EURO 2016
EURO 2016

Beşiktaş Forum|EURO 2016 Bu başlıkta Euro 2016'yı konuşacağız.

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EURO 2016  [Okunma sayısı 463255 defa] EURO 2016

Çevrimdışı mylife1903

Hırvatistan bu kadar iyi oynadığı bir maçı nasıl kazanamaz hayret yani.

Çekler'in berabere kalması biizm için çok farketmeyecek. Biz Çekler'i yenersek yine altımıza alıyoruz ama en iyi 3.ler arasına girebilir miyiz işte.

Bugün mucizevi bir şekilde beraberlik alırsak o zaman işler değişebilir tabi de bu da kadroya bakınca pek mümkün gözükmüyor.
@Tolga cekler suan soyunma odasinda "super puan turkiyeye zaten koyar geceriz" diyor, olabilirler. Biz bunlari gozumuze kestirdik de adamlarda bizim maca direk 3 puan yaziyordur.

Çevrimdışı Tolga

Hırvatistan bugün 2-0 dan maçı verdiyse bunun en temel sebebi Modric'in oyundan çıkmasıydı.

Modric çıktıktan sonra hücum edememeye başladılar ve 2-0 da önde olmanın verdiği rahatlıkla biraz daha tempoyu düşürdüler. Halbuki Çekler'in üzerine gitselerdi 1 gol daha bulabilirlerdi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

yine aynı kadro g.tünü kaldıramayan arda kanatta oynayamayan hakan çalhanoğlu yine yenileceğiz ama adet yerini bulsun

Haydi Bastır TÜRKİYE'm hiç değilse berabere kalabilirsek çekler'i belki bir ümit yenip en iyici 3.cü olabiliriz 4 takımdan biri olarak çıkabiliriz.

Çevrimdışı Tolga

@Tolga cekler suan soyunma odasinda "super puan turkiyeye zaten koyar geceriz" diyor, olabilirler. Biz bunlari gozumuze kestirdik de adamlarda bizim maca direk 3 puan yaziyordur.
Tabiki onlar da bizi yenmeyi düşünüyorlar normal zaten ama bugün Çekler'in aldığı 1 puan bizim için sıkıntı oluşturmayacak onu anlatmak istemiştim.

Sonuçta biz bugün yenilsek bile son maçta Çekler'i yenersek 3. bitiriyoruz grubu. Önemli olan en iyi 3. ler arasına girebilecek miyiz.

Çevrimdışı Ogün

Sinyor faturayı Cenk'e mi kesmiş? Bu kadro nedir ya? Ulan Oğuzhan'dan ara pas atmasını bekliyor, koca g*tünü kaldırmayan iki tane 10 numaradan bozma kanatla oynuyorsun; adamlar ceza sahasına girmiyor. Cenk'i çıkardın Burak'ı koydun, şimdi Burak, Pique ile Ramos'un arasında tost olacak. BRAVO SINYOR!

Çevrimdışı mylife1903

yine aynı kadro g.tünü kaldıramayan arda kanatta oynayamayan hakan çalhanoğlu yine yenileceğiz ama adet yerini bulsun

Haydi Bastır TÜRKİYE'm hiç değilse berabere kalabilirsek çekler'i belki bir ümit yenip en iyici 3.cü olabiliriz 4 takımdan biri olarak çıkabiliriz.
Oguzhana yazik tek basina takimin iqsunu yukseltmeye calisiyor cocuk, icinden de sarki soyluyordur "neden geldim istambula" kalaydim oynayaydim holanda milli takiminda, diyodur cocuk, yazik. Bir oguzhana uzuluyorum, kalanlar umrumda degil. Bizim olcay ne uzar ne kisalir, cenk icin daha vakit var ama oguzhan ah ahhh

Çevrimdışı Tolga

Bugünkü sistemimiz topu kapıp Burak'a uzun paslar atarak gol aramak üzerine olacaktır.

Çevrimdışı mylife1903

Bugünkü sistemimiz topu kapıp Burak'a uzun paslar atarak gol aramak üzerine olacaktır.
@Tolga anket acabiliyor musun basliga?
Burak kac sefer ofsayta duser
A-0
B-3 ila 5
C-5 ila 7
D-7+
Bence 5 ten cok duser.

Ikinci anket sey olabilir

Selcuk gotunu dayararak kac tane faul alir?
Ozan tufan kac defa sacini duzeltir?
Arda turan top kaybi kac defa yapar?

Çevrimiçi Kapkarakartal

Topu Arda - Oğuzhan - Selçuk - Hakan Ç. - Ozan'dan hangisi kapıcak çok merak ediyorum. :)

Çevrimdışı Blackmd1

Mucizevi bir şekilde 1 puan alırsak iyi olur

Çevrimdışı TANERCAN

Sinyor faturayı Cenk'e mi kesmiş? Bu kadro nedir ya? Ulan Oğuzhan'dan ara pas atmasını bekliyor, koca g*tünü kaldırmayan iki tane 10 numaradan bozma kanatla oynuyorsun; adamlar ceza sahasına girmiyor. Cenk'i çıkardın Burak'ı koydun, şimdi Burak, Pique ile Ramos'un arasında tost olacak. BRAVO SINYOR!
Kesmiş haklı da Cenk 5 tane karşı karşıya
2 tane boş kaleye gol kaçırdı ya. Kesmiş.

Bir kere de evlatlarından birisini kesse bende kendimi keseceğim.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Denys Boyko

Basarilar Turkey diyerek paylaştı ! :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Topu Arda - Oğuzhan - Selçuk - Hakan Ç. - Ozan'dan hangisi kapıcak çok merak ediyorum. :)
Biz kapmayacağız İspanya pas hatası yapacak zaten.

Bu orta sahada top kapabilecek oyuncu sayısı sınırlı. Zaten koca maçta Burak'ı 1 ya da 2 kez net bir şekilde pozisyona anca sokabiliriz o da belki yani.

Çevrimdışı mylife1903

Kesmiş haklı da Cenk 5 tane karşı karşıya
2 tane boş kaleye gol kaçırdı ya. Kesmiş.

Bir kere de evlatlarından birisini kesse bende kendimi keseceğim.
Besiktasli oyuncunun oynamasini icin korneri kullanip, ceza sahasina kosup yetisip, gelen topa rovosata ile vurup gol atmasi lazim. Burak ile ofsayt keyfi tsi ile 22:00

Çevrimdışı Tolga

@Tolga anket acabiliyor musun basliga?
Burak kac sefer ofsayta duser
A-0
B-3 ila 5
C-5 ila 7
D-7+
Bence 5 ten cok duser.

Ikinci anket sey olabilir

Selcuk gotunu dayararak kac tane faul alir?
Ozan tufan kac defa sacini duzeltir?
Arda turan top kaybi kac defa yapar?

Anket açabilirim de böyle bir ankete gerek yok boşver :D

Çevrimdışı atalay

Oyun geçişlerimiz ve topun arkasına geçerken yaşadığımız sorunlar büyük handikap. Kaptığımız topları olumlu kullanmak ve direkt oynamamız lazım. +İspanya'nın bekleri ve orta sahadaki pas bağlantısını durdurmak lazım. Fakat mevcut kadro tercihiyle bunları yapmak pek mümkün değil.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Efsane Maçta !
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Türkay

Eveeet Hırvatistan a mağlup olmamızı sağlayan Cenk Tosun yedek. Şimdi İspanyayı yenebiliriz işte :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı 38life

Ali Ece, Uğur Meleke hatta sunucu Özgür Buzbaş bile öyle bi gömdüler ki Fatih Terimi.. Fena rahatladım. Oh mis :)

Çevrimdışı mylife1903

Efsane Maçta !
Hey yavrum benim yaslanmamista, filinta gibi.
Gol atip, pazusunu gostermisti, temel reis hesabi.
gozluk tercihini ayri begendim :icool:

Çevrimdışı mylife1903

Eveeet Hırvatistan a mağlup olmamızı sağlayan Cenk Tosun yedek. Şimdi İspanyayı yenebiliriz işte :D
Cenk zaten takimin en buyuk problemiydi, cok problemli cocuk. Kel oldugu icin diger takim arkadaslarina kil oluyormus, kiskaniyormus, huzuru bozuyormus.
Hatta ft corluka konusunda cok bozulmus, adama ne bicim giriyorsun, herifin beyni iki mactir akiyor, sana bir daha forma vermem diyormus.

Çevrimdışı mylife1903

Ali Ece, Uğur Meleke hatta sunucu Özgür Buzbaş bile öyle bi gömdüler ki Fatih Terimi.. Fena rahatladım. Oh mis :)
Ne dediler yahu
Izleyen var izleyemeyen var

Çevrimdışı Hunter1987

Akıl alır gibi değil...Ft bu rezil kadroyu kurmak için milyon Eurolar kazanıyor. Ekstra yaptığı ne iş var bu adamın. Ilk değiştireceği adam bile belli (Oğuzhan).

İnşallah bir mucize olur da kazanırız .

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk

Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2016, 22:49:01 atalay ]

Çevrimdışı OrhanAker

Topu alsak ne olacak :) 3 pas üst üste yapamıyoruz.
Hezimet olmasın tek dileğim o.

Etiketler: