Sorun şurada Ozan, "Bize" göre derken biz işi izleyen kesimiz. Yapan başkası ne yaşandığını bilmiyoruz ki. Çok para verince hızlı mı yapılması gerekiyordu? Ayrıca "gayri remi - yarı resmi" ağızlar kim?
Başkan bir kaç tarih verdi ve olmadı. Bir kısmı bilinçli olarak öyledir bir kısmı hesapta olmayan engellerdir falan. İyide biz 1 sene kameradan takip ettik olanı biteni. Akıl yürüttük. Ancak hiç birimiz (birimiz hariç ki oda kısıtlı bilgi verebilirdi zaten) işin içinde değil. Bir konuda fikir yürütürken bilgilerini bir gözden geçirirsin. Sen çatıya kızıyorsun çime sarıyorsun. Doğmamış çocuğa don biçiyorsun be kardeşim.
nasıl bir bakıs acısıdır bu ,, niye giydireyim saydırayım arkadas ne kadar sacma:))
ben tamamen saskınlıgımı ortaya koyuyorum sen hala olaya onceden yaptıgım gibi davrandıgımı sanarak onun uzerinden yorumluyorsun

iyide suana kadar cime ben niye giydireyimki:)) sadece tesistekinde tepki verdim ondada haklıyım cnk daha ilk goruntuden havalara girersek işimiz var:)
daha burada hibriti tam oalrak kavramıs sonrasında futbolda ne işe yaradıgını bilmeyen faydaları zararları ne oldugunu bilmeyen insanlar dolu bende kısmen öyle:))
cnk yasayarak gorucez oyle hersey yazılara dokulerek anlatılsaydı okullardan mezun olup direk sirket sahibi olurduk:)) görsel işine gelirsek bana gore tam oturmamıs çim havası veriyor o kadar:) onuda eleştirmeyin bu benim gözlerim cnk

biz miz olaylarına gelince burda içeriden bilgi alıpta tarih veren var bunlar yarı resmi agızdır anladık?? onlara diyorum ben