Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5885869 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı alfaoz

Çatı çatı diyoruz da kaza yaşanmasa bile bu stad bu yarı açılmazmış. yönetime bahane bize de avuntu oldu resmen kaza. hala dörtte bire yükselmemiş çatı kasım sonu diyordum yıl sonunu düşünmeye başladım.  :alala: :alala: yazık  :akuma:

Çevrimdışı Efe

bugün hiç hareket yok heralde :/
olsa hemen foto gelir ama carsamba cok daha guclu olasilikti heralde yarin baslarlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tedd

Forumda öyle bir hava oluşturuldu ki...
Stad hakkında gecikmeyle ilgili bir eleştiri yapsanız, hemen üstünüze çullanıyorlar.
Fikret Orman'dan bir girerler Fernandes transferinden çıkarlar.
Yahu bir durun sakin olun. Ortak paydamız Beşiktaş.
Bu çatı ne kadar erken biter biz o kadar kazanırız.
Gecikmeyi eleştirenlerin cebi dolmayacak meraklanmayın.

Ortada maalesef yaşanan büyük bir gecikme var.
Verilen tarihler tamam kafadan verilmiyor bunu biliyoruz.
Ama bu tarihler Freysaş ve İz İnşaat'tan alınan bilgilere göre veriliyor değil mi?
Şimdiye kadar bu tarihler tutmadığına göre, bir yerlerde yanlış yapılıyor.
Hem de tutmamayı bir kenara bırakın, ciddi sapmalar var.
Kaza anlaşılabilecek ve öngörülemeyecek bir neden belki.
Ama kaza sonrası öngörülerde bu kadar sapma kabul edilemez bence.

Firma çok hassas, isminin lekelenmesini istemiyor vs.
Bunlara da kabul.
Firmaya yaptırım var mı en çok bunu merak ediyorum.
Şartnamede gecikme gün başına ödenecek ceza ne yazıyor?
The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Deadam

sözleşmede/Şartnamede son teslim tarihi muhakkak vardır. Ancak bu son teslim tarihinin bizim beklentimiz olan bu ay (kasım) sonu olmadığını tahmin ediyorum. genelde büyük inşaatlarda teslim süre aralığı uzun tutulur. Yani teslimin son tarihi Ocak-Şubat ayları olabilir. Bu bir tahmindir. ancak firmalar erken bitirip hakedişi erken almak için son teslim tarihine kadar yaymazlar işi.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimiçi Necmi

Stad hakkında gecikmeyle ilgili bir eleştiri yapsanız, hemen üstünüze çullanıyorlar.

Ama bu tarihler Freysaş ve İz İnşaat'tan alınan bilgilere göre veriliyor değil mi?

Bunlara da kabul.
forumda öyle bir hava yok sadece bir şeyleri kullanıp
yönetime bel altı yapmaya çalışanlara prim tanınmıyor ve tanınmayacakta.
eleştirin varsa düzgünce yaparsın yapanada kimsenin bir şey yaptığı yok
ama burayı yönetime sallama platformu olarak kullanmaya kalkarsan
buna izin verilmez her şeyin dengesi makbuldür. ama bir şeyide unutmayın
sadece siz eleştirme hakkına sahip değilsiniz siz nasıl eleştiriyorsanız fikirleriniz için
sizde eleştirilirsiniz. ben konuşayım ama kimse bana bir şey demesin mantığı olamaz
her kes konuşur ne yani şimdi çoğunluk olumlu düşünüyor diye neden böyle yapıyorsunuz
diye baskımı yapalım :D

Çevrimdışı ahmetx

süper , bu stadın herşeyini geçtim çimi hibrit olacak ya olay bitmiştir vizyon budur işte  :claps:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Kasım 2015, 14:16:13
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetx

bu fotolara göre eğer tff rivadaki hibritse bizimkisi cennet halısı

Çevrimdışı İhsan

Bunlara da kabul.

Bence bu kadar basit değil bu durum.

Ödemeler kontrat gereği zamanında yapıldı mı ?
Teslim süresi zamanında başladı mı?
Bu Çatıya karar vererek her taraf bir riske girmedi mi. 35 bin yerine 45 bin artı 6 ay gecikmeyi tercih ederim.
Örneği olmayan bir çatıda aksaklık doğal değil mi?

Bence bu şartlarda böyle kısa zaman içinde buraya gelmemiz mucize gibi bir şey. Emeği geçenler bir helal olsun hakketmiyor mu?

Çalışmayıp yan gelip yatsalar eyvallah diyeceğim, ama hepsi canla başla çalışıyor. Daha ne istiyoruz ?

Başkan başta olmak üzere çalışanların çok emeği geçti Allah hepsinden razı olsun.
İnşallah böyle devam ederler

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ozan062

bizim ışıklandırma çatı iç çemberinde olacağından buna benzer bir görüntü ortaya çıkacak ön sıralar aydınlık arka tarafa doğru kararma.

acık konusayım böyle yapsınlar canımı yesinler

işte dünde bahsettiğim buydu
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ozan062

ben tesis resimlerinde öyle aman aman diyebiliceğimiz birsey görmüyorum :)) bildiğimiz bir sey bu

ama oraya 2 ay hiç ayak basmayıp baksak işte o zaman lokum diyebiliriz cnk daha yeni  ekildiler daha bunların gecireceği bir zaman var esas o zaman lokum olacak diye düşünüyorum
fakat daha siz simdiden  tavana cıkardınız işte bunlar hep algı oyunları heppp:)

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Kasım 2015, 14:44:34
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
ben tesis resimlerinde öyle aman aman diyebiliceğimiz birsey görmüyorum :)) bildiğimiz bir sey bu

ama oraya 2 ay hiç ayak basmayıp baksak işte o zaman lokum diyebiliriz cnk daha yeni  ekildiler daha bunların gecireceği bir zaman var esas o zaman lokum olacak diye düşünüyorum
fakat daha siz simdiden  tavana cıkardınız işte bunlar hep algı oyunları heppp:)
senin gözün göz değil anahtar deliği :biggrinking:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Oktay

beşiktaş ile başakşehir arasında yeni protokole göre 4 olan  maç sayısı 5 maça çıkarılmış

Çevrimdışı ahmetx

göz var nizam var yahu etme eyleme hüloğcu değiliz.  :D

Çevrimdışı ahmetx

Kahrolsun Alaturka zihniyet bursa tel örgüyü çekmiş İl güvenlik kurulu kararıyla .

Çevrimdışı tedd

forumda öyle bir hava yok sadece bir şeyleri kullanıp
yönetime bel altı yapmaya çalışanlara prim tanınmıyor ve tanınmayacakta.
eleştirin varsa düzgünce yaparsın yapanada kimsenin bir şey yaptığı yok
ama burayı yönetime sallama platformu olarak kullanmaya kalkarsan
buna izin verilmez her şeyin dengesi makbuldür. ama bir şeyide unutmayın
sadece siz eleştirme hakkına sahip değilsiniz siz nasıl eleştiriyorsanız fikirleriniz için
sizde eleştirilirsiniz. ben konuşayım ama kimse bana bir şey demesin mantığı olamaz
her kes konuşur ne yani şimdi çoğunluk olumlu düşünüyor diye neden böyle yapıyorsunuz
diye baskımı yapalım :D

Çoğunluğun öyle düşündüğünü düşünmüyorum.
Buradaki insanların birçoğu (sen de dahil) bu inşaatın geciktiğinde hemfikiriz.
Ve bundan dolayı sıkıntılıyız. Çünkü stadımıza kavuşmak istiyoruz biran önce.

İstiyorsanız bir anket yapalım Vodafone Arena ile ilgili ve şunu soralım:
Sizce stadyumun tamamlanmasında geç kalındı mı kalınmadı mı?
Çıkan sonuca göre bir kanaate varabiliriz.
The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı ozan062

senin gözün göz değil anahtar deliği :biggrinking:

anahtar gözün örneklerini göstereyim  :evillol:

bak olgunlasmıs hibrit ahanda bu

bide yukarıdakilere bak yani kastım sudur,, ahmetin mehmetin anlıcagı sekilde

organik malzemenin çime ekiminden en en fazla 2 hafta geçmiş yani daha bunlar olsuumun en bas evresi bekliceksin ve o seyrekliğin zamanla gittiğini görüceksin

anlastık hulooo  :icool:

:kop:
[ Son Düzenleme: 03 Kasım 2015, 14:53:39 ozan062 ]

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Senin gözün göz değil kol düğmesi  :biggrinking:

Çevrimdışı ahmetx

anahtar gözün örneklerini göstereyim  :evillol:

bak olgunlasmıs hibrit ahanda bu

bide yukarıdakilere bak yani kastım sudur,, ahmetin mehmetin anlıcagı sekilde

organik malzemenin çime ekiminden en en fazla 2 hafta geçmiş yani daha bunlar olsuumun en bas evresi bekliceksin ve o seyrekliğin zamanla gittiğini görüceksin

anlastık :icool:

:kop:
bizim çimleride bu şekilde kes aynı görünmezse forumu terk ederim  :D

Çevrimdışı warofpoet

çimler çok güzel görünüyor, maşallah..  :ok: :halay:

ayrıca gecikme tartışmaları yine çıkmış   :bandit:, ben gecikme konusuna katılmıyorum , özellikle bazılarının dediği gibi BÜYÜK bir gecikme söz konusu değil bence.. Kaza evet bizi geriye itti, eski açıktaki yükseklikten doğan problem de aynı şekilde ama bunlar dışında çıkan problemlerin olağan olduğunu düşünüyorum ve bunlara rağmen stadın bitirilme süresi 3 senenin altında olacak. Kaldı ki sürenin ileri atılması keyfi durumlardan kaynaklı değil. 37 ayda tt arena bitmiş 2 sene olmuş bizim daha geciktik denmesini anlamıyorum. Hep yakın zamana tarih verildi diye beklenti yükseldi sadece , klübün mali şartlarını, çıkarılan sorunları düşününce ben 3 seneden önce stadın bitirilmesini başarılı buluyorum. Daha çabuk olmasını elbette ki isterim ama olmuyorsa da anlayış göstermek lazım. Şu bitmiyor negatifliği takıma da olumlu yansımaz bence, en çok destek olunması gereken zaman . 

Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...