Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5878564 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deadam

İskelenin altındaki demir dmc hesabına göre 6m. çıktı, skalayı büyütebiliriz  :claps:

Ancak siz damacanayı sonradan montajladığınız için sağlıklı olmaz ki o ölçü :)
Öncekinde damacana zaten oradaydı :)

Artık toplamdcmyükseklik / gün sayısı X ort.dmc  = çatının kaldırılacağı süre

NEyse benim eve 565,2 dmc yolum var iyi akşamlar :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı harunmustak

Niye benim yaptığım gif i beğenmedinmi?

Buralar dutlukken ben yapıyordum bu gifleri teesüf ederim  :icool:
hayatımda gördüğüm en güzel gif bu.Ellerine sağlık  :claps: :claps:
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı FARUK

1dk önce Talat A.  foursquare hesabından

Çevrimdışı ALBATROS

Çevrimdışı ozgurcildiroglu

Ancak siz damacanayı sonradan montajladığınız için sağlıklı olmaz ki o ölçü :)
Öncekinde damacana zaten oradaydı :)

Artık toplamdcmyükseklik / gün sayısı X ort.dmc  = çatının kaldırılacağı süre

NEyse benim eve 565,2 dmc yolum var iyi akşamlar :D

Hesaplar doğru hocam  :boxin: belki resmin açısından kaynaklı olarak ufak hatalar vardır ama =) mabetin attığı resim, ve @Necmi  abiden gelen veriler birbiriyle örtüştü. 3 cm hata payıyla   :halay: iyi yolculuklar size.

Çevrimdışı Emre.Guler

İskelenin altındaki demir dmc hesabına göre 6m. çıktı, skalayı büyütebiliriz  :claps:

Vay arkadaş bu ne ya :)

Çevrimdışı Altuğ

@Emre.Guler sanırım empisayn 'den sonra uzun süre hafızalardan silinmeyecek olan dmc ölçü birimini lügatımıza kattın  :evillol:

Çevrimdışı can1903

Tahmin  yapmayalım  bu  sefer.Çünkü  ikimiz  çatıdan  fazla  uçuyoruz.   :lol: :lol:
Abi şuan uçmus çatı tahmin sağlıklı olmayabilir @Coşkun Mevsim
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Emre.Guler

@Emre.Guler sanırım empisayn 'den sonra uzun süre hafızalardan silinmeyecek olan dmc ölçü birimini lügatımıza kattın  :evillol:

Aynen ya millet üzerine formül oluşturmaya başladı baksana @Deadam 26 km yolu var onun yerine 565.2 dmc diyor  @ozgurcildiroglu damacanaların resmi ile iskele boyunu buluyor :)

Çevrimdışı ebabil

İSKELELER: "çatının gitmesine üzülmedim, hem üzerimden koca bi yük kalktı"  :bawling:

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 06 Kasım 2015 (16:00) arası çalışma fotoğrafları.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

[ Son Düzenleme: 06 Kasım 2015, 18:14:56 Necmi ]

Çevrimdışı BlackEagle26

Pazar gunu de devam edilecekmi kaldirma islemine

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Erhan

Günde 1.5 metre kaldırılsa

29m-6m-3m=20/1,5=13 günde tam olarak havada görücez tahmini bu tempo ile çalışılırsa.

Çevrimdışı heart

... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

@Coşkun Mevsim abi şu anda bitmiş kaldırma işi bugünlük son
Çok  teşekkürler  @Necmi. Bakalım şimdi  iskeleler  çatı final yüksekliğine ulaşıp  ve yerine sabitlenmeden mi kaldıracak yoksa  sonrasında mı???

Çevrimiçi Necmi

Günde 1.5 metre kaldırılsa

29m-6m-3m=20/1,5=13 günde tam olarak havada görücez tahmini bu tempo ile çalışılırsa.
günde 1,5 metre kaldırırsan 15 m yi on günde kaldırırsın formule gerek yok :D

Çevrimiçi Necmi

Çok  teşekkürler  @Necmi. Bakalım şimdi  iskeleler  çatı final yüksekliğine ulaşıp  ve yerine sabitlenmeden mi kaldıracak yoksa  sonrasında mı???
sanırım halatlar kirişlere bağlanmadan kaldırılmayacak güvenlik önlemi olarak
bir terslik olursa tekrar yerine indirilmesi gerekirse diye

Çevrimdışı empisayn

dün 50 cm den 1.5 metreye çıktı bugün de 1.5 ten 2.90 a , günde 3 metre hızına kadar ivmelenmesi kaç günü bulur acaba ?

soru arada kaynamasın hatta ekleme yapıyım günde 3 metre temposuna ulaşabilecek miyiz ?

bu sorunun cevabını biliyor musun @Necmi abi ?
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimiçi Necmi

Aynen ya millet üzerine formül oluşturmaya başladı baksana @Deadam 26 km yolu var onun yerine 565.2 dmc diyor  @ozgurcildiroglu damacanaların resmi ile iskele boyunu buluyor :)
internette fenomen oldu haber 1903 haberini yapmış meşhur oldun @Emre.Guler

Çevrimiçi Necmi

soru arada kaynamasın hatta ekleme yapıyım günde 3 metre temposuna ulaşabilecek miyiz ?

bu sorunun cevabını biliyor musun @Necmi abi ?
:dontknow:

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

sanırım halatlar kirişlere bağlanmadan kaldırılmayacak güvenlik önlemi olarak
bir terslik olursa tekrar yerine indirilmesi gerekirse diye
Aynen.Bende işbaşında olsam öyle  yapardım.Buda  bizim için  iyi haber iş bitene kadar durmadan çalışma  demek bu.Diğer taraftan iş bitiminde zaten hem içeri malzemeler  girecek  bir taraftanda iskeleler  kaldırılacak,diğer malzemeler  sahadan çıkartılacak.Of of keşke çatı sabitlenince  canlı  yayın  olsaydıııııı.

Çevrimdışı Anıl

günde 1,5 metre kaldırırsan 15 m yi on günde kaldırırsın formule gerek yok :D
Her gün ortalama 1.5 metre kaldırılırsa Cumartesi-Pazar biter, her gün ortalama 2 metre kaldırılırsa Perşembe-Cuma biter :)

Çevrimdışı bjklimert_

Yarın ve pazar günü kaldırma işlemi devam edecek mi ?

Çevrimdışı Emre.Guler

internette fenomen oldu haber 1903 haberini yapmış meşhur oldun @Emre.Guler

Raif junior zaten meşhurdu abi pankartlarımda haber oldu siz elinizdeki cevheri farkında değilsiniz  :icool: