Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5887634 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Sis firma olarak da yaptığı isin buyuklugunun farkinda.Besiktas stadyumu ve tesisleri bu firmanin bu teknoloji ile Turkiye pazarina girmesi icin buyuk şans ve adamlar da bunun kiymetini biliyor.

Stadyumdaki isler başladığında sosyal medyayi cok daha aktif kullanacaklarini dusunuyorum.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

https://twitter.com/SIS_George/status/660743978623639552
valla super gorunuyor stadida bu sekilde yapacaklar türkiyenin en iyi sahalari bizde olacak stadu bizde olacak takimda iyi olunca hersey tamamlanacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALBATROS

resmi site çimler havuç gibiyken detaylı foto atmıştı asıl şimdi atması gerekiyor
[ Son Düzenleme: 01 Kasım 2015, 12:53:59 ALBATROS ]

Çevrimdışı capo di capi

Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Acaba stadta yapilacak cimde tek renk mi olacak, nedense türkiyede cimler genelde tek renk yada acik ve koyu renkler birbirinden pek farketmiyor. Keske kareli ve birbirinden baya farkli (acik ve koyu yesil) iki renk olsa.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Erdemm

Çok sık yazmasam da bu forumu uzun bir süredir takip ediyorum. Bazı dönemlerde farklı kullanıcı adları olsa da birilerinin sürekli herhangi bir konu üzerinden kulüp yönetimine karşı veya forum yöneticileri veya samimi bir şekilde içeriden bilgiler paylaşan kişilere karşı Manipülasyon Spekülasyon Provakasyon tavrı içerisinde olduğunu algısına kapılıyorum, hiç de masumane gelmiyor maalesef.. Hiç bir yönetici arkadaşla veya uyeyle tanışmıyorum, onu da belirteyim.

Çevrimdışı ilhan mansız

Çok sık yazmasam da bu forumu uzun bir süredir takip ediyorum. Bazı dönemlerde farklı kullanıcı adları olsa da birilerinin sürekli herhangi bir konu üzerinden kulüp yönetimine karşı veya forum yöneticileri veya samimi bir şekilde içeriden bilgiler paylaşan kişilere karşı Manipülasyon Spekülasyon Provakasyon tavrı içerisinde olduğunu algısına kapılıyorum, hiç de masumane gelmiyor maalesef.. Hiç bir yönetici arkadaşla veya uyeyle tanışmıyorum, onu da belirteyim.
bazıları bu forumu başka yerlerle karıştırıyor. aynı bilgisayardan farklı nicklerle giren mi ararsın Beşiktaşlı olmadığı halde Beşiktaşlıymış gibi yazanlar mı ararsın, bunlar akıllarınca forumu karıştırıp nifak sokabileceklerini sanıyor. Oysa sizin de bahsettiğiniz gibi bu masumane olmayan tavırlar o kadar belli ki.

