Abi başkan ağzından çıkanlara dikkat etmeyince tek bir laf yok buradaki insanlar tamamen aşklarından ve sabırsızlıklarından dolayı söz söyleyince dikkat etmeliyiz. Kusura bakma ama gerçekten bazen çok fazla demagoji yapıyorsunuz ve olayları abartıyorsunuz. İlk defa yapılmıyor böyle bir stat ne Türkiye'de ne dünyada, sanki bütün herkes bize düşmanmış gibi bir algı yaratılmasını çok gerçekçi ve samimi bulmuyorum. Sen yönetmeliklere ve prosedüre uyarsan kimse sana sorun çıkarmaz ama açığını yakalarlarsa elbet cezalandırırlar. Çalıştığım fabrikada ölümlü kaza olmuştu ama üretim bir sn bile durdurulmadı çünkü fabrika güvenlik adına üstüne düşeni yapmıştı. Biri bin yapıyorsunuz yazarken özellikle eleştiri olduğunda, ama aynı tutumu yanlışlara karşı hiç biri bin yapmıyorsunuz. Bu da samimiyetiniz konusunda insanlarda şüphe oluşmasına sebep oluyor. En azından bende.
Sosyal medyada en çok neden dalga geçiliyor Beşiktaş'la aç bir araştır istersen. Kendi taraftarı bile başkanla statın açılış zamanı ile ilgili dalga geçerken başka takım taraftarları neden geçmesin?
Sözün özü; önce Beşiktaş başkanı ağzından çıkanlara dikkat etsin sonra buradaki insanlara sıra gelir.
@Serhat Akkaya beni burdaki insanlar ilgilendiriyor. Başkan burda olsa sizden fazla eleştiririm
ama biri hata yapıyor diye başkasının yaptığı hataya hoşmu bakalım insanların burda alay etmesi dalga geçmesi
burayı panayıra çevirmesi hoşmu millet dalga geçecek diye forumumu feda edeyim hiç farkında değilmisin
dön bir arka sayfalara bak herkes forumdan çekildi sadece girip okuyorlar yazmıyorlar burda yazan bir avuç insan
kaldı bunlarında ne yazdığı belli insanlar okumak istemiyor kardeşim kimse hahaha hihihi duymak istemiyor
Beşiktaşın olduğu yerde ciddiyet olur sende bu foruma geldiğin günden beri eleştiriyorsun sana kaç defa laf ettik
adam gibi eleştirirsen kimse bir şey demediği gibi oturup seninle tartışırda fikrine karşı fikrinide söyler ama bu insanların
dediklerine fikir bile beyan etmiyor kimse bunların konuşması artık eleştiriyi geçti forumu trollemeye başladı
burda kimse ergen muhabbeti çekmek istemiyor forumun kurucusu olan insanlar bile artık burda yazmıyor
@ZEKI @MURAT @FARUK @bjk_mabet @Oktay gibi dön bak bakalım sayfalara kaç tane mesajları var sorun eleştirmede değilki
sorun üslupta ve kullandıkları üslup buranın kalitesini düşürüyor ben sürekli ikaz ediyorum artık sertte davranıyorum
toparlasınlar diye ama bir yere kadar artık kimsenin buranın seviyesini düşürmesine izin vermeyeceğim ya toparlarlar
kendilerini yada bundan sonra izin verilmeyecek tekrar söylüyorum eleştiri yazısına karşı değilim ergen diline karşıyım
armağanda eleştirirdi zevkle okurdum senide öyle bazen konuya girer laf bile sokardım dalga geçerdim sana kullandığım tavırdan hiç rahatsız
oldunmu bu güne kadar demekki sorun eleştiri değil yaparsın eleştirini ama burası kimsenin yönetime nefret kusma yeri değil
Fikret Orman başlığı var ordada eleştiri yapılıyor sürekli okudunmu hangisine müdahale ettik
birde yapılanı onaylıyorsam sana yanlış gelen bana gelmiyorsa bu samimiyetsizlikmi oluyor. Eleştirmek zorundamıyım
ne yani sen bir şeyi yanlış görüyorsun diye benimdemi görmem gerekiyor. Anlamıyorum ben bunu kimse olayları sizin gibi
yorumlamak zorunda değilki insanların genel haritaya bir bakış açısı olur ve dalgalanmalar bu bakış açısını değiştirmez
bir araç kullananın aracı gideceği yere sağ salim götürmesidir önemli olan yolda yaşadıkları tali planda kalır önce hedefe ulaşmalı
hedefe vardıktan sonra dersin tamam arabayı getirdin ama bunları yapmasan bu arabayı ve içindeki yolcuyu daha az yıpratırdın
ama bunu yolda giderken yaptığında usturuplu yapacaksın yoksa seninle birlikte aracın yoldan çıkmasınada sebep olursun
hayatta en nefret ettiğim araç kullanırken birinin yanımda vıdı vıdı etmesidir Bu sadece benim daha asabi araç kullanmama neden olur