evet arkadaşlar herkese tekrar merhaba şimdi staddan ayrıldım ve sıcağı sıcağına yazmak istedim.Öncelikle resimleri
@Necmi abiye mail attım eğer spam a düşmemişle buraya yükleyebilirse eğer çok sevinirim.Periscope yapamadım üzgünüm çünkü çok kısıtlı bir zaman vardı sadece foto çekebildim.
İki başlık altında paylaşıcam burda stadla ilgili gelişmeleri
Öğrendiklerim
Öncelikle gerçekten çok büyük ve aşırı dik herkesin söylemiş olduğu gibi ben eski açık ve kapalı taraflarını gezebildim .Burda tuvaletler bitmiş sadece lavabo, tavan ve belli başlı bataryalar takılıyor.Merdivenler bitmiş eski açıkla tarihi duvar arasında kalan yerde bazı yerleri betonlama çalışmaları vardı ayrıca dışardaki gaziler bufenin kapalı tarafına doğru olan merdivenleri söküyorlardı.
Ben daha çok çatıyla alakalı şeyler öğrendim bunları madde madde yazmak istiyorum.
1-Catının tamamlanması için 2015 31 aralık planlanan tarih yani kedi yollar semerler vb tüm çelik aksam için hedef koyulan tarih bu
2- 168 tane foruma göre semer başkana göre kemerlerin stadın çim saha tarafına bakan en öndekilerinin tamamı, reisi cumhurumuzun yuksekliği aşıyorlar uyarısı üzerine daha kısalarıyla değişiyor.Şu anda üretim de ve en yakın zamanda stada gelecek ve 1 numaralı semer olarak yerine takılacak
3-Fransız çok kişi kalmamış 1 -2 kişi kalmış onlarda çatının tamamlanmasından sonra ayrılacaklarmış
4-Çatı işlemler için kullanılan 2 paletli vinç semer veya kemerler tamamlandıktan sonra dışarı alınıyor ve içerisi tamamen çim ve koltuk işlerine bıraklıyor.
5-Mebranın yapımı 45 gün sürecekmiş ve saha dışından tamamlanacakmış.
6-Bu süre sonunda çok belli başlı şeyler haricinde stadın içine artık paletli girmeyecek sadece sahaya baka kısımların uçlarında belli işlemleri belki mebran bitiminde vinçler marifetiyle çözebilirler.
7-Kazayı sordum eğer olmasaydı şu anda kesin olarak çatının bitmiş olacağını hatta çim ve koltuk işlerinin belli bir seviyeye gelmiş olabilieceği söylendi.
İzlenimlerim
Bu benim stada belirli zaman aralıklarıyla 4. gidişim her seferinde ayrı bir yerin bitmiş oldugunu görmek gerçekten çok güzel bir duygu.Yine çatıcılar hariç epey kişi gördüm çalışan localarda zaman alacak bütün işler bitmiş.KAblolamalar tamamlanmış gibi.
Koltuklar yeni açık tarafında korkuluk diyebileceğim şeyleri takıyorlardı orda da bir süre sonunda koltukları görebiliriz.Dış cephe kufeki kaplamalar kapalıya doğru da sarkmış onlarda gayet iyi çalışıyorlar.
Özetle ben ısrarla stadın yeni sezona yetişeceğini bu sene yetişmeyceğini söyleyenlerdenim.Bugun gördüklerim 19.03 ün çokta imkansız görünmeyen bir tarih oldugunu söylüyor bana.Ama açıkçası şunu da belirtmek isterim.Stadın ambiyansı rakip takımlar için ne kadar etkili olacaksa aynı şekilde kimi zaman olumsuz anlamda bizim takımımız içinde olabileceğini düşünüyorum. Şunu net söyleyebilirim daha önce türkiyenin bir çok stadında maç seyretmiş biri olarak gerçekten bu diklikte ve bu boguculukta başka bir stadyum görmediğimi belirtmek isterim .Burda olusacak baskı takımı olumsuz etkileyebilir ve bundan dolayı da eğer şampiyonluk garantilenirse burda maçlar oynayabileceğimizi düşünüyorum.