Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5875275 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Kırmızı ile işaretlediğim yerlere ufo gelicek demi ?
gelmezse donarlar sen o kadar parayı ver sonra evden ısıtıcı getir olacak iş mi?  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Akil Emre

bizde çıkış sayısı az olduğundan diğerlerine göre biraz geniş @Akil Emre
alt katlar genişlik 3m yükseklik 2.8m
üst kat genişlik 3,4m  yükseklik 2.8m

alt katta basamak var ama karşıdan bakılınca yükseklik 2m gibi görülür

Bilgiler için teşekkür ederim.

Çevrimiçi Necmi

bu firma kışın çim yapmış mı bilen var mı.
gerekli altyapıları varmış kışta olsa 70 günde oynanır hale getirirler deniyor.
eğer kış şartları gerçekten sorun çıkarmıyorsa bu sezon son maçta olsa açarız gibi görünüyor gidişat.
tabi aksilikler çıkmazsa...
adamların referanslarının çoğu rusyadaki stadlar

Çevrimdışı Erdem Çözer

adamların referanslarının çoğu rusyadaki stadlar

şimdi biri çıkar, sıcak zamanlarda yapmadıkları ne malum der :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

evet arkadaşlar herkese tekrar merhaba şimdi staddan ayrıldım ve sıcağı sıcağına yazmak istedim.Öncelikle resimleri @Necmi abiye mail attım eğer spam a düşmemişle buraya yükleyebilirse eğer çok sevinirim.Periscope yapamadım üzgünüm çünkü çok kısıtlı bir zaman vardı sadece foto çekebildim.

İki başlık altında paylaşıcam burda stadla ilgili gelişmeleri

Öğrendiklerim

Öncelikle gerçekten çok büyük ve aşırı dik herkesin söylemiş olduğu gibi  ben eski açık ve kapalı taraflarını gezebildim .Burda tuvaletler bitmiş sadece lavabo, tavan ve belli başlı bataryalar takılıyor.Merdivenler bitmiş eski açıkla tarihi duvar arasında kalan yerde bazı yerleri betonlama çalışmaları vardı ayrıca dışardaki gaziler bufenin kapalı tarafına doğru olan merdivenleri söküyorlardı.
Ben daha çok çatıyla alakalı şeyler öğrendim bunları madde madde yazmak istiyorum.

1-Catının tamamlanması için 2015 31 aralık planlanan tarih yani kedi yollar semerler vb tüm çelik aksam için hedef koyulan tarih  bu

2- 168 tane foruma göre semer başkana göre kemerlerin stadın çim saha tarafına bakan en öndekilerinin tamamı, reisi cumhurumuzun yuksekliği aşıyorlar uyarısı üzerine daha kısalarıyla değişiyor.Şu anda üretim de ve en yakın zamanda stada gelecek ve 1 numaralı semer olarak yerine takılacak

3-Fransız çok kişi kalmamış  1 -2 kişi kalmış onlarda çatının tamamlanmasından sonra ayrılacaklarmış

4-Çatı işlemler için kullanılan 2 paletli vinç semer veya kemerler tamamlandıktan sonra dışarı alınıyor ve içerisi tamamen çim ve koltuk işlerine bıraklıyor.

5-Mebranın yapımı 45 gün sürecekmiş ve saha dışından tamamlanacakmış.

6-Bu süre sonunda çok belli başlı şeyler haricinde stadın içine artık paletli girmeyecek sadece sahaya baka kısımların uçlarında belli işlemleri belki mebran bitiminde vinçler marifetiyle çözebilirler.

7-Kazayı sordum eğer olmasaydı şu anda kesin olarak çatının bitmiş olacağını hatta çim ve koltuk işlerinin belli bir seviyeye gelmiş olabilieceği söylendi.

İzlenimlerim

Bu benim stada belirli zaman aralıklarıyla 4. gidişim her seferinde ayrı bir yerin bitmiş oldugunu görmek gerçekten çok güzel bir duygu.Yine  çatıcılar hariç epey kişi gördüm çalışan localarda zaman alacak bütün işler bitmiş.KAblolamalar tamamlanmış gibi.
Koltuklar yeni açık tarafında korkuluk diyebileceğim şeyleri takıyorlardı orda da bir süre sonunda koltukları görebiliriz.Dış cephe kufeki kaplamalar kapalıya doğru da sarkmış onlarda gayet iyi çalışıyorlar.

