Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5870667 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Gomezin boyu kadar mesafe kalmış (1.89 metre)
40 gomez takalim ucuna halatlarin saglam olsun
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sylar

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Efe

cumartesi gunu V halatlari yerlerine takmaya baslarlar diye dusunuyorum  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ahmetsahin

Çevrimdışı fthkzgn

Az önce. İşçiler kafeler girdi tekrar

işçiler kafelere girdiğine göre, bjk_mabet istifa etti sanırım. :lol: :lol: :lol: :ebebe: :ebebe: :ebebe: :steamed: :steamed:
SEVİNMEK İÇİN, SEVMEDİK...

Çevrimdışı Ahmetsahin

Telefondan tek tek gönderebilidim kusura bakmayın

Çevrimdışı warofpoet

Öncelikle Bir bilgiye istinaden ifade etmediği belirtmek isterim,
Tahminime göre çatının SJlerden kendi yerlerine bağlanması süreci de biraz meşaggatli olacaktır.
Vazife el değiştirecek sonuçta, geçici yük taşıma noktalarından kalıcı yerine geçecek ve bu süreç biraz zaman alacaktır ve minimumda olsa risk barındırıyordur diye düşünüyorum.
Bunu kesinlikle felaket tellallığı niyetiyle değil, geçişin biraz zahmetli olacağını ve zaman alacağını düşündüğüm için belirtiyorum.
ben de v halatların bağlanmasının daha kolay olacağını düşünüyorum.. neden derseniz şu anda v halatlardan daha ince olan sj nin bağlı olduğu halatlar çekiyor, ayrıca tek bir bağlantı noktasından güç alıyorlar.  çatı olması gerekenden bir miktar daha kaldırılacağı için v ler takılırken de bir gerginlik olmayacak sanıyorum. daha sonra sj ler yükü v lerin üstüne indirecek ve yük 2 noktaya dağılmış olacak bu da bağlantı noktalarında daha az gerginlik olacak demek. herhangi bir dengesizlik vs olmadıktan sonra sıkıntı olacağını düşünmüyorum. v lerin takılması değil sanırım sorun olursa yük bininceki dengede olabilir. ya da v lere yük binince bağlantı yerlerinde arıza tespit edilir vs gibi sorunlar çıkabilir sanırım ama o da düşük ihtimal gibi geliyor bana bu kadar kontrolden sonra. sorunsuz sıkıntısız bitsin de , kediyolları ve semerlere sıra gelsin bi an evvel. çimi yapılırken izlemesi büyük keyif olacak ama bence  :)
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Ahmetsahin

işçiler kafelere girdiğine göre, bjk_mabet istifa etti sanırım. :lol: :lol: :lol: :ebebe: :ebebe: :ebebe: :steamed: :steamed:

Telefonun kendine göre takılması olmuş :) kafeye gitmek istiyor sanırım 

Çevrimdışı enemy1903

Çevrimdışı fthkzgn

Telefonun kendine göre takılması olmuş :) kafeye gitmek istiyor sanırım 

ellerine sağlık fotolar çok iyi. :ok:
SEVİNMEK İÇİN, SEVMEDİK...

Çevrimdışı sylar

Çevrimdışı FARUK

çatı parçaları yola çıktı;

Hocam Nerde çektiniz bunları ve ne parçası

Çevrimdışı Efe

yanliz her fotoda dahada yuksekseliyor belli ediyor 1 saat sonra bugunku tam yukselmeyi goruruz foto gelirse
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı CUBUKLU

gerçek mi bunlar :D şaka bi yana kaç sefer gelecek böyle acaba
Beşiktaşk'ı vodafone arenaya sığacak mı ?

Çevrimdışı mayan

çatı parçalarının resimleri gözükmüyor?

Çevrimdışı enemy1903

Hocam Nerde çektiniz bunları ve ne parçası

foto maltepe tarafından galiba küçük yalı yazıyor tabelada.
alıntı yaptım.

https://twitter.com/serefbey10?lang=tr

Çevrimdışı SDemirsoy

d100 yolundan geliyor muhtemelen gebzeden çıkmış bizde böyle bir parça var mı acaba

Çevrimdışı sylar

bende nakliyeciyim. malesef saat 16:00 itibariyle yasağa kalacak o tır. 22:00'dan sonra gelir stada.

Çevrimdışı CanEmre

Daha da güzel bir görüntü oluşacak öyleyse süper, teşekkür ederim Faruk  :ok:
şu resim biraz fikir veriyor bitmiş halinin nasıl olacağına

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın