Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5880117 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı celiker1

Halatlar kirişlere bağlandıktan sonra üsttende yukarı doğru açılı sahaya taşınan demirlerin(adı ne hatırlayamadım) bağlantısı olacak.O demirlere hiç yük bindirilir mi?Yük sadece halatlarda mı olur?%20-30 da olsa çatıyı taşımada halatlara yardımcı olur mu?Yoksa sadece membran kaplamasına gerekli semerlerin,kedi yollarının bağlantısı için mi?
[ Son Düzenleme: 05 Kasım 2015, 17:24:08 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı can1903

Ne yaptınız abi ne 3 metresi :D 1.5 metre falan havada ancak :)
Moral bozmaaaaaaaaa  :eyes
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı aesenkaya

Bir işçinin omzuna dahi gelmiyor 1.5 metre bile çok gibi

Bir saattir kıyas için o resmi arayıp duruyordum dediğin işçilerin olduğu resim ile o resim arasında uzaklık farkı var omuz hizası değilde göbek hizası ile omuz hizası arasında bir mesafeye denk gelebilir diyorum 1,40-1,50 civarı . Aslında bu fotoda şu destek kubix lerinin yüksekliğini bilsek daha iyi tahmin yapabilirdik ama destek kubixi ile hiçbir emekçinin aynı karede olduğu foto bulamadım.

Çevrimdışı Erhan

Çevrimdışı Erhan

Yalnız o işçilerin olduğu resim 2 gün öncesinin resmi

O karşılaştırma için Emre

Ordaki güvenlik iplerinin dolaştığı kelebek demir ile işçinin boyunu orantıladım.O seviyede bile değil bugünkü kaldırış.Anlatabilmişimdir inşallah :icool:

Çevrimdışı Erhan

Halatlar kirişlere bağlandıktan sonra üsttende yukarı doğru açılı sahaya taşınan demirlerin(adı ne hatırlayamadım) bağlantısı olacak.O demirlere hiç yük bindirilir mi?Yük sadece halatlarda mı olur?%20-30 da olsa çatıyı taşımada halatlara yardımcı olur mu?Yoksa sadece membran kaplamasına gerekli semerlerin,kedi yollarının bağlantısı için mi?

Evet onlar ortadaki çemberi taşımada yardımcı olur.

Çevrimdışı Fatih Akyıldız

yüksekliği ölçmenin bir anlamı yok. üçü beşi kalmadı, artık kalkıyor.
geri dönüşü olmayan yola girildi.  :D

Çevrimdışı ahmetx

belki konuşulmuştur ama daha yeni görüyorum.numaralının tam ortasındaki bölgede beyaz boruların arasına çapraz halat altılmamış.sanki çelik telden bi çaprazlama yapmışlar.bir nedeni varmı acaba ?

foto lütfen @asyakartalı
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

belki konuşulmuştur ama daha yeni görüyorum.numaralının tam ortasındaki bölgede beyaz boruların arasına çapraz halat altılmamış.sanki çelik telden bi çaprazlama yapmışlar.bir nedeni varmı acaba ?
Numaralı  ve kapalı tam ortasında o çapraz halatlar yok bağlantı bölgeside yok neden oldugunu bilmiyoruz

Çevrimdışı Erhan

O açıklığa garanti olsun diye çapraz tel attılar.Neden açık onu bilen yok tabi.

Çevrimdışı asyakartalı

Çevrimdışı ahmetx

Bunu diyor @ahmetx abi

İlginç, denizbank ve spor toto tribünlerinde v halatlar , aktifbank ve kapalı tribünde çapraz halatlar yok. Demek ki onların bulunmasına gerek yok, tasarruf amaçlı  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

İlginç, denizbank ve spor toto tribünlerinde v halatlar , aktifbank ve kapalı tribünde çapraz halatlar yok. Demek ki onların bulunmasına gerek yok, tasarruf amaçlı  :D
Ben Çatı kenarından uzanan kedi yollarının buralardan yani kapalı ve numaralı ortasından iç ringteki kedi yoluna bağlanacağını düşünüyorum bunun için olabilir

Çevrimdışı ahmetx

Ben Çatı kenarından uzanan kedi yollarının buralardan yani kapalı ve numaralı ortasından iç ringteki kedi yoluna bağlanacağını düşünüyorum bunun için olabilir
evet çok mantıklı

Çevrimdışı ahmetx

aslında çaprazların kedi yoluna çok engel olmaması lazım @FARUK

Çevrimdışı fore_kazık

Bundan sonra hergün yükselecek derken c.tesi pazarda dahilmi?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Oktay

Bundan sonra hergün yükselecek derken c.tesi pazarda dahilmi?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dahil

Çevrimiçi COB

Sabah kanatlandik,  akşam kanatlanamadik.

Çevrimdışı Emre Ş.

Çevrimdışı Efe

max. alabildiğin detayları alabilirsen harika olur @Efe  hazır ordayken şartları zorla bizi bilgilendir..

şimdiden teşekkürler..  :super:
jergun kaldiris surecek 1 hafta sonra cati yerine takilmaya baslanir v halatlar takilinca krikolar sokulecek hersey yolunda herkes rahat olsun fransizlarla gaziler bufede oturduk ama biz yan masadaydik kofte yediler yarin devam edilecek  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Pazar günü kaldırmasınlar çatıyı geçen cuma ilk defa başlandı Kasımpaşa ya takıldık o günden sonra ilk bugün başlandı Moskoflara takıldık pazar dinlensinler zaten milli maç arası var onun sonuna kadar tamamen bitmiş olur inş kaldırma işlemi...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Efe

1,5 - 2 mt yi geçmez arkadaşlar o yükseklik.abartmayalım.az da olsa ilerleme olması güzel.
az ama cok buyuk bir adim bizim icin bu hafta catiyla yatip catiyla kalkacaz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Benim en büyük korkum ilk 1 -2 metrede oluşabilecek sıkıntılardı.Eğer şimdi sıkıntı olmadıysa 6-7 metre kaldırılınca hiç olmaz diye düşünüyorum.

İlk kaldırış ve son yerine montaj kısmı en sıkıntılı bölümdü çok şükür ilk kısmı alnımızın akı ile atlattık.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı tedd

Bugün de gündüz ve akşam havalanmak istiyorduk.
Ne gündüz ne de akşam istediğimiz gibi havalanamadık.
The most eastern of the west, the most western of the east