Beşiktaş ve Fenerbahçe karması, kimyanın en üst düzeyde olduğu en kaliteli kadro budur. 5 Beşiktaşlı, 4 Fenerli ve 2 Leverkusen'lı kadro. Eğer çok üst düzey kaliteli bir kadronuz yoksa kimyanız çok önemlidir Milli takımda. Birbirini tanıyan bir iskelet olmalı.
Şu kadroyu kurup şu kadroyla boy gösteremedik ya ona yanıyorum...
Edit: Terimle Volkanın, Töreyle Ömerin husumetleri beni ilgilendirmiyor. Bunlar çözülmeyecek şeyler değil. Ancak çözüm yerine ego tercih edilirse çözülmez tabi.

Hic olmadi atinc ile semih ile bakin semih diyorum ki bence futbolcu degildir, oynasaydi ftnin en azindan savunulacak tarafi olurdu. Tandemi oturtuyorum iyi oyuncu cikana kadar bu cocuklar oynayacak derdi. Bizde helal olsun herif ft ama bak gelecegi dusunuyor falan derdik, ben savunurdum en azindan.
Herifin tutunacak dali yok. Kerim frei ile oyna be kardesim, ki ben kerim diyorum ama kerimi mesela bizim takim icin ilk 11 oyuncusu olarak gormuyorum. Oyna kerim ile ulan zaten kerim kotu oynasa ardadan iyi oynar. En azindan genclerle cikiyorum daha onumuzde cok turnuva var dersin.
Herif yerini oyle saglamlastirmis ki aciklama geregi bile duymuyor. Simdi ben federasyon baskani olacaktim bunun agzina ederdim, sorardim, sorgulardim. Herif teknik direktor degil, futbol direktoru. Iste bizim turkiyenin en buyuk problemi bu, vasifsiz insanlar yahut birinin yakinlari bazi koltuklara hak etmeden oturuyorlar ve astigim astik, kestigim kestik, kimse de sormuyor ulan sen kimsin ulan