Çevrimdışı Samet_

hımm ben sert biriyim :D
şaka bir tarafa birine sert girdiysem emin ol nedeni var.
aramızda herkes Beşiktaşlı değil Beşiktaşlı kimliğine bürünüp
trollük yapan ortalığı karıştırmaya çalışan renkliler var bir insana
tavır koyarken bunu tüm geçmişini değerlendirerek yapıyoruz
bir insan renkli olabilir burda yazabilirde bunlarda problem yok
ama Beşiktaşlı gibi görünmeye çalışması amacının yazı yazmak olmadığını gösteriyor.
mesela @Deniz bunların kokusunu iyi alır. Birde işin içine siyaset karıştırmak
için tetikte bekleyenler var hiç bir şeye karışmazlar dört gözle beklerler
bir konu açılsında propaganda yapalım  diye işte bu tip insanlar konuya girdiğinde
insan yumuşak olamıyor farklı düşünenlere sert falan değilim mesela bütün yöneticiler
farklı düşünen insanlardan seçiliyor ben Beşiktaş taraftarının koyun olmadığını düşünenlerdenim
ve bir çobanada ihtiyaç duymamalı ama burda yazarkende belli kurallara uymak zorundalar.
daha bu güne kadar bu forumda dile getirdiği fikirler yüzünden atılanda olmadı ceza alanda
ama fikirler derken konu Beşiktaştır. Tartışmalar sert olabilir ama sert tartıştığımız insanlarla
stadda omuz omuza maç izleriz. üzümü sapını birbirine karıştırmıyoruz. Benim için her Beşiktaşlının fikri değerlidir.
burda bazen tartışıyoruz ama diğer tarafta özelden sohbet ediyoruz forumda çıkarttığımız tartışmalar bile bilgi
amaçlıdır. Birde siz üslubu belki sert bulursunuz onuda okuduğunuzla değerlendirirsiniz peki siz görmeden silinen mesajlar
takip etme şansınız varmı  yok sizin gördüğünüz bizim mesajlarımız oluyor silinen üye mesajlarını görmüyorsunuz
ondan sonra tek taraflı değerlendirip sert üslup diyorsunuz bazen sert olmakta işe yarıyor bir konuya girdiğim an
beni online gördüklerinde otomatik küfürler hakaretler bitiyor :D önemli olan sert olmak değil önemli olan haksız davranmamaktır.
adaletli davranamazsak sıkıntı olur. o nedenle burdaki üye neyse yöneticide odur bu günkü @Deniz e yazım aslında şakaydı
ama yarın ciddi olarakta yazarım zaten yazmazsam adil olmamış olurum bakın üstüne basa basa söylüyorum burda
kimsenin düşünceleri önemli değil tek önemli olan Beşiktaş kimliğidir. Benim için değerli olan da odur. @Samet_
yoksa kim ne demiş bana lafmı sokmuş hiç takmam herkes fikrini söylemekte özgür yeterki küfür ve hakaret olmasın
ve forum kuralları dışına çıkmasın birde kimse eleştirilmez değildir hatamı gördüğünüzde benide diğer yönetici arkadaşlarıda
eleştirmelisiniz ben severim isyankar Beşiktaşlıyı elbette haksızlık olduğunu düşündüğünüzde bize yardırmanız lazım yoksa
burası samimiyetini kaybeder. Burası diğer forumlar gibi yöneticilerin dokunulmaz olduğu bir yer değil biz nasıl yanlış gördüğümüzde dokunuyorsak sizlerinde
aynı şekilde bize dokunmanız gerekiyor ki bizde yanlışlarımızı görebilelim.
Samimiyetinizden şüphe duymadım zaten oyle bir şey olsa foruma üye olmazdım ben zor üye olan biriyim her yeri takip ederim

ama yazmam üye olmam :) Sizi şahsi olarak tanımam ama biraz agresif bir abisiniz muhtemelen.Nasıl eleştirdiysek bir yeri doğru olanı

söylemek de lazım gerçekten forumda giydirdiğinizi çok görmekle beraber düşüncesi yüzünden atılan adam da görmedim :ok:

Provakasyon yapanlar olabilir buna da katılıyorum büyük kulübüz büyük bir is yapıyoruz düşmanımız çok.( bu arada diğer iki arkadaşın

da samimiyetine inanıyorum ).Stad konusunda da maalesef başından beri neylerle uğraştığımız herkesin malumu.Her zaman

söylerim yönetimin tek hatası olmayacak işlerde  beklenti yaratması zamanlama olarak onun harici muazzam bir iş yapılıyor harika bir

stadımız oluyor :ok:

Hepimiz elimizden geldiğince destek olmalıyız  :ok:

Çevrimdışı selçukaras

forumda bazı zamanlardaki laçkalaşmanın gerekesiz muhabbetlerin ve atışmaların hep böyle insanlardan kaynaklandığını düşünüyorum.
ama hatanında site yöneticilerinde olduğunu düşünüyorum (bu şekilde dediğimin için özür dilerim.)
silin kardeşim 2 hesabı olan 3 hesabı olan öyle düşündüğünüz insanları silin.
günün yorgunluğunu inanın buradaki yorum haber ve fotolara bakarak atmak istiyorum. ama olmuyor

Çevrimdışı ozan062

trollük yapan ortalığı karıştırmaya çalışan var bir insana
tavır koyarken bunu tüm geçmişini değerlendirerek yapıyoruz
bir konu açılsında propaganda yapalım  diye işte bu tip insanlar konuya girdiğinde insan sakin olamıyor

ahanda benden bahsediliyor :bandit:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Ensar

