Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5875701 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Bekrakn

Yenileme denebilir. Lisanslı olmayan sporcular için soyunma odaları,ve aileleri için üstü kapalı tribün yapılıyor sanırsam. Bütün işlemler bittikten sonrada başkanın açıkladığı gibi çim yenilenecek. @Bekrakn

@taboo başkanın açıklamalarından veya bu konulardan haberim yoktu o yüzden soruyorum kusura bakma :iblush: çimi de hibrite mi çevirecekler? bilgin var mı o konuda?

bir yandan statla uğraşırken bir yandan da altyapı tesislerine önem verilmesi güzel haber :claps:
[ Son Düzenleme: 07 Kasım 2015, 17:57:27 Bekrakn ]

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi sozkul

Çatı şeffaf olmayacak birde çatı kendi kendini temizleyen bir malzemeden yapılmış
üstünde bir şey tutunamıyor @SLYKRT

Madem malzeme bu kadar becerikli, şu çatı semerlerini daha az eğimli yapabilirler miydi acaba?

Çevrimdışı bjklimert_

Pazar günü çalışmalar devam edecek mi çatı yükseltmesi vb

Çevrimdışı Necmi

@taboo başkanın açıklamalarından veya bu konulardan haberim yoktu o yüzden soruyorum kusura bakma :iblush: çimi de hibrite mi çevirecekler? bilgin var mı o konuda?

bir yandan statla uğraşırken bir yandan da altyapı tesislerine önem verilmesi güzel haber :claps:
Hibrit olması sence mümkünmü :D

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Necmi

Madem malzeme bu kadar becerikli, şu çatı semerlerini daha az eğimli yapabilirler miydi acaba?

zaten eğim az olacak gibi semerlere bakınca 1,5 - 2 metre gibi bir eğim var
görünüyor o boyutta bir çatı için bu eğim çok sayılmaz

Çevrimdışı Necmi

şunun bi linki yok mu? bulamadım bi türlü
Hosbuldum ben genelde tabletten uygulama üzerinden baktigim icin link vermemiştim. Googleda ibb trafik yazinca cikiyor yada http://tkm.ibb.gov.tr/ adresinden yoğunluk haritasına yüklenen haritadan kamera açık yaparak stadın bulunduğu yere gelip kameraya tıklayınca seyredebiliyoruz.

Çevrimdışı Bekrakn

Hibrit olması sence mümkünmü :D

birkaç sene içinde ülkede de hibrit çim yaygınlaşmaya başlar, yeni gelen gençler de alışsın yavaştan deyip yaparlar mı bir ihtimal diye düşünmedim değil  :ebebe: ne bileyim @Necmi abi genç yeteneklere, öz kaynağa yöneleceğiz diyen bi yönetim uzun vadede neler planlar bilemiyorum  :D

yalnız çok havalı olurdu süper ligde hibrit yokken bizim altyapı tesislerimizde bile hibrit var demek :evillol:
[ Son Düzenleme: 07 Kasım 2015, 18:23:04 Bekrakn ]

Çevrimdışı martin40

@martin40 geri dön martin :)
gif sezonu açıldı  :halay: @martin40

Yeniinönü'nün bütün fotoraflari ile bir GIF hazirladim, nasil bir görüntü ortaya çikacak bir bakim, iyi ise foruma atarim :)

Çevrimdışı Bekrakn

birkaç sene içinde ülkede de hibrit çim yaygınlaşmaya başlar, yeni gelen gençler de alışsın yavaştan deyip yaparlar mı bir ihtimal diye düşünmedim değil  :ebebe: ne bileyim @Necmi abi genç yeteneklere, öz kaynağa yöneleceğiz diyen bi yönetim uzun vadede neler planlar bilemiyorum  :D

yalnız çok havalı olurdu süper ligde hibrit yokken bizim altyapı tesislerimizde bile hibrit var demek :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yeniinönü'nün bütün fotoraflari ile bir GIF hazirladim, nasil bir görüntü ortaya çikacak bir bakim, iyi ise foruma atarim :)
:ok: :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Bi  işbitimi  fotosu  mükemmel  olurdu  şimdi  valla. :) Kesin hesaplara geçerdik  hemen.  :lol:

Çevrimdışı empisayn

Umarim yeni modern stadimiz kadar taraftarimizda modern olur. Bu arada ben stada pankart asilmasina karsiyim boyle guzel modern stada spreyle yazilmis fakat cok kotu pankartlar gormek istemiyorum.

Katılmıyorum .

Dijital yazıcılardan çıkartılmış ''times roman '' fontuyla yazılmış pankartlar mı güzel ? Ya da anons geldiğinde elinde kaldırdığın 1 metrekarelik karton organizasyonları mı daha çekici geliyor .

Yapmayın lütfen el emeği göz nuru dünya tarafından konuşulan pankartlarımız var bizim , renkliler gibi para basıp karton mu kaldıracağız ?

Fakat bahsettiğiniz şey ilçe veya şehir isimlerinin olduğu pankartlar ise sonuna kadar hak veriyorum .
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı İhsan

Umarim yeni modern stadimiz kadar taraftarimizda modern olur. Bu arada ben stada pankart asilmasina karsiyim boyle guzel modern stada spreyle yazilmis fakat cok kotu pankartlar gormek istemiyorum.

Pankart konusuna katılmamakla birlikte modern taraftar istemen eski alışkanlıklar olmasın anlamına mı geliyor.
Stadı stad yapan herzaman Beşiktaş taraftarıydı. Stadın modern olması iyi bir şey ama inşallah taraftar profilimiz değişmez.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı AigleBordeaux

Yeni stadta koreografi yapmamiz lazim derbilerde , sampiyonlar liginde çok guzel gosteri oluyor dunya icin
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Bizim farkimiz bu zaten !
Dijital Baskili siradan pankartlar dahami HOS görünüyor Gözüne ??
El emegi goz nuru pankartlarin nesini begenmiyorsun ??
Insanlar GUNLERCE uğraşıyor emek veriyor senin o begenmedigin pankartlari hazirlamak icin..
Hicbir seye SAYGIN yoksa EMEĞE saygin olsun..

Yeni stadta koreografi yapmamiz lazim derbilerde , sampiyonlar liginde çok guzel gosteri oluyor dunya icin
Bizim Flama ve Bayrak Sovlarimiz ve el emegi Goz nuru Pankartlarimiz daha cok ses Getiriyor Avrupada :ok:

Çevrimdışı osman1903

Yağmur yağınca su depolanacaktı bu kadar fazla miktarda suyu depolayabilmek için nereyi kullandılar ki?

Çevrimiçi Kartal Ç

Pankart konusuna katılmamakla birlikte modern taraftar istemen eski alışkanlıklar olmasın anlamına mı geliyor.
Stadı stad yapan herzaman Beşiktaş taraftarıydı. Stadın modern olması iyi bir şey ama inşallah taraftar profilimiz değişmez.

Coşku ve sevda olarak olarak takımı ileri iten taraftar profili değişmesin. Tüm taraftar grupları inönüde olduğu gibi yerlerini alsın.
Çekirdekçi taraftarla bu stadın olimpiyattan farkı kalmaz.
Ama 10 sezonda 1.5 sezon saha kapattıran ve nerdeyse her yıl klübün 1-2 milyon tl lik para cezası ödemesine sebep olan çürük elmalar tribünden uzaklaştırılmalı.
Zaten her yer yüksek çözünürlüklü kamera olacağı için o tipleri cımbızla kitle arasından seçersin. Klüp pfdkdan para cezası alırsa onlara tazminat davası açmasını bile desteklerim.

Yağmur yağınca su depolanacaktı bu kadar fazla miktarda suyu depolayabilmek için nereyi kullandılar ki?

Yeni açığın altında depolar yapıldı. Orada pislikten temizleyip depolayacaklar.

Çevrimdışı Necmi

Tüm stadın altında drenaj kuyuları açıldı yeni açık alt kattada çim sulama tankları var

Çevrimiçi sozkul

yaklaşık 1 ay sonra olacağımız noktada olurduk  :evillol:

Belki çok daha ilerde olurduk, kaza yüzünden herşeyi iki kere kontrol ettiler, biz değil orada çalışan mühendislerde korktu, baskı arttı çünkü..
Alternatif bakış açısıyla ise belki kaza olmasaydı 6 ay geriye dönerdik, bu kadar ince eleyip sık dokuma çok daha vahim başka kazaları engellemiş olabilir, kimbilir.  :icool:

Çevrimdışı taboo

@Necmi  Abi cevabı vermiş  :) @Bekrakn

Çevrimdışı quentine83

tahmini kaç metre kaldı yerine oturması için....
İsmet Yarkın ONUR