Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5883163 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cadavra

Yeniinonu resim atsa aksama o cok net belirir kalkisi

Çevrimdışı Mahmut

Su an paydos verdiler, aradan once boyle citirdamalar oldu ama gozle secilebilecek bir kalkmis olmadi su ana kadar. Ben bikac mickey mouse odaklandim onlarda da hareket yok

LG-VS980 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

başka bir forumda bir arkadaşımız stadyumun çevresine akaretlerdeki gibi parke taşı yapılmasını önermiş . :ok:

[ Son Düzenleme: 05 Kasım 2015, 12:15:43 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sozkul

olurmu bazen görsekte inanmıyoruz :D
çatının 50 cm kalktığına burda 3 gün insanları inandıramadık :bandit:

Yanlış hatırlıyorsun, kalktı dediniz, niye fotolarda görünmüyor diye sorduk, iyi göremiyorsunuz dediniz, ertesi gün gün aaa indirmişler dediniz.  :lol:

Çevrimdışı ahmetx

bu açıdan bakınca yeni açığa aşık oldum.  :super:

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

başka bir forumda bir arkadaşımız stadyumun çevresine akaretlerdeki gibi parke taşı yapılmasını önermiş . :ok:

Evet stad içindeki yeni açık arka kısım özellikle çok güzel olur eskiden istanbulun çoğu caddesinde vardı asfalt çıktı taşlar gitti :)

Çevrimdışı ErsinA.

İlk 1 mayısta o taşlar yerinden sökülür.  :bandit:

Çevrimdışı emre

Abilerim kardeşlerim akşamki maç için 1 adet kuzey tribün bileti mevcut isteyene ücretsiz aktarabilirm

Konu dışı için şimdiden özürdilerim.

Çevrimdışı Tolga

Çatı bugün de kalkıyor demek güzel :D

O değil de @bjk_mabet bundan sonra durmaksızın hergün kalkacağını söyledi de önümüzdeki günlerde başka bir sorun çıkmaz umarım :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

Sorun şurada Ozan, "Bize" göre derken biz işi izleyen kesimiz. Yapan başkası ne yaşandığını bilmiyoruz ki. Çok para verince hızlı mı yapılması gerekiyordu? Ayrıca "gayri remi - yarı resmi" ağızlar kim?
Başkan bir kaç tarih verdi ve olmadı. Bir kısmı bilinçli olarak öyledir bir kısmı hesapta olmayan engellerdir falan. İyide biz 1 sene kameradan takip ettik olanı biteni. Akıl yürüttük. Ancak hiç birimiz (birimiz hariç ki oda kısıtlı bilgi verebilirdi zaten) işin içinde değil. Bir konuda fikir yürütürken bilgilerini bir gözden geçirirsin. Sen çatıya kızıyorsun çime sarıyorsun. Doğmamış çocuğa don biçiyorsun be kardeşim.

nasıl bir bakıs acısıdır bu ,, niye giydireyim saydırayım arkadas ne kadar sacma:))

ben tamamen saskınlıgımı ortaya koyuyorum sen hala olaya onceden yaptıgım gibi davrandıgımı sanarak onun uzerinden yorumluyorsun :bawling:

iyide suana kadar cime ben niye giydireyimki:)) sadece tesistekinde tepki verdim ondada haklıyım cnk daha ilk goruntuden havalara girersek işimiz var:)

daha burada hibriti tam oalrak kavramıs sonrasında futbolda ne işe yaradıgını bilmeyen faydaları zararları ne oldugunu bilmeyen insanlar dolu bende kısmen öyle:))

cnk yasayarak gorucez oyle hersey yazılara dokulerek anlatılsaydı okullardan mezun olup direk sirket sahibi olurduk:)) görsel işine gelirsek bana gore tam oturmamıs çim havası veriyor o kadar:) onuda eleştirmeyin bu benim gözlerim cnk  :kop:

biz miz olaylarına gelince burda içeriden bilgi alıpta tarih veren var bunlar yarı resmi agızdır anladık?? onlara diyorum ben
[ Son Düzenleme: 05 Kasım 2015, 12:47:54 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Necmi

Çatı bugün de kalkıyor demek güzel :D

O değil de @bjk_mabet bundan sonra durmaksızın hergün kalkacağını söyledi de önümüzdeki günlerde başka bir sorun çıkmaz umarım :)
artık sürekli kalkacak diye biliyorum ama belki bir kere durup alttaki iskeleleri toplama durumu var.
tabi bir aksilik çıkmazsa :bandit:

Çevrimdışı Ensar

artık sürekli kalkacak diye biliyorum ama belki bir kere durup alttaki iskeleleri toplama durumu var.
24 saat mi çalışılacak abi ?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimiçi Necmi

nasıl bir bakıs acısıdır bu ,, niye giydireyim saydırayım arkadas ne kadar sacma:))

ben tamamen saskınlıgımı ortaya koyuyorum sen hala olaya onceden yaptıgım gibi davrandıgımı sanarak onun uzerinden yorumluyorsun :bawling:

iyide suana kadar cime ben niye giydireyimki:)) sadece tesistekinde tepki verdim ondada haklıyım cnk daha ilk goruntuden havalara girersek işimiz var:)

daha burada hibriti tam oalrak kavramıs sonrasında futbolda ne işe yaradıgını bilmeyen faydaları zararları ne oldugunu bilmeyen insanlar dolu bende kısmen öyle:))

cnk yasayarak gorucez oyle hersey yazılara dokulerek anlatılsaydı okullardan mezun olup direk sirket sahibi olurduk:)) görsel işine gelirsek bana gore tam oturmamıs çim havası veriyor o kadar:) onuda eleştirmeyin bu benim gözlerim cnk  :kop:

biz miz olaylarına gelince burda içeriden bilgi alıpta tarih veren var bunlar yarı resmi agızdır anladık?? onlara diyorum ben
tesislerde bir kaç gün sonra antrenmanlara başlıyorlar şu anda bile yapılır oturmamış diye bir şey yok hibritin avantajı buymuş
hibritin bittiği günün ertesi gün çıkıp üstünde maç yapabilirmişsin. burdaki bilgilerde yarı resmi değil gayri resmidir.
çünkü duyduğumuz her bilgiyi paylaşmaya çalışıyoruz bunların içinde doğru olanıda oluyor olmayanıda verdiğimiz bilgiyi
garanti edemiyoruz @ozan062

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimiçi Necmi

görmeden inanmam @Necmi abi :aman:
senmi daha geçenlerde kalkmayan çatıyı canlı yayında kaldıran benmiydim  :kop: :kop: :kop:  @KUMANOVALI

Çevrimdışı Deadam

via Fikret Durdu

Kalkmamış işte :D şöyle bir doğrulmuş o kadar. :D

Allah emekçilerimize kolaylık versin
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Ensar

tesislerde bir kaç gün sonra antrenmanlara başlıyorlar şu anda bile yapılır oturmamış diye bir şey yok hibritin avantajı buymuş
hibritin bittiği günün ertesi gün çıkıp üstünde maç yapabilirmişsin. burdaki bilgilerde yarı resmi değil gayri resmidir.
çünkü duyduğumuz her bilgiyi paylaşmaya çalışıyoruz bunların içinde doğru olanıda oluyor olmayanıda verdiğimiz bilgiyi
garanti edemiyoruz @ozan062
Şimdi benim bir sorun var saygıdeğer abim , hani stad açılınca bir hafta hibrit sahada bir hafta normal sahada antreman yapılacaktı , benim kafam bunu hiç almamıştı çok mantıksız gelmisti. Şimdi stadın açılmasına nerden baksak en az 6-7 ay var en iyi ihtimal ile , ne diye orda antreman yapacaklar ? Sonuçta hibrit sahalı bir stad yok türkiye de.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı osman1903

Bundan sonra devrilme yıkılma gibi olaylar olmaz herhalde çünkü iskelet hiçbir yerden destek almıyor şuan halatların üzerinde dengeli bir şekilde duruyor Allah'ın izniyle kazasız belasız kaldıracağız inşallah

Çevrimiçi Necmi

Şimdi benim bir sorun var saygıdeğer abim , hani stad açılınca bir hafta hibrit sahada bir hafta normal sahada antreman yapılacaktı , benim kafam bunu hiç almamıştı çok mantıksız gelmisti. Şimdi stadın açılmasına nerden baksak en az 6-7 ay var en iyi ihtimal ile , ne diye orda antreman yapacaklar ? Sonuçta hibrit sahalı bir stad yok türkiye de.
test edeceklerdir :D

Çevrimdışı ozan062

Bunlar cidden düşük rakamlar. Biz bu stadı yaparken amacımız stattan sonra mali olarak çıkışa geçmekti bunu sadece kombine satışı ile sağlayamayız bu tür sponsorluk anlaşmalarının süreleri ve miktarları önemli. Stat yapıldıktan sonra bir 5 sene borçların azalmasını beklemeyelim..

5 demiştim hatta 7 ye kadar yolu var diyede eklemiştim:)) insanlar oha yuh dediler yasıyor olursak gorucez o zamanları cnk ne kadarda burda gelir artıyor desekte sürekli kısa vade borcumuz 120-200lerde geziniyor bunlar anca işte bu tur seylerle kapatılıyor,,bir yerden sonra  gelirde artmıcak oldugu yerde seyredicek egerki tesisler yaparsak paralarını biz karsılarsak bu kısa vade konusu uzun yıllar devam eder ve sürekli borca borc katar dogal olarak dondurulemez.. ama su fftp midir nedir o var diye zaten futbol konusunda borclar artamayacak o sebeble yine bir umudumuz var eskisi gibi dırdır etmiyorum karamsarda değilim
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Tolga

Umuyorum artık bir aksilik çıkmadan en kısa zamanda sağ salim havada görürüz şu çatıyı :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...