Acaba stadta yapilacak cimde tek renk mi olacak, nedense türkiyede cimler genelde tek renk yada acik ve koyu renkler birbirinden pek farketmiyor. Keske kareli ve birbirinden baya farkli (acik ve koyu yesil) iki renk olsa.
Stadda koyu renk cim kullanılacak , o desenler ise tamamen çimin kesim şekliyle alakalı birşey , zor değil yani , istediğin deseni yapabilirsin :) örnek mesela evde ki halıya elini sağdan sola sürersen açık soldan sağa yaparsan koyu renk olur onun gibi yani :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı src35

civatalar sıkıldıktan sonra ikinci kaldırma işlemi kaç cm olacak?

Çevrimdışı Anıl

civatalar sıkıldıktan sonra ikinci kaldırma işlemi kaç cm olacak?
Artık cm cm olmayacak. Şu anda civatalar sıkılıyor bu işlem tamamlandıktan sonra durmadan sürekli kaldırılacak :)

Çevrimdışı osman1903

Stadın şu ana kadar ki maliyeti nedir bilen var mı?

Çevrimdışı sallapati

Çimler harika , eğer ışıklandırma da avrupa standartlarında yapılırsa ve merdiven araları da güzel bir renge boyanırsa TV den izlemek de müthiş keyifli olur

Çevrimdışı Deniz

Benim bildigim cim tek renk olur o renk farkini yaratan çimin bicilme seklidir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Kasım 2015, 15:43:32
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sis Spartak Moskova'nın stadyumunu harika yapmış. @Necmi abi bahsettim zemin rengi buydu

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Benim bildigim cim tek renk olur o renk farkini yaratan çimin bicilme seklidir.
hayır çimi biçtikten sonra silindirle yatırıyorlar sana doğru yatanlar koyu
terse yatanlar acık görünüyor ve bu işlemi maç öncesi yapıyorlar ve maç bittikten iki gün kadar sonra
çimler uzayıp kalkınca çizgiler kayboluyormuş @Deniz  özellikle sormuştuk onu ve her maç istediğimiz
şekli verebiliriz dediler.

Çevrimdışı Deniz

hayır çimi biçtikten sonra silindirle yatırıyorlar sana doğru yatanlar koyu
terse yatanlar acık görünüyor ve bu işlemi maç öncesi yapıyorlar ve maç bittikten iki gün kadar sonra
çimler uzayıp kalkınca çizgiler kayboluyormuş @Deniz  özellikle sormuştuk onu ve her maç istediğimiz
şekli verebiliriz dediler.
Güzel bilgi abi çim konusunda cok umitliyim en guzeli olacak diye hissediyorum..

Çevrimiçi Necmi

Sis Spartak Moskova'nın stadyumunu harika yapmış. @Necmi abi bahsettim zemin rengi buydu

bizimkide ya böyle olacak yada biraz daha koyu olacak @Çağrı Toki yada ülker gibi olmayacak
daha koyu renk çim kullanacaklarmış  büyük ihtimal fotolarda bu görüntüyü göreceğiz

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bizimkide ya böyle olacak yada biraz daha koyu olacak @Çağrı Toki yada ülker gibi olmayacak
daha koyu renk çim kullanacaklarmış  büyük ihtimal fotolarda bu görüntüyü göreceğiz
:mj: :mj: :mj: :mj: :mj:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

ahanda benden bahsediliyor :bandit:
olurmu senin yazıları gülerek okuyorum :D
ben genelde Beşiktaş kimliği altına saklanıp forumda
trollük yapan renklilerden bahsediyorum
benden bahsediliyor derken yoksa sen renklimisin :nerd:  @ozan062
bu arada senin yaptığın eleştiri saygısız üslup yok ve hakkında
pek şikayet gelmiyor ve şikayet yoksa forum onayından geçmiş demektir
bize yönetici kimliğiyle laf söylemek düşmez ama üye gibi kişisel fikrimizi söyleriz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Kasım 2015, 16:11:08
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli