Öncelikle Bir bilgiye istinaden ifade etmediği belirtmek isterim,
Tahminime göre çatının SJlerden kendi yerlerine bağlanması süreci de biraz meşaggatli olacaktır.
Vazife el değiştirecek sonuçta, geçici yük taşıma noktalarından kalıcı yerine geçecek ve bu süreç biraz zaman alacaktır ve minimumda olsa risk barındırıyordur diye düşünüyorum.
Bunu kesinlikle felaket tellallığı niyetiyle değil, geçişin biraz zahmetli olacağını ve zaman alacağını düşündüğüm için belirtiyorum.
ben de v halatların bağlanmasının daha kolay olacağını düşünüyorum.. neden derseniz şu anda v halatlardan daha ince olan sj nin bağlı olduğu halatlar çekiyor, ayrıca tek bir bağlantı noktasından güç alıyorlar. çatı olması gerekenden bir miktar daha kaldırılacağı için v ler takılırken de bir gerginlik olmayacak sanıyorum. daha sonra sj ler yükü v lerin üstüne indirecek ve yük 2 noktaya dağılmış olacak bu da bağlantı noktalarında daha az gerginlik olacak demek. herhangi bir dengesizlik vs olmadıktan sonra sıkıntı olacağını düşünmüyorum. v lerin takılması değil sanırım sorun olursa yük bininceki dengede olabilir. ya da v lere yük binince bağlantı yerlerinde arıza tespit edilir vs gibi sorunlar çıkabilir sanırım ama o da düşük ihtimal gibi geliyor bana bu kadar kontrolden sonra. sorunsuz sıkıntısız bitsin de , kediyolları ve semerlere sıra gelsin bi an evvel. çimi yapılırken izlemesi büyük keyif olacak ama bence