38life

Biz kazanamayız ki bu ihtimaller olması zor şeyler değil. Çekler de 2 atar biter işte turnuva.

Aynen ben de sabah bi göz attım bunca rezilliğe rağmen hala baya bir şansımız var.

İhtimaller içinde en zor olanı bizim çekleri yenmemiz...

Bu arada Arnavutluk Romanyayı 1-0 yenerse ve biz Çekleri 2 -0 yenersek yine çıkıyoruz. Averajlar bile aynı oluyor ama atılan gol sayısı. bizim 1 fazla olmuş oluyor.

Başka ihtimaller de var... Bu akşamki maçlarla birlikte bütün gruplarda 2.ci maçlar oynanmış olacak. Şu maçlar oynansın ondan sonra ihtimalleri hesaplıcam :)

Çevrimdışı Yasin A.

çeklere 3 atar 3 puanla gruptan çıkarız rahat olun hatta golleri hırs yapan arda (2) ve ozan tufan atar.
 :kop:

Çevrimdışı Berat

Aynen ben de sabah bi göz attım bunca rezilliğe rağmen hala baya bir şansımız var.

İhtimaller içinde en zor olanı bizim çekleri yenmemiz...

Bu arada Arnavutluk Romanyayı 1-0 yenerse ve biz Çekleri 2 -0 yenersek yine çıkıyoruz. Averajlar bile aynı oluyor ama atılan gol sayısı. bizim 1 fazla olmuş oluyor.

Başka ihtimaller de var... Bu akşamki maçlarla birlikte bütün gruplarda 2.ci maçlar oynanmış olacak. Şu maçlar oynansın ondan sonra ihtimalleri hesaplıcam :)

Mühendisliği bu takımla öğrendik:)

Çevrimdışı Bishamon

Ryan Donk sahada :D

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı tangaz

yalnız matmut atlantique stadı süper özellikle çatısı. dünyadaki en şık çatı bu  :claps:

Etiketler: