EURO 2016
EURO 2016

Beşiktaş Forum|EURO 2016 Bu başlıkta Euro 2016'yı konuşacağız.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EURO 2016  [Okunma sayısı 464676 defa] EURO 2016

Çevrimdışı mmansiz

Evet Çek maçının soyunma odası gaz konuşmasını veriyorum. Ihm..

(Mimik)Hepiniz çok yetenekli futbolcularsınız! Evet belki bu turnuvada iyi oynamadık, belki istediğimizi yapamadık. Fakat biliyorum ki hepinizde o potansiyel var!(Mimik)(Alt dudak ısırış) Siz 70 milyon insandan seçilip buraya geldiniz! Siz farklısınız! Yuhalanmış, tepki görmüş olabiliriz,(Mimik)(Dil çıkarış) fakat şimdi çıkıp ölmediğinizi,bitmediğinizi göstereceksiniz!!(Mimik) O çeklere sahayı dar edeceksiniz!!(Gözler pısıldı) Çıkın Türk gibi oynayın!!!! Kendinizi gösterin!! Haydi aslanlarım!!!11111!!(Mimik)(Mimik)(Yüz felci)

Taktik mi? Hak getire tabikide..
Güldürdün beni Allâh da seni güldürsün B-)

M.Mansız

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

(Mimik)Hepiniz çok yetenekli futbolcularsınız! Evet belki bu turnuvada iyi oynamadık, belki istediğimizi yapamadık. Fakat biliyorum ki hepinizde o potansiyel var!(Mimik)(Alt dudak ısırış) Siz 70 milyon insandan seçilip buraya geldiniz! Siz farklısınız! Yuhalanmış, tepki görmüş olabiliriz,(Mimik)(Dil çıkarış) fakat şimdi çıkıp ölmediğinizi,bitmediğinizi göstereceksiniz!!(Mimik) O çeklere sahayı dar edeceksiniz!!(Gözler pısıldı) Çıkın Türk gibi oynayın!!!! Kendinizi gösterin!! Haydi aslanlarım!!!11111!!(Mimik)(Mimik)(Yüz felci)

:kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı goktasoktay

Krizlerden fırsat çıkarmış!!! Hatalı kendisiymiş!!! PEH!!!

iPhone 6+ cihazından fırlatıldı

Çevrimdışı goktasoktay

İniesta ne demiş Arda'yla ilgili?? Kaçırdım orayı

iPhone 6+ cihazından fırlatıldı

Çevrimdışı cursedofdragon

tespitin dibi :D

Çevrimdışı Arena_

Farklı kazanmayı geçtim 1-0 bile kazanabileceğimizi sanmıyorum artık.

Ama oldu da farklı kazandık, diğer grupların 3. olan takımlarının averaj durumuna bakacağız yine.

Bu saatten sonra bu iş bitti bizim için.

Kazakistan bile gelse kurtaramaz artık bizi. Keşke bizim yerimize Kazakistan gelseydi buralara

Çevrimdışı Çağatay

Milli takımın 3 eksiği vardı
ortada atiba
önünde sosa
forvette gomez
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mertnet

Dünya üzerinde tek bir Allah'ın kulu Atınç ve Ersan'ın neden ulusal takıma alınmadığını mantıklı şekilde açıklayamaz.
...diyor sensei Mert.

Çevrimdışı 38life

Dünya üzerinde tek bir Allah'ın kulu Atınç ve Ersan'ın neden ulusal takıma alınmadığını mantıklı şekilde açıklayamaz.

Ben açıklarım:

Çünkü eski Beşiktaşlılar.

Çevrimdışı mertnet

Ben açıklarım:

Çünkü eski Beşiktaşlılar.

Valla açıkladı  :lol:

Bir Beşiktaşlı sokarken mutlaka bir Beşiktaşlı çıkarıyor ayrıca bu tarator.
...diyor sensei Mert.

Çevrimdışı Ersoy

Stopersiz turnuvaya gidersen olacağı bu. Ayrıca haklı bi şekilde balon turan,ft ve takım eleştiriliyor ama basın koruyup kolluyor. Acaba Şenol Güneş olsaydı takımın başında (Allah korusun) aynı muamele yapılır mıydı ?

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Mehmet57

Senol hoca olsaydi ayni muamele olmazdi. Bu takimin stopperleri Topal ve Balta olmazdi. Orta sahasi Ozan-Selcuk, sag kanadi Hakan olmazdi. Senol hoca imPARAtor gibi futbol cahili degil.

Çevrimdışı Kalyoncu

Senol hoca olsaydi ayni muamele olmazdi. Bu takimin stopperleri Topal ve Balta olmazdi. Orta sahasi Ozan-Selcuk, sag kanadi Hakan olmazdi. Senol hoca imPARAtor gibi futbol cahili degil.
Ozan olurdu.bende bu ozanı gömmenizi anlamıyorum iyiki almamışız şöyle böyle.geçen sene her maçını seyrettim bu kadar rezil değildi hala bize gelmiş olsa çok başka olacağına inanıyorum.büyük yanlış yaptı transferde

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

şu mehmet topal'ı bizim takıma stoper için isteyen vardı kimdi o ?   :)
nankörlük etme :bandit:
Turnuvada milli takımın tek asistini yapan oyuncu o :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ağlanacak halimize gülüyoruz

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Şimdi eve geldim, geriden gelerek okuyorum. Oynadığı süre boyunca Oğuzhan'ın eleştirildiğini görünce tekrar hatırlatasım geldi. Turnuva başlamadan günler önce burada yazdığım mesaj:

"Oğuzhan, Cenk Euro 2016'da kendilerini gösterir, değerlerini arttırır gibi beklentileriniz olmasın. Terim'in kaos futboluna ayak uydurmaları için bizim oyuncuların bütün bildiklerini unutmaları lazım."

Ben ne Arda'ya ne Ozan'a ne de Topal'a kızmıyorum, herşeyin sorumlusu Terim'dir. Ömer Toprak'ı kadroya almamasının sorumluluğunu bile Gökhan Töre'nin üzerine yıkacak kadar karaktersiz bir adam bu. Başka topraklarda olsa ülke sınırları içerisinde bir daha futbolla ilgili herhangi bir iş edinemeyecek kadar eleştirilirdi ama Yeni Türkiye'de "kral çıplak" diyecek cesarette bir basın yok maalesef.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı TANERCAN

Şu Fransızlar var ya nefret sebebi..

Egoları fatih terim gibi Fransızların

Çevrimdışı Arena_

Şu Fransızlar var ya nefret sebebi..

Egoları fatih terim gibi Fransızların

Doğru demiş ama kendi inanmamış.

2002 dünya kupası üçüncülüğünde akla gelen tek oyuncu altın golü atan İlhan Mansız olmuştu.

2008 avrupa şampiyonası denince akla gelen isimler cekleri yıkan Nihat Kahveci, Semih Şentürk. Hırvatistan macını ceviren yine Semih ve penaltılarda devleşen Rüştü.

Doğru bunların hepsi GSaray topcusu dimi? Alt yapıdan gelme EVET.
[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2016, 05:25:17 Tolga ]

Çevrimdışı TANERCAN

Doğru demiş ama kendi inanmamış.

2002 dünya kupası üçüncülüğünde akla gelen tek oyuncu altın golü atan İlhan Mansız olmuştu.

2008 avrupa şampiyonası denince akla gelen isimler cekleri yıkan Nihat Kahveci, Semih Şentürk. Hırvatistan macını ceviren yine Semih ve penaltılarda devleşen Rüştü.

Doğru bunların hepsi GSaray topcusu dimi? Alt yapıdan gelme EVET.
Şampiyonları liginde yarı final yapmak olmadı Uefa kupasını alıp şunların yıllardır yükselen egosunu indirmek gerek. Tâbi ust uste 3-4 sene şampiyonluk lazım ve Türkiye kupasında dahi her maç sağlam futbol ve farklı galibiyetler ile sükse yapmalıyız.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Oda Rakibe :evillol: :evillol: Olmayan pozisyondan Asist çıkardı Topal :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Eldeki mevcut kadroya bakarak bana gore CEK macina cikmasi gereken 11 !

ONUR KIVRAK

GG.         SEMIH.       BALTA.       İSMAİL

TOPAL.   SELCUK

EMRE MOR.         OZZIE.            OLCAY

CENK TOSUN

Su kadro cok daha iyi is yapar ama bu kadroyla cikma ihtimalimiz % Kac ?  % 0.0000

Bay EGO !
[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2016, 09:58:19 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı uğur07

Yalniz fatih terim gelirse sadece kendi gelmeyecek gs ye. Butun destek ekibiyle. O yuzden cok sinsi bi sezona hazir olun. Istemem ben milletvekili falan olsun uzak dursun futboldan

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu turnuvadaki en büyük sıkıntımız adaletsiz kadro seçimi. Kadroda adalet olmazsa ne kenetlenmişlik ne de başarı olur. X futbolcunun yürüyen haliyle oynadığını gören biri ben niye oynamıyorum demez mi klübede? Tabiki der. Biz milii takımda bunlardan 6 tane bulunduruyoruz sahada. Sonra neden başarı yok diyoruz. Başarıyı mucizelere bağlamışız başarı bekliyoruz. Daha çok bekleriz bu kafayla...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Hakan calhanoglu dahil ozan, selcuk, arda oynamaz bu takimda

Volkanbabacan
Gg yalcin ersan caner
Topal alper
Kerim oguzhan olcay
Cenk
Ciksaydik, basaksehir taktigiyle oynasaydik daha kotu olur muydu?

Çevrimdışı firewater

Hakan calhanoglu dahil ozan, selcuk, arda oynamaz bu takimda

Volkanbabacan
Gg yalcin ersan caner
Topal alper
Kerim oguzhan olcay
Cenk
Ciksaydik, basaksehir taktigiyle oynasaydik daha kotu olur muydu?

Olmazdı. Ama basında dahil "ülkede stoper yok" yalanına inandık resmen.

Fatoş olduğu sürece gerçekten hakeden formda olan oyuncuların çağırılmasını beklemek gereksiz.

Çekleri yeneriz diyen arkadaşlarda boşa hayal kurmasınlar. Kendi takımında oynamayan 6 oyuncu ile oynayarak hiç bir takımı yenemeyiz.

Etiketler: