Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5877985 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı heart

Biraz saçma gibi olacak ama sadece bilgi almak için soruyorum çatı şeffaf olacağına göre malüm stadda denizin kenarında martı dışkıları çatı üzeri görünümünü ve içeriden görünümü rahatsız edermi? bu konuyu 1-2 ay önce mehmet demirkolda dile getirmişti

Çatı kendini temizleyebiliyor. Yağmur sularıyla temizlenir. İlla ki temizliği olur ama çok fazla uğraş istemez muhtemelen.
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı FARUK

10 dk önce çelik aksam üst çıkış kapılarının üzerinde artık çalışma devam ediyor

Çevrimdışı ekesicil

Cati ne kadar yükselcek? Yani halatlar la cati kolonlari mi ayni hizada olacak yoksa beyaz borular mi?

Çevrimdışı Ensar

10 dk önce çelik aksam üst çıkış kapılarının üzerinde artık çalışma devam ediyor
Bu hız da giderse iki veya üç güne en tepeye ulaşır gibi geliyor abi , sence olur mu ?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Necmi

Biraz saçma gibi olacak ama sadece bilgi almak için soruyorum çatı şeffaf olacağına göre malüm stadda denizin kenarında martı dışkıları çatı üzeri görünümünü ve içeriden görünümü rahatsız edermi? bu konuyu 1-2 ay önce mehmet demirkolda dile getirmişti
Çatı şeffaf olmayacak birde çatı kendi kendini temizleyen bir malzemeden yapılmış
üstünde bir şey tutunamıyor @SLYKRT

Çevrimdışı cursedofdragon

Cati ne kadar yükselcek? Yani halatlar la cati kolonlari mi ayni hizada olacak yoksa beyaz borular mi?

tam emin olmamakla beraber çatı krişleri ile aynı hızada olucak ona göre hesap et işte :)

Herkese selam. Başından beri siteyi takip etmekteyim. Yeni üye oldum. Canlı seyretmek isteyenler için az katkım olsun. İstanbul kameralarından köşeden de olsa seyrediyorum. İbb trafik sayfasından kameralardan iki tanesi stadı gösteriyor. Birincisi Dolmabahçe taksim iniş,  ikincisi İnönü stadı. İkincisinde kare kare olsada stadin bir kısmı gözüküyor ve su an da çatı gozukmeye başladı. Bilgisi olmayanlara haber vereyim dedim.

Çevrimiçi Necmi

beyaz boruların en üstü kirişlerden biraz yüksek olur kanallardaki su akıntısını sağlamak için
iskelenin tepesinde bulunduğu yerden 15 metre yükselecek şu ana kadar 4.10 metre yükseldi geriye
11 metre kadar bir şey kaldı @ekesicil

Çevrimiçi Necmi

Herkese selam. Başından beri siteyi takip etmekteyim. Yeni üye oldum. Canlı seyretmek isteyenler için az katkım olsun. İstanbul kameralarından köşeden de olsa seyrediyorum. İbb trafik sayfasından kameralardan iki tanesi stadı gösteriyor. Birincisi Dolmabahçe taksim iniş,  ikincisi İnönü stadı. İkincisinde kare kare olsada stadin bir kısmı gözüküyor ve su an da çatı gozukmeye başladı. Bilgisi olmayanlara haber vereyim dedim.
hoşgeldin kardeşim

Çevrimdışı ekesicil

beyaz boruların en üstü kirişlerden biraz yüksek olur kanallardaki su akıntısını sağlamak için
iskelenin tepesinde bulunduğu yerden 15 metre yükselecek şu ana kadar 4.10 metre yükseldi geriye

O zaman bisey kalmamis ya

Tesekkürler

Çevrimdışı FARUK

Bu hız da giderse iki veya üç güne en tepeye ulaşır gibi geliyor abi , sence olur mu ?
O kadar çabuk olmaz önümüzdeki hafta sonunu görürüz bence tamamen kendi görüşümdür beklenti yaratmasın lütfen

Çevrimdışı Eyüp Emir

bir şey kalmamış muhtemelen bir hafta içinde işlem biter diye tahmin ediyorum

Çevrimdışı FARUK

Merhaba, hoşgeldiniz

Çevrimdışı Ensar

O kadar çabuk olmaz önümüzdeki hafta sonunu görürüz bence tamamen kendi görüşümdür beklenti yaratmasın lütfen
Eyvallah abi , bana daha hızlı yükselecekmis gibi geliyor :) he iki gün önce olsa ne olur olmasa ne olur önemli değil :)

Çevrimdışı FARUK

Eyvallah abi , bana daha hızlı yükselecekmis gibi geliyor :) he iki gün önce olsa ne olur olmasa ne olur önemli değil :)
Aynen önemli olan düzenli bir şekilde sıkıntısız yükseliyor olması

Çevrimdışı Ensar

Aynen önemli olan düzenli bir şekilde sıkıntısız yükseliyor olması
Kazasız belasız inşallah , bu saatten sonra kesinlikle vaktin önemi yok , bi kaza halinde olabilecek şeyleri söylemeye dilim varmıyor , neyse kötüyü çağırmaya gerek yok güzel günler yakın inşallah :)

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı taboo

Çevrimdışı Efe

fena yarin dedigim gibi eski acik arkadan gorunecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı SLYKRT

Çatı şeffaf olmayacak birde çatı kendi kendini temizleyen bir malzemeden yapılmış
üstünde bir şey tutunamıyor @SLYKRT
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim @Necmi
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı harunmustak

şunun bi linki yok mu? bulamadım bi türlü
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı Efe

Kazasız belasız inşallah , bu saatten sonra kesinlikle vaktin önemi yok , bi kaza halinde olabilecek şeyleri söylemeye dilim varmıyor , neyse kötüyü çağırmaya gerek yok güzel günler yakın inşallah :)
kaza falan olmayacak yavas yavas yukseliyor Beşiktaşın gelecegi yukseliyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Cati firmasinin ne kadar cok isci calistirdigi kaldırma aşamasında daha da netlesti.nerdeyse her sj de 1 isci var ve ayni zamanda operasyon merkezinde ,saha içerisinde de calisanlar var.

Calismalar güzel gidiyor, havalar bozmadan catiyi tamamen kaldirirsak  yakin zamanda semer montaj isleri baslar..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Bekrakn

Fulya Tesisler'indeki çalışmalar...

konu dışı olacak ama fulyada ne yapılıyor? yenileme tarzı bir işlem mi? @taboo