Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5878254 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ekrembaser

:alala: çarşambadan önce finish beklemeyin
biz gün veriyoruz tahminen insanlar bunu resmi açıklama sanıyor
ondan sonra vay efendim bugün dendi neden olmadı diye burda bizim
yüzümüzden yönetime denmeyen kalmıyor :D
en iyisi yorum yapmamak başlamış iş bitmiş işdir @ekrembaser
Allah razı olsun abi latife olsun diye söyledim sevinçten Allah ne muradınız varsa versin.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Daha  devam ederlermi kaldırmaya  bugün  @Necmi??

Çevrimdışı Efe

cati baya baya uçusa gecti harika bir gun geciriyoruz :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı harunmustak

Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı TayfurU

ışıklar lütfen

şu arkada ki otele izin verip, bize izin vermemek nasıl bir kafa hala gördükçe sinirleniyorum.

Çevrimdışı Emre.Guler

@martin40 geri dön martin :)

Niye benim yaptığım gif i beğenmedinmi?

Buralar dutlukken ben yapıyordum bu gifleri teesüf ederim  :icool:

Çevrimdışı FARUK

Niye benim yaptığım gif i beğenmedinmi?

Buralar dutlukken ben yapıyordum bu gifleri teesüf ederim  :icool:
Raif Junior olduğunu unutuyor onlar sanırım :)

Çevrimdışı westpole

Rahmetli eski CB başkanlarından birine ithafen bir laf vardı: Galktı da gomadık mı ? demiş derler.
Eyyy Renkliler galktı gerisini siz düşünün...

Çevrimdışı sağduyu

Beyler ben olaya geç mutadi oldum. Bugün toplam kaç damacana kalktı?  :D
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı cadavra

Vodafone arena yukselmde dönemi kpss sorusu :d :d :d

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

Raif Junior olduğunu unutuyor onlar sanırım :)
sahi raif Junior vardı eskiden değil mi

şu arkada ki otele izin verip, bize izin vermemek nasıl bir kafa hala gördükçe sinirleniyorum.
bizim memleket böyle işte birilerinin adamıysan her şey mübahtır.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı e.keles

benim hesaba gore son fotoda 3.10 civari cikiyor.. hadi hayirlisi. guzel gidiyorlar :)

Çevrimdışı ahmetx

bugün 5m den sonra paydos yapsalar mükemmel olur.

Çevrimdışı laoban

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Efe

en son devam ediyorlardı
hava kararmaya basladiginda paydos olur guzel bir gun gecti yaklasik 3 metre havada gibi gorunuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

eski açıkdaki çadır nedir ? @Necmi , @Efe , @FARUK
bilmiyorum abi
ama yemekhane gibi bir görüntüsü var

Çevrimdışı cio

Allah hayırlısıyla tamamlanmasını nasip etsin, hareket etti artık yakın zamanda yerine takılır  :sevinc

Tarihe tanıklık ediyoruz arkadaşlar tadını çıkarın boşverin çarşambaydı perşembeydi  :nargile:

Çevrimdışı Efe

sabah cekilmis fotoyla kiyasladim mabetin biraz once paylastigini fark buyuk
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Allah hayırlısıyla tamamlanmasını nasip etsin, hareket etti artık yakın zamanda yerine takılır  :sevinc

Tarihe tanıklık ediyoruz arkadaşlar tadını çıkarın boşverin çarşambaydı perşembeydi  :nargile:
böyle devam etsin çatının başımızın üstünde yeri var

Çevrimdışı Fatih

Abi stat bizi manyaklastirdi iyice.. Simdi de metre hesabi mi yapiyoruz?  :lol: :lol: Bir sonra ki seviyeyi cok merak ediyorum.. O zaman ki koltuk sayimi olucak galiba..
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ahmetx

bilmiyorum abi
ama yemekhane gibi bir görüntüsü var
:lol: orası restoran olacakdı zaten değil mi

Çevrimdışı ahmetx

Abi stat bizi manyaklastirdi iyice.. Simdi de metre hesabi mi yapiyoruz?  :lol: :lol: Bir sonra ki seviyeyi cok merak ediyorum.. O zaman ki koltuk sayimi olucak galiba..
çatı çelik parçaları ve semerler  :olmaz