Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5875707 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi proje ve fotolara göre iskele +5 kotundaymış , bugün @FARUK unda dediği gibi 2.kat girişlerin bir alt merdiveninde ise 9,5 m kadar yükseldi .çatı alt kotu +26 da olduğu için toplamda 21 m yükselmesi lazım seni zemin yanıltıyor.

kim diyor +5 kotunda olduğunu ben gözlerimle gördüm yerini
iskeleler birinci loca katı basamakları hizasında orasıda +5 değil +5 alt kat gişlerin bile nerdeyse bir metre altına denk geliyor
siz +5 in üzerine bir kat daha ilave edin dört metre @ahmetx  resimlerde aldanıyorsunuz
400. sayfadak en alt resimde tam karşıya yeni açığa bak iskele orda duruyor ve yeride girişin 2-3 basamak altı yani
loca basamakları hizası
sizin dediğiniz gibi 21 metre kaldırılacak olsa buna 10 metre iskelet ekle  31 olur bunun üzerine 2 metre semer ekle
33 metre olur yarım metrede minimum akıntı ekle 33.5  buna artı 5 ekle sizin ölçüyle etti 38.5 birde -3.90 ekle
42.40 stad yüksekliği olur ama 37 olacağına göre  5.40 fazlanız var 21 den çıkartırsak 15.60 gibi eder yani sizin hesap çarşıya uymuyor. @ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

kim diyor +5 kotunda olduğunu ben gözlerimle gördüm yerini
iskeleler birinci loca katı basamakları hizasında orasıda +5 değil +5 alt kat gişlerin bile nerdeyse bir metre altına denk geliyor
siz +5 in üzerine bir kat daha ilave edin dört metre @ahmetx  resimlerde aldanıyorsunuz
400. sayfadak en alt resimde tam karşıya yeni açığa bak iskele orda duruyor ve yeride girişin 2-3 basamak altı yani
loca basamakları hizası
sizin dediğiniz gibi 21 metre kaldırılacak olsa buna 10 metre iskelet ekle  31 olur bunun üzerine 2 metre semer ekle
33 metre olur yarım metrede minimum akıntı ekle 33.5  buna artı 5 ekle sizin ölçüyle etti 38.5 birde -3.90 ekle
42.40 stad yüksekliği olur ama 37 olacağına göre  5.40 fazlanız var 21 den çıkartırsak 15.60 gibi eder yani sizin hesap çarşıya uymuyor. @ahmetx

tamam 1. loca katı hizasında olsun ,orasıda +6 m kotunda çatı +26 m ye yükselecek yine 20 m @Necmi abi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı bjklimert_

Kaldırma işlemi ne kadar sürecek ve ara vs verilecek mi kontrol veya başka bir neden mesela başka bir halata bağlama gibi bilgilendirebilir misiniz?

Çevrimdışı Necmi

tamam 1. loca katı hizasında olsun ,orasıda +6 m kotunda çatı +26 m ye yükselecek yine 20 m @Necmi abi.
tamam orası +5.5 kotunda ama onun altındaki -4.20 kotunu unutuyorsun 20 metreden -4.20 yi çıkartırsan 15.80 kalır :D
aslında +5.50 dediğin yükseklik 9.70 yükseklik oluyor biz zeminden alıyoruz ve zemin +5.50 nin altında :evillol:

Çevrimdışı BlackEagle26

Çevrimdışı Efe

yaw bos verin cuma bitecek iste kaldirma ne kadar kalktigi degil 26.10 kotuna gelmesi onemli suan cuma yada cumartesi bu kotu bulacak en kotu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

@Necmi abi bu mesele neden bu kadar uzadı anlamış değilim. :D ben anlatamadım @FARUK yemeğini yesin gelsin anlatsın. :eyes
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı fore_kazık

Çatı kaldırma işinin hafta sonuna biteceğine ihtimal vermiyorum. Belki yükseklik olarak yükselir ama bitemez...şahsi görüşüm bu...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı empisayn

V halatların yerleştirilmesi aşağıdaki videonun 1. dakikasından itibaren olan şekilde yapılmayacak mı ? Öyleyse çok vakit alan bir iş gibi durmuyor kontrol açısından haksız mıyım ?

İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Erhan

V halatların yerleştirilmesi aşağıdaki videonun 1. dakikasından itibaren olan şekilde yapılmayacak mı ? Öyleyse çok vakit alan bir iş gibi durmuyor kontrol açısından haksız mıyım ?

Bundan daha kolay olucak bence çünkü SJ ortadan çekiyor 2 yanına V halatlar takılacak.

Çevrimdışı doganay

Simdi stad kullanimi sozlesmesi 2033 e kadar mi? Opsiyon bizde mi surekli. Bukadar para harcadiktan sonra 17 yil sonra elimizden gidebilme ihtimali yoktur heralde. Oyle dusunmek istiyorum en azindan.

Çevrimdışı Efe

Bundan daha kolay olucak bence çünkü SJ ortadan çekiyor 2 yanına V halatlar takılacak.
bizdeki v halatlar isi vok kolaylastiriyor hemen takilacaktir takma islemi en fazla bi kac gun surer heralde cuma baslasalr takmaya pazara biter tahminimce yine baska biseyler cikmazsa tabi sonrasinda diger islere gecerler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Kartal Ç

Simdi stad kullanimi sozlesmesi 2033 e kadar mi? Opsiyon bizde mi surekli. Bukadar para harcadiktan sonra 17 yil sonra elimizden gidebilme ihtimali yoktur heralde. Oyle dusunmek istiyorum en azindan.

1998'de rahmetli Seba 49 yıllığına yeniden kiraladı. En az 2047 ye kadar bizde yani.

Çevrimdışı iyimserure

bizdeki v halatlar isi vok kolaylastiriyor hemen takilacaktir takma islemi en fazla bi kac gun surer heralde cuma baslasalr takmaya pazara biter tahminimce yine baska biseyler cikmazsa tabi sonrasinda diger islere gecerler
bu durumda gelecek hafta içinde semer montajına geçerler diyebilir miyiz?

Çevrimdışı martin40

bu ne ya beşiktaşlı olmayan yazmasın kardeşim kimin ne oldugunu biliyoz balıklar denizize dönnsün artık

Çevrimdışı Erhan

bu durumda gelecek hafta içinde semer montajına geçerler diyebilir miyiz?

Semer değil başta oluklu borular takılacak.

Çevrimdışı iyimserure

Semer değil başta oluklu borular takılacak.
o zaman gelecek hafta içinde oluklu boru montajına geçerler diyebilir miyiz?  :D

Çevrimdışı ozan062

proje büyük ekrana sığdırıp görüntü almaya kalkınca bir şey görünmüyor :D
@ahmetx

olsun abi sen paylas bende dandik programlarımla onu 3d hale getirirm zamnında az yapmadık
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

yeniinönü den  :halay:

hoppalaa harbiden havada durdu sahitlerim var geyikleri buna tam uyuyor vallahi cok yakısıklı be su manzara

Çevrimdışı FARUK

olsun abi sen paylas bende dandik programlarımla onu 3d hale getirirm zamnında az yapmadık
3d modelleme yaptık zaten  render alınmış bir sürü görseli var cad halini ne yapacaksınız :)

Çevrimdışı ozan062

3d modelleme yaptık zaten  render alınmış bir sürü görseli var cad halini ne yapacaksınız :)

yokbe kastım su soyunma odaları kalratl yuvaları vs sen onları yapmadınki:)

Çevrimdışı FARUK

yokbe kastım su soyunma odaları kalratl yuvaları vs sen onları yapmadınki:)
Cad çiziminde onlar yoktur kolon kiriş tabla :)
Ayrıca mabet sayesinde müze kartal yuvası numaralı arkadaki bölüm gibi yerlerin mimari tasarım görüntüleri de var elimizde

Çevrimdışı Erhan

o zaman gelecek hafta içinde oluklu boru montajına geçerler diyebilir miyiz?  :D

İnşallah öle tahmin ediyoruz bi aksilik olmazsa

Çevrimdışı A_Aydin

Yeniinönü'nün bütün fotoraflari ile bir GIF hazirladim, nasil bir görüntü ortaya çikacak bir bakim, iyi ise foruma atarim :)
@martin40 yeniinönü fotoğraflarından bir gif hazırladım demiştin.iyi olmadı herhalde foruma atmadın yada ben görmedim.sen yine de atsan iyi olurdu.