1-)Quaresma takım'a uymuyorda olcay mı uyuyor ? Quaresma şut atsa ordan şutmu çekilir,orta açsa ordan ortamı açılır,adam geçse ne gereksiz hareketler bunlar.
2-)Olcay 1 maçta 4 pozisyon öldürüyorsa 1'ini tercih hatasından 3'ünü yeteneksizliğinden bak kendi ağzınla söylüyorsun ne farkı kalıyor olcay'ın Quaresma'dan ? Olcay en son ne zaman kaleye şut çekti ? Varsın Quaresma batırsın Quaresma'da hiç değilse teknik var hız var şut atıyor.Varsın quaresma yanlış yerde dursun varsın quaresma basit oynamasın.
3-)Bugün tolga zengin kendisi söyledi rakipler bizi çözdü artık dedi bursaspor maçında hep beraber otururu bakarız nasıl bir bursaspor olucak karşımızda ? Ligde yenersek kalitemizden yeniyoruz avrupada görüyoruz hiçbir rakip yemiyor artık bu taktikleri ? Lizbon'u yenemedik lokomatif'i hem dışarda hem içerde yenemedik ? Lizbon'u mu evinde yenicez ? Sizde hayal kuruyorsunuz lizbonu yenilmezsek 32 ye kalıcaz diye kendimizi kandırmayalım.
4-)Bize karşı rakipler nasıl oynaması gerektiğini bilmiyorsa zorlanmayız tabi.Antalyaspor'a 5 atarsın açık oynadı.Niye kasımpaşaya atamadık ? Niye gençlerbirliğine atamadık ? Niye ts'ye yenildik ? Hadi ts maçında takım oturmadı hadi gençlerbirliği maçındada takım oturmadı.Kasımapaşa ?
1) Aynen öyle Olcay uyuyor. Tempoyu kesmiyor. Ayağında top tutmuyor. Oyun geçişleriyle takımı atağa çıkarıyor. Çapraz koşularla Gomez'in Oğuzhan'ın önünü açıyor. Quaresma şut atarsa, boşta adam yoksa mantıklıysa hiçbir zaman kızılmaz. Ama 30 metreden pervasızca vurursa yerin dibine sokarım. Tek oynayabileceği varken adam geçip hücumu öldürürse yerin dibine sokarım. Çünkü bu yaptıklarının takıma hiçbir yararı yok.
2) Ne mi farkı kaldı? Birisi tüm bu yapamadıklarının yanında deli gibi koşuyor, mücadele ediyor, topsuz oyunda Türkiye'denki en iyi oyunculardan biri. Biriyse topsuz oyunda biz hücum ediyorken bile yok geçtim ben defans yapmasını. Top alamyınca kendini çizgiye atıyor ve eli belinde bekliyor. Olcay'ın yapamadığı takımı etkilemez çünkü gereksiz iş yapmaz. Quaresma'nın yapmadığı direk hücumu öldürür. Paşa maçında kaç tane örneğini koydum buraya tekrar mı koyayım?
3) Ne taktiğini yemiyor Avrupa'da? Ne oynuyoruz biz uzay mekiği mi inşa ediyoruz? Futbol oynuyoruz futbol çok basit. Tolga'nın dediğini ne yapayım ben gördüğüme bakarım. 8 net pozisyona giren takım var mı sahada? Var. Neyin çözmesinden bahsediyorsun?
Bursa maçı tabi ki zor olacak deli gibi efor koyduk sahaya. Ama göreceksin yine pozisyonlara gireceğiz. Tek fark 60-65'ten sonra oyundan düşeceğiz bu tempo yüzünden.
4) Hala çok yanlış bakıyorsun ve hiç araştırmadan yazmışsın. Kasımpaşa'ya karşı girdiğin net gol pozisyonu sayısı Antalya'dan daha fazla biliyor musun bunu? O maçta Antalya'nın bize karşı girdiği gol pozisyonu sayısı da Kasımpaşa'dan daha fazla bunu da biliyor musun? Antalya 7 şut atmışken bize Paşa sadece 3 attı. Anlamak zor olmamalı bunu o maçta attın bu maçta sokamadın. O maçta Antalya atamadı bu maçta Kasımpaşa ne vurduysa gol oldu. Yaptığın tam olarak skor yorumculuğu biraz istatistiklere bak maçları tekrar izle bizi çözdüler yargılarına varmadan önce.
Kasımpaşa? Nedir. Kasımpaşa maçında daha ne oynamayı planlıyordun? Yahu 8 net pozisyon ne demek? O maç 5-0 da bitebilirdi bunun farkında mısın bunu yazarken? Donk 30 metreden füze yollar, Eren'in önüne düşen top gol olur. Dünyaları kaçırırız ama rakip bizi çözdü Kasımpaşa süper oynadı biz battık öyle mi? Şu yorumuna kadarhakikaten daha geniş baktığını düşünüyordum ama şu yorumunla hele Kasımpaşa maçına yaptığın atıfla büyük hayalkırıklığı yarattın bu açıdan.