EURO 2016
EURO 2016

Beşiktaş Forum|EURO 2016 Bu başlıkta Euro 2016'yı konuşacağız.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EURO 2016  [Okunma sayısı 464294 defa] EURO 2016

Çevrimdışı murat_

esim.mactan falan anlamaz son 15 dakikadir oda bakiyor ilk dedigi sey turkiye neden rakip kaleye gitmiyor 3 0 onde olan turkiyemi 😅
ikinci yorumuda neden hep geriye top atiyorlar orta sahadan kaleciye geri pas atip duruyorlar  :evillol:

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

ben sivas kırsal değil sivas merkezdeydim. şive ve yöresel alışkanlıklar sürüyor  he mi ve canım kelimelerini bolca kullanıyorlar güzel de oluyordu :)

Ben de konusurken nezaketen "olmaz oyle sey canim", "canim ne olacak sanki?" vs. hitaplar kullandigimi saniyordum. Butun Anadolu'da boyle degil mi yahu?   :lol:

Çevrimdışı Ogün

Çek maçına hiç çıkmayalım lütfen.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Son maçta ismail oynamalı

Çevrimdışı Çağatay

son maçta en iyi 3.lerden olma ihtimalimiz zaten yok gibi birşey
bari oynamayanları oynatsa diyecem ama...neyse...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı cursedofdragon

şu mehmet topal'ı bizim takıma stoper için isteyen vardı kimdi o ?   :)

Çevrimdışı tangaz

Ben de konusurken nezaketen "olmaz oyle sey canim", "canim ne olacak sanki?" vs. hitaplar kullandigimi saniyordum. Butun Anadolu'da boyle degil mi yahu?   :lol:

yok siwasta durum daha net şöyle ki; markete girdin bir şey sordun marketci karşıdaki müşteriye kalmadı canım der müşteride sağol canım der ve çıkar  :busted_cop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağatay

Milli Takımımız İspanya maçında kaleye isabetli şut çekemedi.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

son maçta en iyi 3.lerden olma ihtimalimiz zaten yok gibi birşey
bari oynamayanları oynatsa diyecem ama...neyse...
Kazanamayız ki biz çekleri yenemeyiz

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

şu mehmet topal'ı bizim takıma stoper için isteyen vardı kimdi o ?   :)
Ben istiyorum ama stopere değil tabi

Çevrimiçi Kapkarakartal

Milli takım daha fazla yuhalanmasın diye gol atmayan İspanya milli takımını kınıyorum.

twitter.com/tonjukuk/status/743890402374262784

Bakin beyler, net konusuyorum, adam hem kibirli hem essek, yani esek degil; seddelisinden essek. Cogumuzdan iki uc kat yasli ama iste esseklik baki kaliyor demek.

Son maca da ayni adamlari cikarir, neden? Cekler uc rakip arasinda en zayifi, yenersek benim sectigim as kadro yensin de azicik durumu kurtarayim diye dusuneceginden. Ha, tabii yaniliyor bu kadro Cekler'i de yenemez orasi ayri.

Çevrimdışı Arena_

Tarator edebiyat cekiyor

Çevrimiçi Kapkarakartal

Piro gözünden Sinyorita Terim.

PIRLO: "BİLEREK YAPIYOR SANIYORDUM"

İtalyan efsanesi Andrea Pirlo da, çıkardığı kitapta Fatih Terim’in Milan’ı çalıştırdığı dönemden kalan anılarını paylaşmıştı. Pirlo, Terim’le yaptıkları takım toplantılarının unutulmaz olduğunu yazmıştı. Juventuslu oyuncu şu ifadeleri kullanmıştı:

“Terim taktik panosunun önünde durur, bir tebeşir alır ve tahtaya 11 yuvarlak çizerdi. Her yuvarlak bir oyuncuyu temsil ederdi ancak tahtada o kadar çok not ve karalama olurdu ki hangi oyuncu forvet, hangisi defans, hangisi orta saha anlaşılmazdı. Tamamen kaos: sadece kaleci belliydi.

Bir noktayı gösterir ve ‘Tamam, Costacurta sen şuraya gideceksin’ derdi.

Ben de söze girmek zorunda kalırdım: ‘Ama hocam o benim.’

Savunmacılarla golcüleri karıştırdığında iş iyice içinden çıkılmaz hale gelirdi. Bunu bilerek yaptığından şüphelenmeye başlamıştım. Sahada dört forvet ve yalnızca iki defans: Berlusconi’nin yasak hayali.”

Pirlo, Terim'in Berlusconi ile ilgili görüşlerine de yer vermiş ve "Terim dahi Berlusconi olmasaydı, hem maddi hem de güç olarak Milan'ın hiçbir şey olacağının farkındaydı. Onun parası ve kararlılığı olmasaydı, Milan'ın da sonu diğer birçok takım gibi olurdu" demişti.

Çevrimdışı Mehmet57

Volkan Babacan
Kaan Ayhan-Omer-Ersan-Ismail
Topal-Nuri
Emre-Oguzhan-Yunus
Cenk

Bu 11 gruptan cikardi.

yok siwasta durum daha net şöyle ki; markete girdin bir şey sordun marketci karşıdaki müşteriye kalmadı canım der müşteride sağol canım der ve çıkar  :busted_cop:

Iyiymis. :tabe:

Çevrimdışı TANERCAN

Orta sahayı defansa
8 numarayı 10 numaraya
Orta sahayı kanada

Kulübünde oynamayan adamı ilk 11 e köy
..
.

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mmansiz

Erman toroğlu izleyin bir sövmediği kaldı B-)

M.Mansız

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Erman toroğlu izleyin bir sövmediği kaldı B-)

M.Mansız

Erman süper :evillol: :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Oyuncular talimatı almışlar Türkiye'nin çakma prensini sıvıyolar.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Turco

şimdi -4 averaj var ve üçüncülükte zor ama FT ve Türkiye balı denen birşey de var. çekleri 2 veya 3 farklı skorla yensek dahi en iyi üçüncülük kontenjanından çıkamıyor muyuz ?

Çevrimdışı Tolga

şimdi -4 averaj var ve üçüncülükte zor ama FT ve Türkiye balı denen birşey de var. çekleri 2 veya 3 farklı skorla yensek dahi en iyi üçüncülük kontenjanından çıkamıyor muyuz ?
Farklı kazanmayı geçtim 1-0 bile kazanabileceğimizi sanmıyorum artık.

Ama oldu da farklı kazandık, diğer grupların 3. olan takımlarının averaj durumuna bakacağız yine.

Bu saatten sonra bu iş bitti bizim için.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Kapkarakartal

http://i.hizliresim.com/AJyNqL.jpg

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tek başarımız.

Çevrimdışı Savaş

Evet Çek maçının soyunma odası gaz konuşmasını veriyorum. Ihm..

(Mimik)Hepiniz çok yetenekli futbolcularsınız! Evet belki bu turnuvada iyi oynamadık, belki istediğimizi yapamadık. Fakat biliyorum ki hepinizde o potansiyel var!(Mimik)(Alt dudak ısırış) Siz 70 milyon insandan seçilip buraya geldiniz! Siz farklısınız! Yuhalanmış, tepki görmüş olabiliriz,(Mimik)(Dil çıkarış) fakat şimdi çıkıp ölmediğinizi,bitmediğinizi göstereceksiniz!!(Mimik) O çeklere sahayı dar edeceksiniz!!(Gözler pısıldı) Çıkın Türk gibi oynayın!!!! Kendinizi gösterin!! Haydi aslanlarım!!!11111!!(Mimik)(Mimik)(Yüz felci)

Taktik mi? Hak getire tabikide..

Etiketler: