Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5868391 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozan062

anlamadığın şu bakarsın bu işten kar edemem dersen girmezsin. Gerede'ye yazın kaç takım geliyor biliyor musun? Ben Mengen'liyim Trabzon bile geldi Gerede'ye kampa. Hatta bizim ilçe sahasında hazırlık maçı yaptılar Şenol Hocadan bi araba fırça yediler böyle saha mı olur diye.  :lol: :lol: :lol: Fikret Orman tesislerden sorumlu yöneticiydi zaten. Bilgili yönetiminde. Biraz oku diyorum hala anlamıyorsun

ornegi yok diyorum antalyada trilyonlarca takımlar gelip gidiyor bir gram ilerleme olmuyor oradaki ekonomide.... gecelimm

işte öyle kalmalıydı diyorum bende boyundan büyük işlere kalkısıyor sonra borc oluyor 1.2 gecelim efenim... ve sizin gibi gözleri görmeyen daha dogrusu kendi dünyasını yasıyanlar aynı siyasetteki gibi lider ihtiyacınız var cnk fikriniz yok hep savunmayla geciyor hayatınız...

linç edileceğimden dolayı simdi buralardan uzaklasıyorum  :evillol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

ysariusta

• Ziyaretçi

ornegi yok diyorum antalyada trilyonlarca takımlar gelip gidiyor bir gram ilerleme olmuyor oradaki ekonomide.... gecelimm

işte öyle kalmalıydı diyorum bende boyundan büyük işlere kalkısıyor sonra borc oluyor 1.2 gecelim efenim... ve sizin gibi gözleri görmeyen daha dogrusu kendi dünyasını yasıyanlar aynı siyasetteki gibi lider ihtiyacınız var cnk fikriniz yok hep savunmayla geciyor hayatınız...

linç edileceğimden dolayı simdi buralardan uzaklasıyorum  :evillol:
2. kez hakaret ediyorsun bana. bir süre dinlenmen gerekiyor

ysariusta

• Ziyaretçi

Hibrit cim serilmez diye biseymi var. 40 cm derinliginde kesitler halinde serilir gibi gelio bana. Uygun olmazmi?
Serilir elbette ama ekilecek. Ben plan değişmez demiyorum ki, değişmesi için gerek yok. Onu söylüyorum.

Çevrimdışı bjklimert_

V halat mevzusu nasıl olacak ne kadar sürecek bir bilen söyleyebilir mi?

Çevrimdışı Burak

Aklıma takılmışken sorayım dedim, şimdi çatının üstünde iki tarafta da Vodafone yazacak muhtemelen, peki bu yazı membranların üstünde yazılmış halde mi gelir yoksa çatı tamamlandıktan sonra mı yazılır. Çok amaçsızca bir soru biliyorum ama kafama takıldı  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

V halat mevzusu nasıl olacak ne kadar sürecek bir bilen söyleyebilir mi?
valla bi kaç gün sürebilir yada 1 günde takılabilir tam net bilmiyoruz ilk defa bu tarz v halatlı bi çatı imalatı seyrettik tahmini çok zorluk çıkarmayacaktır 2 ekip 40 v halatı 2 günde bitirir bence  sonuçta onları çekecek zincir ekpmanı hazır hergün gerne işlemini yapıyorlar elleriyle sadece vidaları çıkarıp yerine hizzalayıp vidalarını takacaklar başka bi işlem olmayacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Aklıma takılmışken sorayım dedim, şimdi çatının üstünde iki tarafta da Vodafone yazacak muhtemelen, peki bu yazı membranların üstünde yazılmış halde mi gelir yoksa çatı tamamlandıktan sonra mı yazılır. Çok amaçsızca bir soru biliyorum ama kafama takıldı  :evillol: :evillol:
yoo gayet amaçlı bi soru mabrana işlenmiş gelecektir eğer işlenmiş gelmezse daha sonra yazılması sıkıntı olabilir mebranlar için ilk parti mebranlar geldiğinde fotolara bakarız :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

2. kez hakaret ediyorsun bana. bir süre dinlenmen gerekiyor
Siz yöneticilerin sabrına hayranım
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı poedr

Serilir elbette ama ekilecek. Ben plan değişmez demiyorum ki, değişmesi için gerek yok. Onu söylüyorum.

ikisinin arasında en az 50 gün fark var buda 2 ay eder. kurulu makrodrenaj sisteminin üstüne mikro drenaj ve çim ısıtma ile sulama sistemi kurulduktan sonra 200x200x40 cmlik bloklar halinde çim serilip kısa bir bakım süresinden sonra çizgiler çizilip oynamaya tam hazır getirilebilir diye düşünüyorum sıfır bilgi ile. belkide çimler bir yerlerde şimdiden yeşermiş budanmış ve kesitlenerek tırlara raflara yerleşmeyi bekliodur. serme çim gibi rulo olacagını sanmıyorum direk blok olarak gelir heralde.
sınanmadığın günahın masumu değilsin

Çevrimdışı Efe

ikisinin arasında en az 50 gün fark var buda 2 ay eder. kurulu makrodrenaj sisteminin üstüne mikro drenaj ve çim ısıtma ile sulama sistemi kurulduktan sonra 200x200x40 cmlik bloklar halinde çim serilip kısa bir bakım süresinden sonra çizgiler çizilip oynamaya tam hazır getirilebilir diye düşünüyorum sıfır bilgi ile. belkide çimler bir yerlerde şimdiden yeşermiş budanmış ve kesitlenerek tırlara raflara yerleşmeyi bekliodur. serme çim gibi rulo olacagını sanmıyorum direk blok olarak gelir heralde.
sis mühendisi nevzat demirin aynısı olacak dedi röportajda sadececdrenajı farklı olacak başkanın  2 kere iş yapacağını sanmıyorum bu sezon stadı nisandan önce açamaz bence açmayacak sadece tarftarı sıcak tutmaya çalışıyorlar şampiyonluk yolunda :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Siz yöneticilerin sabrına hayranım
Kolay değil elbet  ama  yöneticilik  yapsaydın daha kolay anlardın Hasan Tahsin.   :lol:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Kolay değil elbet  ama  yöneticilik  yapsaydın daha kolay anlardın Hasan Tahsin.   :lol:

Haklısın be @Coşkun Mevsim abi  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı poedr

sis mühendisi nevzat demirin aynısı olacak dedi röportajda sadececdrenajı farklı olacak başkanın  2 kere iş yapacağını sanmıyorum bu sezon stadı nisandan önce açamaz bence açmayacak sadece tarftarı sıcak tutmaya çalışıyorlar şampiyonluk yolunda :)
Bizimkide bir umit efe napalim..
sınanmadığın günahın masumu değilsin

Çevrimdışı Ekrem

@hamdiodabas ve @naciozsoy instagram hesaplarından alıntıdır.

Çevrimdışı FARUK

Çok güzel fotoğraflar

Çevrimdışı sallapati

olaylar olaylar :D :D

Çevrimdışı sallapati

sökün götürün ulen şu iskeleleri.. uyuz olmaya başladım yıllardır orda gibiler   :D :D

Çevrimdışı Geovani

@ozan062 yemin ediyorum ömür törpüsüsün kardeşim sana kalsa ne takımı tutalım ne başkanı kafamıza sıkalım gidelim bigün istanbula maça gel yakından görelim seni harbi çok merak ediyorum...
@Efe ye katılıyorum bizim başkan bi işi iki kere yapmaz kii zaten çatı kaplamasının başlangıçı istanbulun en sert kış zamanlarınıa gelecek büyük ihtmalle o yüzden çimle paralel gider büyük ihtimal çim ekimi biter membran bitmez...
Stadın bi an önce bitmesini en çok isteyenlerdenim stad kapandıktan olimpiyata geçtikten sonra burdaki abiler kardeşlerimle maç kaçırmadan gidiyoruz olimpitayattaki veya başakşehirdeki her maçtan sonra mutlaka aynı küfürü ederim bitsin artık (Küfür Yasak)₆ diye AMA ne biz ne takımın yeni stadın atmosferine alışmadan kesinlikle geçmemeliyiz en güzeli yeni sezon başlamadan görkemli bir açılış ve bir çok hazırlık maçıyla hem taraftar hem takım stadın pratiğine alışmalıyız..Taraftar profilimiz ve 6 yılın vermiş olduğu sabırsızlıkla futbolculara aşırı yukleniyoruz en son kasımpaşa maçında ismail miloseviç
elleri ayaklarına dolaştı 45 binlik tr nin sahaya en yakın avrupanın 3. en dik tribunu stadta emin olun bu çocuklar bir anda yapamaz...
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı fthkzgn

yoo gayet amaçlı bi soru mabrana işlenmiş gelecektir eğer işlenmiş gelmezse daha sonra yazılması sıkıntı olabilir mebranlar için ilk parti mebranlar geldiğinde fotolara bakarız :)

konu açılmışken, vodafone sponsorluğu 15 yıl sonra bittiğinde ve başka bir sponsor bulduğumuzda diyelim, mebranlar mı değişir yoksa yazı mı silinir?  @Efe
SEVİNMEK İÇİN, SEVMEDİK...

Çevrimdışı Savaş

Tam bi örümcek ağı gibi. Muhteşem..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Erdinç

ysariusta

• Ziyaretçi

Günaydın. 50 gün değil. Zemin inşaatı zaten 30 gün. Bu ilk çim. Beklemek gerekir. Yoksa Antalya stadı gibi olur. Max 10 gün

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı İhsan

Bizim şirket çatısı için membrancılar çatının topografisini çıkartıp sonradan yazacaktılar. (proje gerçekleşmedi)
Membranlar düz olmadığı için yazılı gelmesi mümkün değil demiştiler bize.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı attila_metu

valla bi kaç gün sürebilir yada 1 günde takılabilir tam net bilmiyoruz ilk defa bu tarz v halatlı bi çatı imalatı seyrettik tahmini çok zorluk çıkarmayacaktır 2 ekip 40 v halatı 2 günde bitirir bence  sonuçta onları çekecek zincir ekpmanı hazır hergün gerne işlemini yapıyorlar elleriyle sadece vidaları çıkarıp yerine hizzalayıp vidalarını takacaklar başka bi işlem olmayacak

@Efe maalesef ben senin kadar iyimser değilim. İnşaatın başından beri kolay hızlıca yaparlar dediğimiz hiçbirişey umduğumuz gibi çıkmadı. V halat montajının da vidalamaktan ibaret olduğunu sanmıyorum. 1-2 hafta alır bence. Çatı kolonlarını ve kirişlerini hatırlayalım. Orda da yapılacak işlem sadece kirişleri montelemekdi ama kaç ay sürdü. Gerçi o esnada paralelde de işler yürüyordu..

Çevrimdışı ilhan