Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5876436 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mehmet92

Benim için şu çatının nasıl devrilmediği en az uçakların nasıl uçtuğu kadar büyük bi gizem olarak kalıcak.Bilmek de istemiyorum,stad açıldıktan sonra aşşağıdan yukarıya bakıp nası kalktı bu yav diye sorucam her maç

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

çatı uçup gidecek elimizden

dikine halatlar paralel olmaya basladi bu isin sonuna dogru geldigimizi gosteriyor 
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mahmut

Bu arada yanimdan range rowerla sifo gecti o da ozlemis herhalde stadi

Çevrimdışı guardian

:upto: :upto: :upto:  AutoCad kullanmayı biliyormusun :D
  @Necmi abi ben biliyorum bana yollarmısın projeyi ☺☺

Çevrimdışı ahmetx

@Necmi abi ben biliyorum bana yollarmısın projeyi ☺☺
göndermemek için bahane arıyordu , ama sana gönderir mi bilmem  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı guardian

😀😀@ahmetx bende ölçmek istiyorum proje çok önemli

Çevrimiçi Necmi

çatı uçup gidecek elimizden

@ahmetx  bak bu resme göre en çok 7 metre daha kalkacak gibi görünüyor
basamaklarda üçüncü sıraya gelmiş 20 basamak 12 metre yükseklik eder 5 metrede kiriş ve kolonlara koyalım
17 metre eder çatı yüksekliği 10 metre düşünce geriye 7 metre kalır bu kirişle hiza olunca tabi akıntı için iç tarafı
kirişden biraz yukarı kaldıracaklar 7 metrenin üzerine bunu eklemek gerekiyor

Çevrimdışı mehmet49

:upto: :upto: :upto:  AutoCad kullanmayı biliyormusun :D
Ben biliyorum 😃😃 varsa oyle bisey bende gorebilirmiyim

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx  bak bu resme göre en çok 7 metre daha kalkacak gibi görünüyor
basamaklarda üçüncü sıraya gelmiş 20 basamak 12 metre yükseklik eder 5 metrede kiriş ve kolonlara koyalım
17 metre eder çatı yüksekliği 10 metre düşünce geriye 7 metre kalır bu kirişle hiza olunca tabi akıntı için iç tarafı
kirişden biraz yukarı kaldıracaklar 7 metrenin üzerine bunu eklemek gerekiyor

bu fotoda baya yükselmiş gerçekten

Çevrimdışı Mahmut

Çevrimdışı doganay

Çevrimdışı Efe

çatinin en uc kismi eski acik tribunlerini gecti
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı warofpoet

Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mahmut

İsciler cikiyor kafesten kaldirma bitti simdilik, benden de bu kadar

LG-VS980 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

4 lü ring halatları halen tam gerilmediler

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

yeniinönü den  :halay:
süzerden sahanın ne kadarının görüneceğide artık belli oluyor :D

Çevrimdışı FARUK

4 lü ring halatları halen tam gerilmediler
Abi önce de söylemiştim yeni açık ve eski açık tam ortadan gerdirme yapmadığımızdan o bölgelerde esneme oluyor
Ne zamanki o halatlar kiriş e takılır ve kuvvet uygular iç halka son halini alır

Çevrimdışı SDemirsoy