Özetle ben ısrarla stadın yeni sezona yetişeceğini bu sene yetişmeyceğini söyleyenlerdenim.Bugun gördüklerim 19.03 ün çokta imkansız görünmeyen bir tarih oldugunu söylüyor bana.Ama açıkçası şunu da belirtmek isterim.Stadın ambiyansı rakip takımlar için ne kadar etkili olacaksa aynı şekilde kimi zaman olumsuz anlamda bizim takımımız içinde olabileceğini düşünüyorum. Şunu net söyleyebilirim daha önce türkiyenin bir çok stadında maç seyretmiş biri olarak gerçekten bu diklikte ve bu boguculukta başka bir stadyum görmediğimi belirtmek isterim .Burda olusacak baskı takımı olumsuz etkileyebilir ve bundan dolayı da eğer şampiyonluk garantilenirse burda maçlar oynayabileceğimizi düşünüyorum.

Çevrimdışı ahmetx

Bizim tribün ayrımları böyle mi olacak ? @Necmi abi ?

yoksa böyle mi ? :D

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deadam

Kedi yolları haricinde bide çatıya çapraz bağlantılar var onların montajı konusunda fikir değişmediyse tahminimce kedi yolları ile birlikte onların montajıda yapılacaktır.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimiçi Necmi

hoşgelsin

@Necmi abi
arkadaşa drone versek evden çekim yapar kanımca  :biggrinking: :biggrinking:
@KUMANOVALI  bizde bu şans varken gitmeden boğaza düşer :o_o:

Çevrimdışı ahmetx

@Cenk Mert İnanç  şeffaf halkanın malzemesiyle ilgili bilgi aldın mı?

Çevrimdışı cursedofdragon

%99 altta ki abi :D

Çevrimiçi Necmi

porjenin birinde görmüştüm cam görünüyordu ama bilgim yok @ahmetx
ama böyle bir stad yapıpda oralara kafes koymazlar herhalde

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

@Cenk Mert İnanç  şeffaf halkanın malzemesiyle ilgili bilgi aldın mı?

yok abi o konuda bilgim yok daha dogrusu inan sormak  aklıma gelmdi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ne zaman biteceği konusunda vinçlerin çıkması ve sis'in çime başlamasını görmemiz lazım. sonra 70'ten geri sayarız. benim tahminim 9 nisan cumartesi bursaspor maçıyla açarız stadımızı.
Daha uzun oluklu ve semerler bitmedi. Kedi yolları var. Kedi yollarından sonra iç halkanın içeriden takılacağı bilgisi dile getiriliyor hadi takılmadı diyelim vinçlerin sahadan çıkartılması var ki o bile uzun bir süreç. İç halkanın dışarıdan takılacağını varsaysak bile en az 1 aylık bir zaman var vinçlerin çıkması için bu da ocak sonu anlamına geliyor. Çim için söylenen zaman en az 70 gün 90 günde de bitebilir Şubat 1 den itibaren sayarsan Nisan sonuna çimler ancak bitmiş olur tabi bu arada diğer tüm işlerinde tam gaz devam edeceğini ve aşağıdaki işlerin tamamının bu süreçte biteceğini varsayarak en iyi ihtimalle Mayıs ayı başında açılır o da bundan sonra herşey sorunsuz giderse:

Küfekiler
İçerdeki işçilikler bunu da açalım
   Localar
   Büfeler restorantlar
   Mağazalar
   Müze
   v.b
Daha çoğu yerde boya badana işleri bile başlamamış, Tavanlara başlanmamış, halen elektrik tesisatı yapılacak alanlar var.
Koltuklar (daha raylar ve korkuluklar bitmedi)
Eski açık duvar ve kulelerin restorasyonu
Işıklandırma
Giriş Çıkış turnikeleri
Çevre düzenlemesi

Ha şimdi bazı arkadaşlar çıkıp büfeleri,restorantları ve mağazaları sonra yapsınlar diyecektir de inşaat alanının içerisine 40.000 insanı sokamazsın orayı da ayıramazsın benim kanaatime göre.

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

bugun 5 yada 6 tane uzun oluklu taktilar gibime geliyor yeni inonu lazim 16.30 da
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ErsinA.

bende sen atmıyorsun diye hazırlanıyordum :) teşekkür ederiz

:D geçtim seni...

Çevrimdışı Savaş

Böyle bi stada tribün ayrimlarina tel koymazlar diye düşünüyorum.

Kırılmaz cam en iyisi. Yüksekliği de farketmez. Şu tellerden koymasinlar da nolursa olsun.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kırılmaz cam en iyisi. Yüksekliği de farketmez. Şu tellerden koymasinlar da nolursa olsun.

Yani içerideki mobilyaları bile üst kalite kullan ama tribün ayrımlarına tel koy baya saçma olur. Ama burası Türkiye herşey beklenir. O yüzden bekleyip göreceğiz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Sezer94

Tribunler dolu oldukca sikayet ettiginiz hic birsey goze carpmayacak :D
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı ahmetx

Burası Türkiye kendini en kötüsüne hazırla  :D

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK